Εχω ετσι χορκανους τζε δεν τους ξερω? αποκλειεται....LEONIDAS wrote:Μάσχιαλλα κοπέλλια μπράβο!!!Εν παιδί της Αρκάκας αλόπως τούτον!!!!jimmis wrote:ψαρεμα surfcasting με τον αντρεα μιχαηλ και μαχη με τα τερατα![]()

Εχω ετσι χορκανους τζε δεν τους ξερω? αποκλειεται....LEONIDAS wrote:Μάσχιαλλα κοπέλλια μπράβο!!!Εν παιδί της Αρκάκας αλόπως τούτον!!!!jimmis wrote:ψαρεμα surfcasting με τον αντρεα μιχαηλ και μαχη με τα τερατα![]()
Μπραβο κοπελια!!!!!jimmis wrote:ψαρεμα surfcasting με τον αντρεα μιχαηλ και μαχη με τα τερατα![]()
Ωραίες κουρκούνες !!!!!!!!!!!!!!Renos wrote:Perasmeni kiriaki me antena sti larnaka
Μιχαλη μου τουτες τες μερες εδιμιουργιθηκε μεγαλο θεμα για τα ψαρια που πρεπει να αφινουμε πισω για το καλο ολον μαςmichalispsarema wrote:διωρο ψαρεμα χωρις μπασμο τιν κυριακη.
φιλε σωτηρη ναι ξερω οτι ηταν μικρα ομως επιδη μετα το ξημερωμα εγω ψαρευα με παραμαλλ ετσι αποφασιςα να χρισιμοπισο κυνηγο και τραυματιστικαν θανασιμα ετσι επρεπε να τα κρατησω.πιο μικρα επιασα ομως δεν τραυματστικαν και πηγαν πισω στην θαλλασσα.το προβλημα ειναι οτι στην περιοχη πολλοι παρανομοι(ναυαγοσοστες,watersport.κτλ)που καμνουν το λεγομενο παντιμα με διχτυα και πιανουν διαφορα μικρα και μεγαλα ψαρια και δεν μπορουμε να το αποτρεψουμε. Ετσι εγωπροσπαθω να ριχνωτα περρισοτερα ψαρια πισω.andreas michael wrote:δεν ειχα σκοπο να ποσταρω φοτογραφια αλλα επιδι ο φιλος ο ΝΤΖΙΜΙΣ εβαλε φοτογραφια χορις να με ροτισι με μενα προτιπο οφιλο να δοσο εξιγισις. σαβατο βραδι πριν 20 περιπου μερες μετα απο 3 τσιμπιες απο βατια στα καλαμι του φιλου ΝΤΖΙΜΙ τσιμπισε και το δικο μου ειμουν σιγουρος πος και μενα ηταν βατι αλλα παρα τιν πιρα που εχω επεσα εξο ηταν αφτο το ηπεροχο ψαρι . εκινο το βραδι μου ξεανκισροθικαν ακομα 3 τερατα το σιγκεκριμενο ψαρι τσιμπισε σε αμερικανο κατα τες 8 το βραδι
marios wrote:ωραία ψαράκια![]()
αν σας είναι εύκολο μικραίνετε το size τις φωτογραφίας πριν την ανεβάσετε .αν δυσκολεύεστε είναι ok το κάνουμε εμείς μετά..
Το πιο σημαντικό όμως που δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς (συντονιστές,admin) για σας, είναι να γράψουμε 2,3 λόγια για την φωτογραφία
πχ τεχνική, δόλωμα, νύκτα, μέρα, καιρικές συνθήκες και αν θέλετε επαρχία.. στο συγκεκριμένο θέμα (Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα) δεν ισχύ το μια εικόνα 1000 λέξης..
δεν νομίζω να ζητούμε πολλά!
φιλικά Μάριος