Sorkomanis wrote:Καλημέρα κοπελια και κοπέλες!
Πάτε κανένα casting? Ξεκίνησαν να τρών η ακόμα?![]()
Για casting Ο Σύνδεσμος μας προγραμματίζει 2 διαγωνισμούς αλλά λίγη υπομονή .......

Sorkomanis wrote:Καλημέρα κοπελια και κοπέλες!
Πάτε κανένα casting? Ξεκίνησαν να τρών η ακόμα?![]()
Μακάρι να έκαμνα και εγώ καμια μάχη 40 δευτερόλεπτα!SiliS wrote:Τελικα το ενα που τα τερατακια εκαμε μου τη τιμη και τσιμπισε εχτες το απογευμα...καμια 40αρια δευτερολεπτα μαχη και ξαγγιστρωμα![]()
Ουτε λογος για δευτερη τσιμπια ακομα και αν εμεινα αλλο 3 ωρες![]()
Πρεπει να ηταν γυρω στα 2.5 - 3 κιλα
SiliS wrote:Τελικα το ενα που τα τερατακια εκαμε μου τη τιμη και τσιμπισε εχτες το απογευμα...καμια 40αρια δευτερολεπτα μαχη και ξαγγιστρωμα![]()
SiliS wrote:Λαβρακας ηταν σιγουρα! Πηρε φρενα αρκετα αλλα μαλλον δεν ηταν αγγιστρωμενο καλα αλλα μαλλον ξεχειλα!!!
SiliS wrote:Τελικα το ενα που τα τερατακια εκαμε μου τη τιμη και τσιμπισε εχτες το απογευμα...καμια 40αρια δευτερολεπτα μαχη και ξαγγιστρωμα![]()
konstantinos kalogir wrote:Ρε φίλε εν άλλο είδος, βλέπω πολλά συχνά σε φωτογραφίες στην Ισπανία και στην Πορτογαλλία!!! Καμία σχέση με το λαυράκι που έχουμε δαμέ στα ιχθυοτροφία
http://en.wikipedia.org/wiki/European_seabassThe European bass is a member of the Moronidae family. The name Dicentrarchus derives from the presence of two dorsal fins. It has silver sides and a white belly. Juvenile fish maintain black spots on the back and sides, a feature that can create confusion with Dicentrarchus punctatus. This fish's operculum is serrated and spined. It can grow to a total length of over 1 m (3.3 ft) and 15 kg of weight.