Εξορμήσεις και αποτελέσματα
- konstantinos kalogir
Re: Εξορμήσεις και αποτελέσματα
Ψάρεμα καθετής με τον φίλο Αλέκο, 22.07.2012. Τα ψάρια που επιάστηκαν κυρίως είναι σπάροι, φατσουκλιά, γόππες, μένουλες, λυθρίνια και λίγοι χάννοι
- Attachments
-
- DSC00046 - Copy.JPG (93.02 KiB) Viewed 7818 times
είδα τα....επήεν ο νους μου στο τηάνι.... λάιν καλό..... αλεύρι.......τη μυρωθκιά του τηανίσματος....τζαι άνοιξε η όρεξη μου....konstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα καθετής με τον φίλο Αλέκο, 22.07.2012. Τα ψάρια που επιάστηκαν κυρίως είναι σπάροι, φατσουκλιά, γόππες, μένουλες, λυθρίνια και λίγοι χάννοι

ένα διάφορα στο γιατρό της πείνας να μου περάσει τζαι τούτο

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- konstantinos kalogir
Αν και τα περισσότερα έδωσα τα, κόπιασε να κάμουμε ότι έμεινε ρε φιλούι μου και εχάθηκες!Giorkos wrote:είδα τα....επήεν ο νους μου στο τηάνι.... λάιν καλό..... αλεύρι.......τη μυρωθκιά του τηανίσματος....τζαι άνοιξε η όρεξη μου....konstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα καθετής με τον φίλο Αλέκο, 22.07.2012. Τα ψάρια που επιάστηκαν κυρίως είναι σπάροι, φατσουκλιά, γόππες, μένουλες, λυθρίνια και λίγοι χάννοι![]()
![]()
![]()
ένα διάφορα στο γιατρό της πείνας να μου περάσει τζαι τούτο!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
- konstantinos kalogir
Άμαν πεινά το ψάρι - 4 αγγίστρια 4 ψάρια 

- Attachments
-
- DSC00059 - Copy.JPG (76.83 KiB) Viewed 7654 times
-
- DSC00058 - Copy.JPG (200.9 KiB) Viewed 7654 times
-
μια απ τα ιδια και εμεις με τον Κωνσταντινο 2μερο ψαρεμα στην Παφο λιγες ωρες υπνος για να μπορεσουμε να τα απολαφσουμε ολα ψαροτουφεκο, τραβιτο, καθετι μπλα μπλα μπλα
2 μερες ετρωαμε μονο ψαρι και εταιζαμε και τους γειτονους
2 μερες ετρωαμε μονο ψαρι και εταιζαμε και τους γειτονους

- Attachments
-
- P1040543.jpg (784.94 KiB) Viewed 7459 times
-
- P1040533.jpg (827.91 KiB) Viewed 7458 times
-
- P1040524.jpg (771.44 KiB) Viewed 7460 times
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?
-
και μερικες αλλες...Φαγκρι 2+kg(σε φρεσκα σουπια) συναγριδα 3+kg (πλαστικο ψαρακι)
1 γουρουνο, 1 στιρα μισοκιλι, + 10kg διαφορα βαρκας περισοτερες γοπες και σπαρους το αποτελεσμα...
1 γουρουνο, 1 στιρα μισοκιλι, + 10kg διαφορα βαρκας περισοτερες γοπες και σπαρους το αποτελεσμα...
- Attachments
-
- P1040555.jpg (1.02 MiB) Viewed 7465 times
-
- P1040549.jpg (754.5 KiB) Viewed 7456 times
-
- P1040548.jpg (958.06 KiB) Viewed 7456 times
ρέ σώτο μα έχουμε σε στο τσινή και φκερώνεις τα βουνά ενα σε αγγονιστούμε και στην θάλασσα
χαλαρά

εν καλα που σου λαλει ο Αριστος ρε Σωτηρη εφκαλες ναμι!!!admin wrote:ρέ σώτο μα έχουμε σε στο τσινή και φκερώνεις τα βουνά ενα σε αγγονιστούμε και στην θάλασσαχαλαρά
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
χαλαληστε μου τα ρε Μα...κες, κομα εν τα χονεψα
ηταν η τελευτεα εξωρμιση για ψαρι φετος ρε Αρηστε ζε εδοκαμε του μες τες λουνζες, που τα σημερα εντατικες αναγνωρισης και πρωετιμασιες για τες φασουες

ηταν η τελευτεα εξωρμιση για ψαρι φετος ρε Αρηστε ζε εδοκαμε του μες τες λουνζες, που τα σημερα εντατικες αναγνωρισης και πρωετιμασιες για τες φασουες
+ 10kg διαφορα βαρκας περισοτερες γοπες και σπαρους το αποτελεσμα...
«Μέτρον άριστον»
Φαγκρι 2+kg(σε φρεσκα σουπια) συναγριδα 3+kg ,1 γουρουνο,

Φαγκρι 2+kg(σε φρεσκα σουπια) συναγριδα 3+kg ,1 γουρουνο,

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
-
ε μαριε μου ειμασταν 6 ατομα 2 μερες μεσα στην θαλασσα...αν το καλοσκεφτεις 2 μερες αναλογουν 10-12 γοπες του ατομου την μερα?
Το δεκαπεντάυγουστο πήγαμε με τον caveman και ένα Ιταλό φίλο του 2-3 ώρες για καθετί έτσι για να αλλάξουμε λίγο διάθεση. Μετά απο λίγο ψάξιμο βρήκαμε ένα καλό σημείο όπου πιάσαμε 2-3 λυθρίνια 5-6 μεγάλες γόπες και διάφορα άλλα ψάρια. ήταν πολύ ωραία ευκαιρία να δοκιμάσουμε διάφορα είδη παράμαλλων -αγκιστριών και δολωμάτων.
- Attachments
-
- 1w.JPG (72.24 KiB) Viewed 7211 times
-
ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012
Σε λιγες μερες αποχαιρετουμε τον Αυγουστο και μαζι του και το Καλοκαιρι
Σιγα σιγα ο κοσμος επιστρεφει στην ρουτινα του, τα παιδια στα σχολεια και ενδομυχα ευχομαστε να μας βρη καλα ο Χειμωνας.
Οι δικες μου εμπειριες στην Θαλασσα φετος ηταν κατα 99% κολυμβητικες. Ειδα βυθους γεματους γονο. Ειδα βυθους ολοκαθαρους αλλα και αλλους ερημωμενους. Ειδα πεντακαθαρες παραλιες αλλα και αλλες που ντρεπεσαι να τις βλεπεις.
Ας εστιασουμε στα θετικα και να βαλουμε στοχο να ειμαστε καλυτερα του χρονου.
Εσεις.................... Πως τα πηγατε

Σε λιγες μερες αποχαιρετουμε τον Αυγουστο και μαζι του και το Καλοκαιρι

Σιγα σιγα ο κοσμος επιστρεφει στην ρουτινα του, τα παιδια στα σχολεια και ενδομυχα ευχομαστε να μας βρη καλα ο Χειμωνας.
Οι δικες μου εμπειριες στην Θαλασσα φετος ηταν κατα 99% κολυμβητικες. Ειδα βυθους γεματους γονο. Ειδα βυθους ολοκαθαρους αλλα και αλλους ερημωμενους. Ειδα πεντακαθαρες παραλιες αλλα και αλλες που ντρεπεσαι να τις βλεπεις.
Ας εστιασουμε στα θετικα και να βαλουμε στοχο να ειμαστε καλυτερα του χρονου.
Εσεις.................... Πως τα πηγατε