εισαι μια μαφια... τζιαμε που εν το 12-14 εν διπλομενο το μετρο σου. τρωεις μασ λλιους ποντους οξα?Giwrgos Deligiannis wrote:

εισαι μια μαφια... τζιαμε που εν το 12-14 εν διπλομενο το μετρο σου. τρωεις μασ λλιους ποντους οξα?Giwrgos Deligiannis wrote:
Ένεν γιαυτό που εν αναφέρουν είδος αγκιστριού κύριε Ευάνθη;!!!EVANTHIS LOIZOU wrote:Κανναουριν ρε......................![]()
![]()
![]()
![]()
Εμαστουρωννατε τους βρε αθεοφοβοι τζιαι εφκενναν πουπανω αλοπως![]()
![]()
EVANTHIS LOIZOU wrote:Κανναουριν ρε......................![]()
![]()
![]()
![]()
Εμαστουρωννατε τους βρε αθεοφοβοι τζιαι εφκενναν πουπανω αλοπως![]()
![]()
Εν έχω φωτογραφηκή πλέον ρε. Τζιαι ούτε ξέρω πότε θα ξορτόσω να πιάσω νέα. Οι φώτο τούτες εν που την βιντεο-κάμερα... χάλια ποιότητα!PeRoUkKaS wrote:Μα σαννα τζαι εχαλασαν λιο οι φωτο σου? εν που κινητο οι φωτογραφιες?![]()
ενεν τοσο καλες οσο τις προηγουμενες φορες
εσυνηθισες μας σε Α ποιοτητα τζαι τωρα ποσταρεις μας τες τουτες??caveman wrote:Εν έχω φωτογραφηκή πλέον ρε. Τζιαι ούτε ξέρω πότε θα ξορτόσω να πιάσω νέα. Οι φώτο τούτες εν που την βιντεο-κάμερα... χάλια ποιότητα!PeRoUkKaS wrote:Μα σαννα τζαι εχαλασαν λιο οι φωτο σου? εν που κινητο οι φωτογραφιες?![]()
ενεν τοσο καλες οσο τις προηγουμενες φορες
Μακάρι να πιασει να ησυχάσουμε ... ολοι μαζι μια ευχή στον Στέφανο πέρκι πιασει ζάντερlargemouth wrote:Εγλυκαναμε?![]()
![]()
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΡΤΙΝΟ ΕΓΛΥΚΑΝΑΜΕΝ!!!fISHANDCHIPS wrote:Μακάρι να πιασει να ησυχάσουμε ... ολοι μαζι μια ευχή στον Στέφανο πέρκι πιασει ζάντερlargemouth wrote:Εγλυκαναμε?![]()
![]()
![]()
![]()