Πριν από 15 μέρες περίπου σε νυχτερινό ψάρεμα μου έτυχε το εξής ενώ ψάρευα casting δόλωμα ακροβατη στα 25 λεπτά ηπα να αλλάξω δόλωμα ξεκίνησα να τυλίγω και ένιωθα βάρος στο καλάμι, το καλάμι "μουρμουροκαλαμο" πολλα ευαίσθητο στα τσιμπήματα.βγάζω έξω το αγκίστρι και πάνω υπήρχε ένας σόρκος μεταξύ 20-25 cm ψόφιος τέζα!! από τα καλαμια δεν απομακριθικα για να χάσω το τσίμπημα ,ήμουν εκεί δεν έδειξε κάτι που να υποψιαζόμουν ότι χτύπησε ψάρι..το αγκίστρι καρφωμένο διπλα από την γλώσσα. Την προηγουμενη βδομάδα μου έτυχε ακριβώς το ίδιο περιστατικό με ένα άλλο πιο μικρό σορκο πάλι τέζα!! ούτε 25 λεπτά δεν ήταν μέσα στο νερό το δόλωμα.Η αλήθεια δεν έδωσα πολύ σημασία ....πριν 4 μέρες μιλούσα με ένα φίλο και πάνω στο αστείο του λέω τελευταία ψαρέματα έπιασα 4 ψαρια και τα δυο τα έβγαλα "ψοφισμενα" εκδικούνται με να μεν χαρω ούτε μια μικρή μάχη
Και μου λέει.. έβγαλα και εγώ μια τσιπουρα ψοφισμενι προχτές χωρίς κανένα σημάδι ότι χτύπησε ψάρι!!
Εψές το βραδυ άλλος φίλος και μέλος εδώ τις παρέας μας έβγαλε και αυτός ψόφια τσιπουρα από την αρματωσιά του!!
να σημειώσω ότι όλα τα ψαρια βγήκαν από διαφορετικές επαρχίες
έχει κανένα άλλο από εσάς που του έτυχε κάτι παρόμοιο τον τελευταίο καιρό?