Ρε κοπέλλια εννα μας πελλάνετε? εν παφίτικες οξά εγκλωβισμένες? έσχιει τζιαι αρκετά μιτσιές αλλά ας το αφήσουμεν καλύτερα. Οι δικές σου εν ωραίες Κυριάκο μπράβο.
Πρωινό ψαρεματάκι στο Λιμανάκι της Πάφου........2ωρο και χωρίς μπασμό !!!!Πολλά κοψίματα και το τελευταιο δεν έβγαινε σπάζοντας μου την αντένα στα δύο τρυπώνοντας σε ένα βράχο
Attachments
P6180463.jpgmmmmmm.jpg (97.62 KiB) Viewed 7511 times
angiec wrote:Πρωινό ψαρεματάκι στο Λιμανάκι της Πάφου........2ωρο και χωρίς μπασμό !!!!Πολλά κοψίματα και το τελευταιο δεν έβγαινε σπάζοντας μου την αντένα στα δύο τρυπώνοντας σε ένα βράχο
εν πιραζει Κ.Ανζη τουτα εν μες το game επαθα το και εγω τον Μαι που επιενα 20 ευρο ζιμια και την συνκεκριμενη μερα εγω δεν ειχα πιασει λεπι...
angiec wrote:Πρωινό ψαρεματάκι στο Λιμανάκι της Πάφου........2ωρο και χωρίς μπασμό !!!!Πολλά κοψίματα και το τελευταιο δεν έβγαινε σπάζοντας μου την αντένα στα δύο τρυπώνοντας σε ένα βράχο
angiec θα σε μαλώσω γιατί το σορκουι
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Εννοούσα το μέτρο όσον αφορά την ενέργεια και το χρόνο που αφιερώνεις σε κάποια δραστηριότητα.
Μια παρέα που είμαστε έχουμε σαν αστείο ότι αυτό που μας ενώνει είναι η παντελής άγνοια της αίσθησης του μέτρου.
Συγγνώμη... περίεργη αίσθηση του χιούμορ.