Με γεια !MariosK wrote: Εχώ ένα καλάμι να παννίσω.

Με γεια !MariosK wrote: Εχώ ένα καλάμι να παννίσω.
MariosK wrote:Λόγο περιορισμένου χρόνου, αν το φράγμα εν κοντά μου θα έρτω τζε γω. Εχώ ένα καλάμι να παννίσω
.
Greg wrote:για δωρα βαζω 2 πακεττα senko (8intza) και 2 spinnerbait..caveman wrote: Κύπελλα ΔΕΝ θα έχουμε, αλλά ίσως κανονίσουμε κάνα δωροκουπόνι ή κάτι τέτοιο που κατάστημα με είδη αλιείας.
ποσοστε ο καθενας πραματα που του περισσευκουν να μαζεψουμε μπαζα για τους νικητες
Παραθέτω πιο κάτω κάποια size για το επιτρεπόμενο όριο για τα ψαρια που θα αλιεύονταιcaveman wrote:
Παίδες, υπάρχουν ακόμα όροι που πρέπει να θέσουμε... όπως το ελάχιστο επιτρεπτο μέγεθος κτλ. να υπενθιμίσω, πως οι κανονισμοί είναι ΟΛΟΙ υπό σηζήτηση!! Τίποτε δεν είναι απόλυτο, θα τα αποφασίσουμε όλα, όλοι μαζί.
ρε σηρα εν εξαναψαρεψα σε γλυκα νερα και θελω να ερτω ετσι και μονο για την εμπηρια. Αν και εν εχω αδεια ειμε διαθετιμενος να βγαλω αλλα το προβλημα ειναι οτι ουτε καλαμι σπιννινκ εχω ουτε και αρκετα ψευτικα δωλοματα/ψαρακια/κουταλακια κτλ.caveman wrote:marios pafitis wrote:Εν το 1ον "Καφρο Αγωνα" ψαρεματος που βλεπω ναδιοργανονουμε
![]()
![]()
πολλά σωστός
1.Γρηγόρης Φυλακτού
2.Γιάννης Σιηττάς
3.Βύρων Φελλάς
4.Μαριος Παφιτης
5.Χαμπης
6.Μπράνκο
7.Στάθης(?)
8. Μιχάλης Σωκράτους ακα "ΜΠΑΦΑΛΛΟ"
catch & release, ναι! Κανόνισε έλα ρε σειρά τζιαι έχει 10 χρόνια να βρεθούμεM.S.BUFFALO wrote:εννα ειναι catch & release οξα να φερουμε ο καθενας και τη φουκου του μαζι οπος τους βουλγαρους ???
![]()
![]()
![]()
Κύπελλα ΔΕΝ θα έχουμε, αλλά ίσως κανονίσουμε κάνα δωροκουπόνι ή κάτι τέτοιο που κατάστημα με είδη αλιείας.
Κανονικά πρέπει να βάλουν ούλοι οι διαγωνιζόμενοι κάτι, σαν είσοδοpsarakas wrote:Στα βραβεία του carf fishing event θα βάλω και εγώ κατι τοις.
Nice idea!MariosK wrote:Κανονικά πρέπει να βάλουν ούλοι οι διαγωνιζόμενοι κάτι, σαν είσοδοpsarakas wrote:Στα βραβεία του carf fishing event θα βάλω και εγώ κατι τοις., και να μοιραστούν τζιαμε σε 4-5 lots για τους 4-5 πρώτους (3 + 1 μεγαλύτερο ψάρι + 1 ποιο πολλά ψάρια, κ.τ.λ).