2. Καταργηση του Τμηματος Αλιειας οπως το ξεραμε μεχρι σημερα. Ο Προυπολογισμος του σημερα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ για το εργο που επιτελει. Δημιουργια ενος νεου, ολιγαριθμου Τμηματος το οποιο να ασχολειται με την Πραγματικη Ερευνα και την Προστασια του Θαλασσιου Περιβαλλοντος το οποίο να αποτελούν διά νόμου ΜΟΝΟ άτομα με δίπλωμα ανώτερου ιδρύματος παρεμφερές με την θάλασσα και την θαλάσσια ζωήEVANTHIS LOIZOU wrote:Ετοιμαζω μια εισηγηση η οποια παει στα νεα κεντρα ληψης αποφασεων ΕΛΕΩ Μηχανισμου στηριξης.
Εισηγουμαι......
1. Καταργηση του κλειστου επαγγελματος του "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΨΑΡΑ". Εναλλακτικα, ολικη καταργηση του επαγγελματος αυτου.
2. Καταργηση του Τμηματος Αλιειας οπως το ξεραμε μεχρι σημερα. Ο Προυπολογισμος του σημερα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ για το εργο που επιτελει. Δημιουργια ενος νεου, ολιγαριθμου Τμηματος το οποιο να ασχολειται με την Πραγματικη Ερευνα και την Προστασια του Θαλασσιου Περιβαλλοντος.
3. Η διαχειρηση και η αναπτυξη της Ιχθυοκαλλιεργειας στην Θαλασσα και στα Γλυκα νερα να περασει στην ιδιωτικη πρωτοβουλια. Με τον τροπο αυτο θα δημιουργηθουν εκατονταδες νεες θεσεις εργασιας.
4................
ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ
- konstantinos kalogir
Re: ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΑΛΙΕΙΑΣ ΝΟΜΟΥ
Αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος εν πολλά σωστό!
Δέν είναι ούτος ή άλλος ΠΑΡΑΝΟΜΟ να είναι σε αυτά τα πόστα άτομα χωρίς εξειδικευμένη γνώση?
Την στιγμή που για να πάρεις ανάλογη δουλεία σε ιδιωτικό τομέα θέλεις και το διδακτορικό σου?
Δέν είναι ούτος ή άλλος ΠΑΡΑΝΟΜΟ να είναι σε αυτά τα πόστα άτομα χωρίς εξειδικευμένη γνώση?
Την στιγμή που για να πάρεις ανάλογη δουλεία σε ιδιωτικό τομέα θέλεις και το διδακτορικό σου?
- konstantinos kalogir
Ακόμα και σε δημόσια ιδρύματα όπως το Πανεπιστήμιο Κύπρου, όταν δεις τις προκυρήξεις για τις θέσεις ζητούν άτομα με συγκεκριμένα προσόντα, από διδακτορικό και πάνω!sifu-nas wrote:Αυτό που λέει ο Κωνσταντίνος εν πολλά σωστό!
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!
ΑΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΥΟ ΤΟΥ ΣΕ 3ο ΠΡΩΣΟΠΟ, ΕΝ ΚΑΛΑ?
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ, ΤΙ ΕΚΑΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑΘΑ ΘΑΘΑΘΑ ΚΑΜΕΙΣ...
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ!!!
ΑΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΥΟ ΤΟΥ ΣΕ 3ο ΠΡΩΣΟΠΟ, ΕΝ ΚΑΛΑ?
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ, ΤΙ ΕΚΑΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑΘΑ ΘΑΘΑΘΑ ΚΑΜΕΙΣ...
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΟΥ!!!
-
Μπράβο κοπελια.
Σας συγχαίρω Άριστε και Μιχάλη κούρουπα που τον Νηρέα, και τον αντιπρόσωπο των επαγγελματιών.
Να υποθέσω ότι την κατηγορια με την μαύρη αγορά και τους τόνους εφιλαετε του την για έκπληξη?????
Πάντως ο λοιζιδες επιαννετουν από ότι έβρισκε και όπου μπορούσε.
Και τελικά ενέν 45 εκατομμύρια... εν 40 μονο.
ένα παράδειγμα τις ποιότητας διαλογου που μπορεί και κάμνει ο άνθωπος τούτος. Εν έχει υπόθεση
Και πάλι μπράβο σας

Να υποθέσω ότι την κατηγορια με την μαύρη αγορά και τους τόνους εφιλαετε του την για έκπληξη?????

ένα παράδειγμα τις ποιότητας διαλογου που μπορεί και κάμνει ο άνθωπος τούτος. Εν έχει υπόθεση

Και πάλι μπράβο σας

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
Sorkomanis wrote:Μπράβο κοπελια.![]()
![]()
Σας συγχαίρω Άριστε και Μιχάλη κούρουπα που τον Νηρέα, και τον αντιπρόσωπο των επαγγελματιών.
![]()
![]()
![]()
![]()
Να υποθέσω ότι την κατηγορια με την μαύρη αγορά και τους τόνους εφιλαετε του την για έκπληξη?????![]()
![]()
![]()
ένα παράδειγμα τις ποιότητας διαλογου που μπορεί και κάμνει ο άνθωπος τούτος. Εν έχει υπόθεση![]()
![]()
![]()
Και πάλι μπράβο σας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Νιώθω ότι εν είπα τίποτε ακόμα ελπίζω να μας δωθεί και άλλη ευκαιρία να φκάλουμε και άλλα στην φόρα πάντος νομίζω όσοι είδαν την εκπομπή πήραν ένα καλό μύνημα
[quote="admin"]Νιώθω ότι εν είπα τίποτε ακόμα ελπίζω να μας δωθεί και άλλη ευκαιρία να φκάλουμε και άλλα στην φόρα πάντος νομίζω όσοι είδαν την εκπομπή πήραν ένα καλό μύνημα[
Άριστε και για το γρι-γρι που δεσμέυτηκε και κάλεσε τους δημοσιογράφους και τα κανάλια στις 20 του μηνα νομίζω δε θα πρέπει να απουσιάζουμε..... θα είναι ευκαιρία εκει!!!!!!!!!!!! εγω τουλάχιστον θέλω να πάω !!!!
Άριστε και για το γρι-γρι που δεσμέυτηκε και κάλεσε τους δημοσιογράφους και τα κανάλια στις 20 του μηνα νομίζω δε θα πρέπει να απουσιάζουμε..... θα είναι ευκαιρία εκει!!!!!!!!!!!! εγω τουλάχιστον θέλω να πάω !!!!
ήταν η μόνη φορά που θα καθόμουν να δω τηλεόραση....δυστυχώς άρκησα που τη δουλειά και έχασα το.... υπάρχει πουθενά να το δούμε επανάληψη ??? ονλάιν κάπου ???
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
http://www.cybc.com.cy/video-on-demand/ ... 13&sl=catsGiorkos wrote:ήταν η μόνη φορά που θα καθόμουν να δω τηλεόραση....δυστυχώς άρκησα που τη δουλειά και έχασα το.... υπάρχει πουθενά να το δούμε επανάληψη ??? ονλάιν κάπου ???
- AggelosLRK
Αφου ειδα ολοκληρη την εκπομπη καταλαβα οτι εχουμε εναν διευθυντη που ισχυριζεται οτι ολα ειναι καλα στην θαλασσα και σε 10 χρονια θα χεστουμε στο μπαρμπουνι,ατε καντε υπομονη κοπελια ως το 2022!! 

-
φιλε το ΡΙΚ1 η το 2 μετά τα μεσάνυχτα δείχνει επανάληψη προγραμμάτων τις μέραςGiorkos wrote:ήταν η μόνη φορά που θα καθόμουν να δω τηλεόραση....δυστυχώς άρκησα που τη δουλειά και έχασα το.... υπάρχει πουθενά να το δούμε επανάληψη ??? ονλάιν κάπου ???
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
-
Εγώ ένιωσα αηδία, ήταν ένας κγερος που το μόνο που ξεστόμιζε ήταν δικαιολογίες.
Δυστυχώς δεν είναι ενθαρρυντικό το ότι δεν είπε ότι θα πάρει έστω τα ελάχιστα διορθωτικά μέτρα για την παράνομη αλιεία τα γυροβολια και τον μεγάλο αριθμό διχτύων.
Το μόνο που ανάφερε είναι ότι χαίρει εκτιμήσεις για την δουλεία του από την Ευρωπαϊκή ένωση.
Κρίμα που δεν με έβγαλαν να μιλήσω.
Δυστυχώς δεν είναι ενθαρρυντικό το ότι δεν είπε ότι θα πάρει έστω τα ελάχιστα διορθωτικά μέτρα για την παράνομη αλιεία τα γυροβολια και τον μεγάλο αριθμό διχτύων.
Το μόνο που ανάφερε είναι ότι χαίρει εκτιμήσεις για την δουλεία του από την Ευρωπαϊκή ένωση.
Κρίμα που δεν με έβγαλαν να μιλήσω.
είχες πάρει τηλέφωνο και δεν σε έβγαλαν στο αέρα? πόσοι άλλοι από εδώ έχουν πάρει τηλέφωνο? 

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!