Ιχθυοτροφεια
Re: Ιχθυοτροφεια
Επία ένα γυρό σήμερα που το Governors τζε το Βασιλικό. Οι φωτογραφίες εν που το Βασιλικό. Άφηκα το κινητό μέστο αυτοκίνητο στο Governors όπου η κοσμοσυρρωή ήταν παραπάνο.
- Attachments
-
- IMG_0054.JPG (391.14 KiB) Viewed 10906 times
-
- IMG_0053.JPG (380.16 KiB) Viewed 10920 times
-
- IMG_0048.JPG (426.52 KiB) Viewed 10916 times
Απολογούμαι για το μέγεθος των φωτογραφιών. Ακόμα εμίτσιανα τες.
- Attachments
-
- IMG_0055.JPG (259.36 KiB) Viewed 10911 times
-
δετε στην 2ρη φωτογραφια σκουπιδια που εχει χαμε! ουλοι επιαν να πιαν αλλα κανενας εν εμαζεψε τα σκουπιθκια του τουλαχιστον!!! ΕΛΕΟΣ ........
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?
αυτο θα έλεγα και εγώ η παραλία γέμοσε σκουπίδια από τους ασινίδιτους και κρεατοσιλέκτες ψαράδες.
The only source of knowledge is experience
-
εμειναν πσαρκα? η ετελιοσαν?
Οκ, για να μεν είμαστε και υπερβολικοί, τα παραπάνω πράματα που φαίνουνται εν ποτούτα που φκάλλει η Θάλασσα...εν αρκετά παλιά, επειδή έννεν παραλία που πάει κόσμος..
Αλλά αν έπιαννεν ένας μια σακκούλα τζαι έβαλλε τζιαμέ, ή ένα βαρέλλι, νομίζω σε 2 λεπτά η παραλία θα εκαθάριζε...
Τζαι ήταν να νιώθουν τζαι οι ίδιο πιο ωραία, όι σαννα ψαρέυκουν στον Κοτσιάτη...
Θέλω να βουττήσω στην Μονή να πιάσω 2 ψάρια για πόψε... έμεινε τίποτε?
Επήε κανένας?
Αλλά αν έπιαννεν ένας μια σακκούλα τζαι έβαλλε τζιαμέ, ή ένα βαρέλλι, νομίζω σε 2 λεπτά η παραλία θα εκαθάριζε...
Τζαι ήταν να νιώθουν τζαι οι ίδιο πιο ωραία, όι σαννα ψαρέυκουν στον Κοτσιάτη...
Θέλω να βουττήσω στην Μονή να πιάσω 2 ψάρια για πόψε... έμεινε τίποτε?
Επήε κανένας?
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, ΠΡΙΝ από τις Εκλογές, ΚΑΤΑ την διάρκεια του Πολέμου, και.... ΜΕΤΑ το Ψάρεμα!"
-
ετσι ειναι η παραλια τζιαμε λογο οτι πιαννει συχνα καιρος παντα εσιη σκουπίδια !
φυσικα τωρα εννα εινια παραπανω !
...φιλε μου στην μονη εν πιο λια τα πραματα αλλα ποτε εν η ξερεις!
το μονο σιουρο εννα πιο ησυχια !
...να διαλεξεις τοπο που κοφκει , ειδικα οι τσιπουρες εν τουσ αρεσκει η τρικυμια !!
φυσικα τωρα εννα εινια παραπανω !
...φιλε μου στην μονη εν πιο λια τα πραματα αλλα ποτε εν η ξερεις!
το μονο σιουρο εννα πιο ησυχια !
...να διαλεξεις τοπο που κοφκει , ειδικα οι τσιπουρες εν τουσ αρεσκει η τρικυμια !!
Αυτος ειναι και ενας λογος που ειναι απο τα πρωτα ψαρια που μπηκαν σε κλουβια.
Διατηρουν τα χρωματα τους ακομα και σε αιχμαλωσια
Διατηρουν τα χρωματα τους ακομα και σε αιχμαλωσια
-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Αφου πειενουν 2 φορες την εφτομα κομοτιριο και να βαφτουν ηνταλος να δεις το κανονικο τους χρομα πανω που το μακε-υπ???Greg wrote:τελικα και οι κλουβισιες εχουν χρυσα μαγουλα βλεπω : )
απότι φαίνεται, δυστηχώς ναι.....Greg wrote:τελικα και οι κλουβισιες εχουν χρυσα μαγουλα βλεπω : )

εγώ πάντως προχτές, εσυνάντησα μια 'άβαφτη' , που΄ήρτε βουρητή να με φάει, τζαι μια του κομμωτηρίου (φρύθκια , μάουλα ολόχρυσα) που λέει τζια ο μικρόςΑ, που ήταν παμπόνηρη....

εν να πρέπει να ρες ρωτούμε πιον πώθεν εφύαν

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
παιθκια η "αλανιάρες" έχουν κόκκινα μαγουλα!! και κορμί που "περλιζι" όχι χρυσά σαν αυτές.Giorkos wrote:απότι φαίνεται, δυστηχώς ναι.....Greg wrote:τελικα και οι κλουβισιες εχουν χρυσα μαγουλα βλεπω : )...
εγώ πάντως προχτές, εσυνάντησα μια 'άβαφτη' , που΄ήρτε βουρητή να με φάει, τζαι μια του κομμωτηρίου (φρύθκια , μάουλα ολόχρυσα) που λέει τζια ο μικρόςΑ, που ήταν παμπόνηρη.......ήταν του κλουφκιού...οξά του κάμπου....
![]()
![]()
![]()
εν να πρέπει να ρες ρωτούμε πιον πώθεν εφύαν
- Attachments
-
- aats.jpg (26.14 KiB) Viewed 10382 times
-
- a.r.a.r.jpg (57.73 KiB) Viewed 10389 times
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
ρε κοπελια ξερετε που ετραβισαν οι τσιπουρες?
-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Κατα ψαραγορες-καταψυκτες μερκεςkostis wrote:ρε κοπελια ξερετε που ετραβισαν οι τσιπουρες?