



Αχ τούτες οι τροφές, ρε φίλε μάλλον αφαιρούν το δόλωμα/ζυμάρι που έχεις και δεν το καταλαβαίνεις ενώ με την πεταλινα τα πράγματα εν πιο καλά για σένα.marios wrote:http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... =13&t=4575
ρε φιλε, αμαν το αφαιρουσαν εν θα το ενιοθα πανο στιν αντεενα??? να ε πιεννο πανο κατο ο φελλο?inglese.fishing wrote:Αχ τούτες οι τροφές, ρε φίλε μάλλον αφαιρούν το δόλωμα/ζυμάρι που έχεις και δεν το καταλαβαίνεις ενώ με την πεταλινα τα πράγματα εν πιο καλά για σένα.marios wrote:http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... =13&t=4575
christosapoel wrote:ευχαριστο για τισ πληροφοριεσ αλλα επειδι ειμαι 13 , τζε οποτε παω να καμο τιποτε με το μιξερ φοναζει μου η μανα μου οτι ενα τισ τα καμο λεσηιεν εχετε καμια συνταγη απλη τζε αποτελεσματικη?? επισησ τι προτινετε τυλιχτο ή σφιχτο ζυμαρι????
ο φιλος κλωνος θυμωνεταιΚλώνος wrote:christosapoel wrote:ευχαριστο για τισ πληροφοριεσ αλλα επειδι ειμαι 13 , τζε οποτε παω να καμο τιποτε με το μιξερ φοναζει μου η μανα μου οτι ενα τισ τα καμο λεσηιεν εχετε καμια συνταγη απλη τζε αποτελεσματικη?? επισησ τι προτινετε τυλιχτο ή σφιχτο ζυμαρι????
καλα κανει και φωναζει!! ασε που βρωμει μετα!!!
να αγορασεις ενα μιξερ φτηνο απο υπεραγορες ή προσφορες που βγενουν κατα καιρους, και να το εχεις για να κενεις μονο ζυμες!! ετσι θα εχεις και την ευθηνη του καθαρισμου του, διοτι αν δεν το καθαρισεις, την επομηνη φορα δεν θα εχει ζυμη.
μπορεις να κανει ζυμες μονο με ενα πιρουνι και καλο ανακατεμα. τοτε που εκανα ζυμες με το πιρουνι μια χαρα ηταν
Αμαν βαλλεις τζε νερο της θαλασσας εκρδισε το μιξερ της μανας σουmichalispsarema wrote:γεια σου χρηστο
ειμαι και εγω 12 χρονον και εχο τιν μανα μου πας τιν κελε μου οποτε καμνο ζυμαρι.
εχω μια αποτελεσματικο ζυμαρι και ειναι ευκολο να κανεις.
ΥΛΙΚΑ
Ουζο
Αλευρι
Νερο(τις θαλασσας)
Λαδι
ΣΥΝΤΑΓΗ
βαλεις το αλευρι μεσα σε ενα δοχειο και προσθετης λιο νερο και το ζυμωνεις.μετα βαλεις λιο νερο παλε οσπου να ζυμωσει καλα. μετα προσθετης πολλα λιο ουζο και λαδι.
και εχεις ενα πολλα καλο ζυμαρι
Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω από τους μικρού μας φίλους ..........γιατί σώνει και καλά να θέλει Μιξερ και γιατι με νερό της Θαλασσας ........belluga wrote:ο φιλος κλωνος θυμωνεταιΚλώνος wrote:christosapoel wrote:ευχαριστο για τισ πληροφοριεσ αλλα επειδι ειμαι 13 , τζε οποτε παω να καμο τιποτε με το μιξερ φοναζει μου η μανα μου οτι ενα τισ τα καμο λεσηιεν εχετε καμια συνταγη απλη τζε αποτελεσματικη?? επισησ τι προτινετε τυλιχτο ή σφιχτο ζυμαρι????
καλα κανει και φωναζει!! ασε που βρωμει μετα!!!
να αγορασεις ενα μιξερ φτηνο απο υπεραγορες ή προσφορες που βγενουν κατα καιρους, και να το εχεις για να κενεις μονο ζυμες!! ετσι θα εχεις και την ευθηνη του καθαρισμου του, διοτι αν δεν το καθαρισεις, την επομηνη φορα δεν θα εχει ζυμη.
μπορεις να κανει ζυμες μονο με ενα πιρουνι και καλο ανακατεμα. τοτε που εκανα ζυμες με το πιρουνι μια χαρα ητανγιατι τον τζαιρο του εν ειχε μιξερ!
![]()
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
νερό βρύσης = υψηλή περιεκτικότητα σε χλώριο(για οργανισμούς όπως τα ψαρια, ακόμη οι "ειδική" λένε ότι δεν πρέπει kαν να ποτίζουμε τα λουλούδια με το νερό που πίνουμε της βρύσης )..angiec wrote:
Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω από τους μικρού μας φίλους ..........γιατί σώνει και καλά να θέλει Μιξερ και γιατι με νερό της Θαλασσας ........![]()
![]()
Εγώ σας αποδυκνύω το αντίστροφο βάζοντας που και που φωτο απο τα ψάρια που πιάννω ανακατεύω πάντα με πιρούνι και νερο της βρύσης ΠΑΝΤΑ Γιατι θέλετε να τα κάνετε δύσκολα
νερό βρύσης = υψηλή περιεκτικότητα σε χλώριο(για οργανισμούς όπως τα ψαρια, ακόμη οι "ειδική" λένε ότι δεν πρέπει kαν να ποτίζουμε τα λουλούδια με το νερό που πίνουμε της βρύσης )..marios wrote:angiec wrote:
Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω από τους μικρού μας φίλους ..........γιατί σώνει και καλά να θέλει Μιξερ και γιατι με νερό της Θαλασσας ........![]()
![]()
Εγώ σας αποδυκνύω το αντίστροφο βάζοντας που και που φωτο απο τα ψάρια που πιάννω ανακατεύω πάντα με πιρούνι και νερο της βρύσης ΠΑΝΤΑ Γιατι θέλετε να τα κάνετε δύσκολα
ρε φιλε το , προχτεσ που επια να καμω τυλιχτο ιπεν μου εν θα με ξανααφικιmikrosa wrote:ρε παιδια δεν χρειαζετε ουτε μιξερ ουτε πιρουνι...απλα σκεφτειτε και φερθειτε εξυπνα...
τι ενοω???
καμετε 2-3 συνεχομενες μερες ζυμαρι αλλα καμετε μαυρην και γεριμην τη κουζινα της μανας σας...και αντι να την καθαριζετε να τη λερωνετε ''καταλαθος'' ...ε που εν να παει στην τεταρτη-πεμπτη μερα που εν να της πειτε παω να καμω ζυμαρι εν να σας πει...αιστο,δως μου τα υλικα και καμνω το εγω!!!
αν δεν πετιχει τουτο πολλα απλα...εν θα σας αφικει να ξανακαμετε ζυμαρι μες το σπιτι