Στάθης wrote:Εννοούσα το μέτρο όσον αφορά την ενέργεια και το χρόνο που αφιερώνεις σε κάποια δραστηριότητα.
Μια παρέα που είμαστε έχουμε σαν αστείο ότι αυτό που μας ενώνει είναι η παντελής άγνοια της αίσθησης του μέτρου.
Συγγνώμη... περίεργη αίσθηση του χιούμορ.
Χαρηκα που τα είπαμε μετά από τόσο καιρό Στάθη ,και σηκώνω και τα αστεία !!! Άλλωστε και το ζητούμενο αυτών των συνσντήσεων εκτος από όλα τα άλλα α είναι να μας ενώνει όλους !!!!
σορκ'ος ο σπάρος τα φτεράκια του από κάτω είναι κίτρινα.....
angie εφοήθηκαν! λάλου σου εν να αρκεψι να μουρμούρα ο πελλος παλε ότι εν μήτσης ο σόρκος, και λάλου μου εν σπαρος
εν σορκος 100% εκαμα του τεστ DNA ...
ο σπαρος ειναι τετραγονος και σε μικρι ηλικια και εχει εντονο χρυσαφι χρομα οχι μονο στα κατω πτεριγεια αλλα και στα λεπια του, ενο ο σορκος πρεπει να φτασει σε καπιο μεγεθος για να "τετραγονιστει"
Πάντος αυτό το ψάρεμα το διασκέδασα πολύ ,όταν πήγα εκει ήταν είδη 8-9 η ώρα κανένας δεν έπαιρνε τίποτα εκτός από έναν ηλικιωμένο που και που .Τον ρώτησα ευγενικά αν μπορούσα να καθίσω στα 5 μέτρα μακρυα του και μου ΄λεει αυστηρά .....κάτσε αλλά δεν θα ριξεις τιποτε μπασμό εντάξει?????? Του το υποσχέθηκα ,.έκανα περισσότερο από μισή ώρα άλλαξα 3 φελλούς βρήκα ακριβώς το βάθος εν το μεταξύ μου έπιασε κουβέντα και εκείνο έτσι και αυτο εδώ ........αριστερά μου 3 νεαροί 13-15 χρονών .γελούσαν..........όταν άρχισε το τσίμπιμα το ένα πίσω στο άλλο ο ένας από τους τρεις έστειλε τον διάβολο δεν ξέρω που ,και σιγά σιγά ηρθε κοντά μου και έβαλε τον φελλό δίπλα στον δικό μου .όσπου ετράβουν εχόρευε τσάμικο, ενώ ο ηλικιωμένος έμεινε έβλεπε πολλή ώρα .Όταν γύρισα πίσω μου εκάθουνταν άλλοι 3 μες τον λάλλαρο χωρίς να μιλούν .......Δεν θα ξαναείδαν τυλιχτο ζυμάρι γιατί τους έκαμε μεγάλη εντύπωση ,μόνο ο ηλικιωμένος το ήξερε,του έδωσα αλλά δεν το πήρε... εκεί με τόσο κοινο....έκαμα και μάθημα για τον Σύνδεσμο μας τι προσφέρει , τους έδωσα καρτούλες με το όριο ψαριών ,αν είχα φόρμες θα έγραφα και μέλη......Τους εξήγησα να μπουν και στο φόρουμ .........Όταν τους έλεγα για τα σεμινάρια ο ηλικιωμένος με ρώτησε αν έχουμε καμιά σχολή η ποιός μας μαθαίνει εμας για να διδάσκουμε τους άλλους ..........πριν φύγη μετά μου είπε .........κατάλαβα που τα μάθατε !!!!!!!!!!αύριο η μισή Πάφος θα είναι εδώ και να ψαρεύει........Επείεν το μήνυμα άμαν χωρις μπασμο και εφύαν σου και τόσα ............