EVANTHIS LOIZOU wrote:ΚαπετανιεΧΑΙΡΕΤΩ
![]()
Κανα λαγο βαλε στο ψυγειο ετσι![]()
Καλώς τα φιλαράκια μου .
Ευάνθη μου ο λαγός απαγορεύετε δεν έχει ανοίξει ακόμη , όταν ανοίξει θα το δούμε το θέμα .

EVANTHIS LOIZOU wrote:ΚαπετανιεΧΑΙΡΕΤΩ
![]()
Κανα λαγο βαλε στο ψυγειο ετσι![]()
plenom'metatopsarem? wrote:Κάπταιν...τους έκανα 4ις![]()
Με το γνωστό (ξέρεις εσύ), από ακτή με σπίννινγκ...![]()
Το πήρα και μια βόλτα για συρτή αφρού και...την έπαθα! 2 σαλαγκιές...ίσιωσαν!!!!!!!!!!!!!!!!
Στα νερά της Σιθωνίας, Χαλκιδική, ή μεγάλος κηνυγός, ή γοφάρι (καιρός τους να εμφανίζονται)!
Καμιά φορά ...δεν σε θέλει! Έψαξα τις σαλαγκιές που χρησιμοποιώ πάντα από Κύπρο πριν ανέβω και δεν τις βρήκα,έβαλα κάποιες άλλες και...να τα αποτελέσματα![]()
Επίσης πήρα πάρα πολλές βελονίδες...με τα γνωστά...ξέρεις εσύ![]()
![]()
Captain theodoros wrote:ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΑ ΣΥΡΤΗ ΔΥΟ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΑΣΑ .
τετοια μου γραφεις παλικαρι μου και μου δινεις πολυ θαρος να εισαι παντα καλα !plenom'metatopsarem? wrote:Captain theodoros wrote:ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΑ ΣΥΡΤΗ ΔΥΟ ΛΑΒΡΑΚΙΑ ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΑΣΑ .![]()
Θαρθούν και τα μεγαλύτερα κάπταιν!
έτσι είναι καπετάνιε μου! Όποιος την αγαπά, την επισκέπτεται κι έχει υπομονή, θα του δώσει!!!!plenom'metatopsarem? wrote:τετοια μου γραφεις παλικαρι μου και μου δινεις πολυ θαρος να εισαι παντα καλα !![]()
![]()
Κι εσύ καλύτερα!plenom'metatopsarem? wrote:έτσι είναι καπετάνιε μου! Όποιος την αγαπά, την επισκέπτεται κι έχει υπομονή, θα του δώσει!!!!plenom'metatopsarem? wrote:τετοια μου γραφεις παλικαρι μου και μου δινεις πολυ θαρος να εισαι παντα καλα !![]()
![]()
Θα τον ανταμείψει!
ΩΡΑΙΑ