Καλησπέρα σε όλους!
Αν τζιαι δεν έλαβα μέρος σε τούτον τον διαγωνισμό, ήρτα, επαρακολούθησα λίγο τζιαι θέλω τζιαι γω να συγχαρώ τους διοργανωτές, CFAA & PM Outdoors, για μια ακόμη άψογη διοργάνωση.
Που εισηγήσεις τωρά, εγώ έχω να προτείνω:
Α) Να γίνονται διαγωνισμοί ψαρέματος με ψεύτικα δολώματα και όχι αποκλειστικά λαβρακο-διαγωνισμοί.
Σε ένα διαγωνισμό με ψεύτικα, να μετρούν όλα τα κυνηγιάρικα. Να μπορούμε να παρουσιάσουμε 5 από το κάθε είδος και όχι μόνο 5 λαβράκια.
Β) Το φράγμα στο οποίο θα γίνει ο διαγωνισμός, και οι ώρες τις διεξαγωγής, να αποφασίζετε 2-3 βδομάδες πριν με βάση τις προτιμήσεις των ίδιων των μελών(όπως έκαμνα εγώ με τον διαγωνισμό κοτζινόφτερου).
Γ) Να δίνετε δυνατότητα για προπόνηση αλλά όχι ανεξέλεχτα(διότι κάποιοι επαραχέσαν τον

), ΟΜΑΔΙΚΗ προπόνηση μόνο Σαββατοκύριακο μια βδομάδα πριν την διεξαγωγή.
Δ) Να είναι δυνατή η χρήση αυτοκινήτου, για μετάβαση σε προκαθορισμένες περιοχές εν παρουσία κριτή.
Ε) Κάτι που είχα πει και πριν, και το ξανα επαναφέρω! Είναι ανάγκη, και έπρεπεν μέσο των διοργανώσεων μας να επροωθείτο ο σεβασμός και η φιλία μεταξύ των μελών για υγιή διαγωνισμούς χωρίς ίντριγκες................... άτομα τα οποία, έρχονται μόνο και μόνο για να αποδείξουν "κάτι" και να χλευάσουν τους υπόλοιπους, να αποκλείονται από αυτές τις διοργανώσεις. Ειδάλλως δεν έχει κανένα νόημα να το συνεχίζουμε.