Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
περιοχή, καλάμι,τεχνική?
The only source of knowledge is experience
-
σορρυ για οφφ τοπικ ... αλλα
ρε κοπελια επιασα μου την σημαδουρα εχτες στο λιμανακι τις λαρνακας !
ειχε πανω ενα ραγιο 75 πατενταρισμενο με ανιχτη κεφαλι , ενα εξολκεα , φαναρι και 2 μουρμουρους μεγαλουσ !
αν τιν ειδε κανενας αν την επιασε κανενας και 8ελι να μου τιν δοκη πισω πιαστε με την στο 99-550373
...αφηκα την και εψαρευκα καμια 100μ πιο κατω εος να παω πισω εχαθην
ρε κοπελια επιασα μου την σημαδουρα εχτες στο λιμανακι τις λαρνακας !
ειχε πανω ενα ραγιο 75 πατενταρισμενο με ανιχτη κεφαλι , ενα εξολκεα , φαναρι και 2 μουρμουρους μεγαλουσ !
αν τιν ειδε κανενας αν την επιασε κανενας και 8ελι να μου τιν δοκη πισω πιαστε με την στο 99-550373
...αφηκα την και εψαρευκα καμια 100μ πιο κατω εος να παω πισω εχαθην

Ρε κοπελλια μα εν πατε κανενα ψαρεμα? Βαρρτε καμια φοτο να δουμε κανενα ψαρι
- Captain theodoros
angiec wrote:
Μπράβο θεριό της Κύπρου .

<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>
Παρασκευη βραδακι....ωραιο αερακι....ωραιες τσιμπιες.... σε μια φαση παω να τραβηξω το καλαμι εξω... δεν ερχοτανε με τπτ. το τραβαγα και ερχοτανε σιγα σιγα....τραβηγμα και λιγες μανελιες....τραβηγμα και λιγες μανελιες....μου πηρε και κανενα δεκαλεπτο να το βγαλω εξω....
ιδου το αποτελεσμα!!!
ιδου το αποτελεσμα!!!
- Attachments
-
- 20120706_211223.jpg (196.93 KiB) Viewed 6797 times
-
- 20120706_211153.jpg (230.28 KiB) Viewed 6800 times
AngelosK wrote:Παρασκευη βραδακι....ωραιο αερακι....ωραιες τσιμπιες.... σε μια φαση παω να τραβηξω το καλαμι εξω... δεν ερχοτανε με τπτ. το τραβαγα και ερχοτανε σιγα σιγα....τραβηγμα και λιγες μανελιες....τραβηγμα και λιγες μανελιες....μου πηρε και κανενα δεκαλεπτο να το βγαλω εξω....
ιδου το αποτελεσμα!!!
ΕΙΜΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΑΚΚΕΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΤΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ...ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ
-
Γράψε ένα τηλ και πόσα χρεώνεις να σε προσλάβω για κανένα μήναAngelosK wrote:AngelosK wrote:Παρασκευη βραδακι....ωραιο αερακι....ωραιες τσιμπιες.... σε μια φαση παω να τραβηξω το καλαμι εξω... δεν ερχοτανε με τπτ. το τραβαγα και ερχοτανε σιγα σιγα....τραβηγμα και λιγες μανελιες....τραβηγμα και λιγες μανελιες....μου πηρε και κανενα δεκαλεπτο να το βγαλω εξω....
ιδου το αποτελεσμα!!!
ΕΙΜΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ....ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΑΚΚΕΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΥΤΕΡΕΣ ΒΟΛΕΣ...ΟΛΕΕΕΕΕΕΕ
φιλε μου αυτο ειναι κοινωνικο εργο. δεν θα χρεωσω...ευχαριστηση μου να κανω τετοια πραγματα.
θα δημιουργησω καινουργιο σπορ. οποιος συναξει παραπανω δικτυα απο την ακτη!!!
θα αγορασω κανενα πιο μεγαλο και πιο δυνατο καλαμι. θα βαλω 200γρ βαρος και 8α ριχνω και θα μαζευω.
οταν πηγαινω για ψαρεμα θα κανω αυτη τη δουλεια....να σιγουρευομαι οτι δεν παιζει κατι εκει και μετα θα αρχιζω το ψαρεμα.
θα αγορασω κανενα πιο μεγαλο και πιο δυνατο καλαμι. θα βαλω 200γρ βαρος και 8α ριχνω και θα μαζευω.
οταν πηγαινω για ψαρεμα θα κανω αυτη τη δουλεια....να σιγουρευομαι οτι δεν παιζει κατι εκει και μετα θα αρχιζω το ψαρεμα.
ένα που τα μωρά μου!...
- Attachments
-
- cccccc.jpg (119.17 KiB) Viewed 7213 times
Last edited by angiec on Mon Jul 09, 2012 9:19 am, edited 1 time in total.
Την επόμενη φορά αντι διαγωνισμό ψαρέματος ............AngelosK wrote:φιλε μου αυτο ειναι κοινωνικο εργο. δεν θα χρεωσω...ευχαριστηση μου να κανω τετοια πραγματα.

εχω σας πανηγυρικα!!!!!!!!!
τουτο το σπορ πρεπει να πιασει το ονομα μου
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
να είσαι σίγουρος!!!!AngelosK wrote:εχω σας πανηγυρικα!!!!!!!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Casting την κυριακη σε περιοχη Λαρνακας , το μοναδικο αξιοσημιοτο ψαρι. Σε αμερικανο κατα τις 7 το πρωι.
- Attachments
-
- 019240.jpg (109.72 KiB) Viewed 7083 times
Εν που γυροβολη; Ηταν ξαπολιτο οπως ηβραμε πριν ενα μηνα; Να μου το θυμηθιτε οτι θα πνυξουν κανεναAngelosK wrote:Παρασκευη βραδακι....ωραιο αερακι....ωραιες τσιμπιες.... σε μια φαση παω να τραβηξω το καλαμι εξω... δεν ερχοτανε με τπτ. το τραβαγα και ερχοτανε σιγα σιγα....τραβηγμα και λιγες μανελιες....τραβηγμα και λιγες μανελιες....μου πηρε και κανενα δεκαλεπτο να το βγαλω εξω....
ιδου το αποτελεσμα!!!