andreas michael wrote:Μραβο ρε φιλε εισαι πολι καλος![]()
![]()
![]()
![]()

mariosspinning wrote:αμάν σορκάτσοι μπράβο οδυσσέα

Νομίζω (πετασουμε αφκα πάνω στον τοίχο) εμείς οι "κακοί" που φωνάζουμε προσέxουμε για να έχουμε...Πραγματικά Λυπάμαι!
andreas michael wrote:Μραβο ρε φιλε εισαι πολι καλος![]()
![]()
![]()
![]()
mariosspinning wrote:αμάν σορκάτσοι μπράβο οδυσσέα
http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... 169#p71169Nikolas Nklou wrote:http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... f=23&t=343
mariosspinning wrote:οι σορκοί μια χαρά είνα κοπέλια να μεν λαλούμε πελλάρες τωρά
Μεν τους κουρτίζεις ...........andreas michael wrote:Μραβο ρε φιλε εισαι πολι καλος![]()
![]()
![]()
![]()
φιλε μου οδυσεα καλοπροερετα αν υπολογισω απο την ασιμοκολα οι σαργοι ειναι γιρω στα 15cm ενω το επιτρεπτω οριο ειναι 23 αρα φαναταζομε οι σκαροι ποσο θα ειναι γιαυτο τα παιδια σου κανουν τες παρατιρισεις που βλεπειςangiec wrote:Μεν τους κουρτίζεις ...........andreas michael wrote:Μραβο ρε φιλε εισαι πολι καλος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να ξεκαθαρίσω κάτι! δεν ενοχλήθηκα από την φωτογραφία που ανέβασε ο maxhtec.... αν ήταν εις γνώση του επιτρεπόμενα μεγέθη κτλ είμαι σίγουρος ότι θα ήταν πιο προσεκτικός,.απλά θα τον συμβούλευα και θα του εξηγούσα το λάθος του όπως το έκανα και άλλες φορες με αλλα μελόι,όπως πιο παλιά που έκανα και εγώ τα ίδια λάθη και με συμβούλεψαν άλλοι.. με ενόχλησαν τα ενθαρρυντικά σχόλια και τα εύγε τον υπολοιπων που γραφουν απλός για να γράψουν κάτι χωρίς να σκέφτονται και περισσότερο χωρίς να βλέπουν..belluga wrote:Ε παιδια νομιζω επαρακαμετε το λλιο με τα μεγεθη εν νομιζω να εκαμε τοση ζημια ο φιλος με τα ψαρια που εποσταρε!
Μεν καμνετε τοσο αυστηρες κριτηκες γιατι απλα τσινος που θελει να πιασει ψαρκα εννα τα πιασει τζαι απλος εν θα τα ποσταρει!
Παντα φιλικα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
andreas michael wrote:ηπαρχουν πιστεβω καλιτεροι τροπι να δινουμε σινβουλες δεν ειμαστε κριτες αλλα ουτε και δικαστες για να σινμπεριφερομαστε μαφτο τον τροπο στα πεδια που γραφουν και που βαζουν φοτογραφιες εγω οσ αντρεας Μιχαηλ προτα εψιχονω και μετα σινβουλεβω ΔΕ ΜΑΡΕΣΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΡΙΤΙΣ