περιοδικο
- stathis 1821
περιοδικο
κυκλοφορεισε το νεο περιοδικο ρε παιδια?

Re: περιοδικο
Λόγω των γνωστών προβλημάτων με τα ρεύματα είχαμε μια μικρή καθυστέρηση με το περιοδικό . Σάββατο πρωί θα είναι σε όλα τα περίπτερα
- maratheftis
το αφιερωμα για το εγγλεζικο.....το βιντεο..αν δεν κανω λαθος ειναι που το περιοδικο "ψαρευω"? lol επειδη εν πιαννει κανενας ψαρι στι κυπρο....
ε admin εξεπητηδες που το καμνις δηλαδη..για να μου γυριζει παραπανω...,,χεχεχε ....
οπως το μουσειο...you can see but you cant touch.,,,τελεια ρε....
ε admin εξεπητηδες που το καμνις δηλαδη..για να μου γυριζει παραπανω...,,χεχεχε ....

ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
[quote="maratheftis"]το αφιερωμα για το εγγλεζικο.....το βιντεο..αν δεν κανω λαθος ειναι που το περιοδικο "ψαρευω"? lol επειδη εν πιαννει κανενας ψαρι στι κυπρο....
οπως το μουσειο...you can see but you cant touch.,,,τελεια ρε....[/quot
φίλε μου πιάνουν και στην κύπρο ψάρι έννιοια σου με Εγγλέζικο με Spinning
για αυτό να μεν σου γυρίζει απλα΄γυριζε λίο παραπάνω και κάτι θα βρείς...

φίλε μου πιάνουν και στην κύπρο ψάρι έννιοια σου με Εγγλέζικο με Spinning

- Attachments
-
- lavraki.JPG (53.49 KiB) Viewed 11140 times
- mariosspinning
ε κοπελια στο περιοδικο εχει κανενα θεμα για ψαρεμα κεφαλων; θελω να μαθω καποια μυστικα για το ψαρεμα τουσ 

Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
Μέχρι την Τετάρτη-ΠΈΜΠΤΗ θα είναι στα περίπτερα
- Attachments
-
- wweb.jpg (102.78 KiB) Viewed 10733 times
Ωραια θα εχουμε κατι να περνα η ωρα μας

σήμερα πρέπει να έρθει
-
Καλην Εσπεραν
Το τευχος που μολις κυκλοφορησε ειναι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟΣΠΙΝΝΙΝΓΚ
Καλα κανει να το αγορασει ΑΜΕΣΩΣ και να φροντισει να πουληθουν και καμια ντουζινα στους φιλους του

Το τευχος που μολις κυκλοφορησε ειναι ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΟΣΠΙΝΝΙΝΓΚ

Καλα κανει να το αγορασει ΑΜΕΣΩΣ και να φροντισει να πουληθουν και καμια ντουζινα στους φιλους του

-
Σημερα διαβασα ολοκληρη την υλη του Περιοδικου και ειδα και το Βιντεο
Με συγκινησε ιδιαιτερα το Αρθρο/αναφορα στον Χαρη τον Σολεα
Η γεννια η δικη του γνωρισε τι θα πει ανθρωπια και ΦΙΛΙΑ. Η δικη του παρεα ξεκινησε τοτε στο Βαρωσι.Συνδετικος κρικος η αγαπη για την Θαλασσα και το παθος με το ψαρεμα. Μια δυνατη σχεση καποιων ανθρωπων που, παρα την προσφυγια και τες κακουχιες, αντεξε στον χρονο και υπαρχει μεχρι σημερα.
Τον ζηλευω τον Χαρη διοτι οι φιλοι του ηταν η περιουσια του.
Αιωνια ναναι η μνημη του.

Με συγκινησε ιδιαιτερα το Αρθρο/αναφορα στον Χαρη τον Σολεα

Η γεννια η δικη του γνωρισε τι θα πει ανθρωπια και ΦΙΛΙΑ. Η δικη του παρεα ξεκινησε τοτε στο Βαρωσι.Συνδετικος κρικος η αγαπη για την Θαλασσα και το παθος με το ψαρεμα. Μια δυνατη σχεση καποιων ανθρωπων που, παρα την προσφυγια και τες κακουχιες, αντεξε στον χρονο και υπαρχει μεχρι σημερα.
Τον ζηλευω τον Χαρη διοτι οι φιλοι του ηταν η περιουσια του.
Αιωνια ναναι η μνημη του.
- c.nadiotis
- Location: «Όταν εγκαταλείπεις την επιφάνεια να θυμάσαι ότι ζεις υπό προϋποθέσεις».
Eίχα την χαρά να γνωρίσω τον κύριο Χάρη τα τελευταία δυο-τρία χρονια, από τις λίγες συζήτησεις που είχα μαζί του κέρδισα πολλά, δεν μιλώ για τις γνώσεις του που τόσο απλόχερα μοιραζόταν αλλα για την ποιοτητα που πρέπει να έχει ο άνθρωπος σε αυτή τη σύντομη ζωή, την ικανότητα να είσαι αγαπητός, την καλοσύνη και την σοφια, σε ευχαριστώ κύριε Χάρη για τις μικρές κουβέντες που μοιραστήκαμε και με βοήθησαν να γίνω καλύτερος άνθρωπος... Αιώνια σου η μνήμη
I live my life a breath at a time
To περιοδικο θα κυκλοφορησει αρχες του οκτωβρη ή τον επομενο μηνα?
Το νέο τεύχος αρχές Νοεμβρίου