Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

mariosspinning

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by mariosspinning »

σωστος ο ανδρεασ
Last edited by mariosspinning on Fri Jun 15, 2012 8:00 pm, edited 1 time in total.
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα

angiec

Post by angiec »

maxhtec wrote:καλοπροαιρετα τα σχολια σας αλλα συμφονο με τον φιλο ανδρεα μιχαηλ δεν πρεπει να πιανουμαι καποιον απο τον λεμο αμαν βαλλει μικρα ψαρια αλλα να του εξηγουμε με καλο τροπο να μην επαναλαβει το λαθος του και εν νομιζο να εχει κανενα που εν επιασε ποτε ψαρια κατω του οριου ολοι μας λιο πολλα εκρατησαμε μικρα ψαρια αλλα απο τα λαθη μας μαθαινουμαι

Πολύ σωστά !! όλοι περάσαμε αυτό το στάδιο !!!! Αλλά δεν τα λέμε από κακία αυτά που γράφουμε..... ως παρατηρήσεις !!!!!!!!! και ειδικά στα παιδιά!!!!

andreas michael

Post by andreas michael »

Ειμαι σιγουρος ποσ μια μερα θα θαβμαζουμε τες φοτογραφιε σου και εγω ετσι ξεκινισα και ομος εμαθα μεσα απο τα λαθι μου και κατελιξα εδο που ειμαι για οτι χριαστις σινβουλες για το ψαρεμα ειμαι διπλα σου :hand:

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Sailor wrote:
Nikolas Nklou wrote:Μπραβο Αντζη!!!!!! ωραιες οι κουρκουνοσαλπες!!! :D
Αρεσε μου η παρατηρηση νικολα διοτι πραγματι αυτεσ ειναι οι αγριοσαλπες και η ασιλα κουρκουνα εν η μαυρη απλως εσυνηθισαμε να τες ονομαζουμε ασπρεσ κουρκουνες
Η μαύρη και η ασπρη κουρκούνα ειναι σε μια οικογένια(siganidae) ενω η σάλπα ειναι σε άλλη οικογένια (sparidae)
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

michalispsarema

Post by michalispsarema »

καποια ψαρια απο περασμενες εξορμησεις.
Τοσες ωρες ψαρεμα με παραμαλλα με ανντενα και το ξυπνημα το πρωι του παπα μου να με παρει να ψαρεψω.
Αυτο ολο βγηκε σε καλο :D :D :D
Attachments
Photo0047.jpg
Photo0047.jpg (479.82 KiB) Viewed 6852 times

marios
Site Admin

Post by marios »

andreas michael wrote:ηπαρχουν πιστεβω καλιτεροι τροπι να δινουμε σινβουλες δεν ειμαστε κριτες αλλα ουτε και δικαστες για να σινμπεριφερομαστε μαφτο τον τροπο στα πεδια που γραφουν και που βαζουν φοτογραφιες εγω οσ αντρεας Μιχαηλ προτα εψιχονω και μετα σινβουλεβω ΔΕ ΜΑΡΕΣΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΡΙΤΙΣ
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ενθαρρύνουμε τέτοιες ψαριές στην κατάσταση που βρισκόμαστε αλλα να συμβουλεύουμε να αποτρέπουμε και να προστατεύουμε ότι μας έμεινε ..και δεν έχω δει να συμβουλεύεις.. μονο να ενθαρρύνεις ! (εμψυχωνεις όπως το λες εσύ)
angiec wrote:
maxhtec wrote:καλοπροαιρετα τα σχολια σας αλλα συμφονο με τον φιλο ανδρεα μιχαηλ δεν πρεπει να πιανουμαι καποιον απο τον λεμο αμαν βαλλει μικρα ψαρια αλλα να του εξηγουμε με καλο τροπο να μην επαναλαβει το λαθος του και εν νομιζο να εχει κανενα που εν επιασε ποτε ψαρια κατω του οριου ολοι μας λιο πολλα εκρατησαμε μικρα ψαρια αλλα απο τα λαθη μας μαθαινουμαι

Πολύ σωστά !! όλοι περάσαμε αυτό το στάδιο !!!! Αλλά δεν τα λέμε από κακία αυτά που γράφουμε..... ως παρατηρήσεις !!!!!!!!! και ειδικά στα παιδιά!!!!
Αγγέλα το ξεκαθάρισα και πιο πάνω και σε προσωπικό μήνυμα του φίλου maxhtec ότι ενοχλήθηκα με τα σχόλια τον πιο "έμπειρων" που αντί να συμβουλέψουν δίνουν συχαρητήρια και αποκαλούν τα ψαράκια ψαρούκλες!!Δεν έχω κάτι προσωπικό με κανένα και ιδιαιτερα με νέα παιδιά που όπως έχω απόδειξη τα τελευταία χρονια είμαι από τους λίγους που μοιράζομαι αυτά τα ελάχιστα που γνωρίζω περί ψαρέματος..
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

marios
Site Admin

Post by marios »

andreas michael wrote:Ειμαι σιγουρος ποσ μια μερα θα θαβμαζουμε τες φοτογραφιε σου και εγω ετσι ξεκινισα και ομος εμαθα μεσα απο τα λαθι μου και κατελιξα εδο που ειμαι για οτι χριαστις σινβουλες για το ψαρεμα ειμαι διπλα σου :hand:
:doh: που κατέληξες να είσαι? :think: sorry που ρωτώ αλλα εφαμε η περιέργεια :)
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

angiec

Post by angiec »

marios wrote:
andreas michael wrote:ηπαρχουν πιστεβω καλιτεροι τροπι να δινουμε σινβουλες δεν ειμαστε κριτες αλλα ουτε και δικαστες για να σινμπεριφερομαστε μαφτο τον τροπο στα πεδια που γραφουν και που βαζουν φοτογραφιες εγω οσ αντρεας Μιχαηλ προτα εψιχονω και μετα σινβουλεβω ΔΕ ΜΑΡΕΣΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΡΙΤΙΣ
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να ενθαρρύνουμε τέτοιες ψαριές στην κατάσταση που βρισκόμαστε αλλα να συμβουλεύουμε να αποτρέπουμε και να προστατεύουμε ότι μας έμεινε ..και δεν έχω δει να συμβουλεύεις.. μονο να ενθαρρύνεις ! (εμψυχωνεις όπως το λες εσύ)
angiec wrote:

Αγγέλα το ξεκαθάρισα και πιο πάνω και σε προσωπικό μήνυμα του φίλου maxhtec ότι ενοχλήθηκα με τα σχόλια τον πιο "έμπειρων" που αντί να συμβουλέψουν δίνουν συχαρητήρια και αποκαλούν τα ψαράκια ψαρούκλες!!Δεν έχω κάτι προσωπικό με κανένα και ιδιαιτερα με νέα παιδιά που όπως έχω απόδειξη τα τελευταία χρονια είμαι από τους λίγους που μοιράζομαι αυτά τα ελάχιστα που γνωρίζω περί ψαρέματος..
ΜΑΡΙΕ μου δεν είναι για σένα που το έγραψα , αλλά για τον μικρό μας φίλο τον maxhtec, Εγώ προσωπικά , γνωρίζω εδώ στο φόρουμ τη δουλειά που κάνεις '

MariosK

Post by MariosK »

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Μάριο. Όταν τα ψάρια είναι μικρά πρέπει να το λέμε. Η ουσία είναι να περάσεις το νόημα ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ για άλλα λάθη όπως πολύ σωστά το είπε ο Μάριος. Είτε τα ψάρια βγήκαν από 15 χρόνο είτε από 30χρόνο είτε από 45χρόνο σίγουρα σε καμιά περίπτωση δεν αξίζουν εμψύχωση όπως ΚΑΚΟΣ λέει ο Ανδρέας. Ο Μάριος νομίζω αντιμετωπίζει το θέμα πολύ σωστά και στον παρελθόν με ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ψαριές απλά συμβουλεύει τους μικρούς. Δεν τους αποθαρρύνει αλλά ούτε τους ενθαρρύνει.

admin
Site Admin

Post by admin »

Πολλες φορές οι μικροί μας φίλοι λειτουργούν απο άγνοια όπως και εμείς κάποτε, είναι η δουλειά μας να τους λέμνε τι είναι σωστό και τι είναι λάθος και μετά παο χρόνια θα μας ευχαρηστούν γιατί όταν κάποιος έπρεπε να τους πεί την αλήθεια ήμασταν εκεί. Τα μικρά ψάρια μπορούμε και να τα πιάνουμε και να τα φωτογραφίζουμε και να τα απελευθερώνουμε. Κάποτε είμουν πολύ θυμωμένος με τον πατέρα μου όταν ήμουν 15 χρονό γιατί δέν με άφηνε όπως όλοι οι συμμαθητές μου να πιάσω μοτόρα. Σήμερα όμως μετά απο 18 χρόνια αντιλαμβάνομαι πόσο σόφός ήταν και εγ΄ωδέν μπορούσα να το καταλάβω κάποιοι απο τους συμμαθητές μου δέν είναι στην ζωή. Μην νομίζετε ότι κάθε παρατήρηση είναι με κακό σκοπό που γίνετε απλά ακούστε και συνεχίστε σωστά

andros1980

Post by andros1980 »

geias sas re pethkia.proti fora grafo sto sait.pou exi odigies na valo foto?

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

andros1980 wrote:geias sas re pethkia.proti fora grafo sto sait.pou exi odigies na valo foto?
http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... ?f=3&t=337

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Το ψάρι μειώθηκε δραματικά ... με τον ιδιο τρόπο πρέπει να μειωθούν τα μπράβο και τα wow
Δεν χρειάζεται να ακούμε 10 μπράβο τον χρόνο ... και τα 3 μας ειναι αρκετά.
Υπάρχουν αμέτρητες αναφορές περι επιτρεπόμενων μεγεθών ψαριών μέσα στο φόρουμ ... επίσης υπάρχουν πολλά ποστς ωστε κάποιος να μάθει το τι πρέπει και την δεν πρέπει ... δεν χρειάζεται πλέον κάποιος να μάθει απο τα λάθη του ... μπορεί να μάθει απο περιοδικά και απο τα φόρουμ ...
Θέλεις να ασχοληθείς με ένα χόμπι ... εισαι υπόχρεος να μάθεις το τι πρέπει και την δεν πρέπει.
Τουλάχιστον όποιος ειναι μέλος αυτού του φόρουμ και δεν κάνει το σωστό ... ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΟΣ .... εξερούνται άτομα κάτω των 8 ετών τα οποία ψαρεύουν χωρίς πιο μεγάλο σε ηλικία συνοδό 8).

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Αν μπεί ο αδερφοτεχνος μου ηλικίας 15 χρονών στο φόρουμ για το κυνήγι και ποστάρει 5 περτικούθκια 20 ημερών που έπαιξε με το αεροβόλο ... πρέπει θα του πούμε μπράβο σιγα σιγα θα μαθεις να παίζεις και λαούς. ?

ktoros

Post by ktoros »

ατυχης η συγκριση σου φιλε fish&chips.
αν ο αρφοτεχνος σου κυνηγα περτικουθκια με το αεροβολο να του
δωκεις πας τους κωλους

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”