"Περί Aνέμων και Yδάτων"
- (CyBasser)
Re: 2os Διαγωνισμός Ψαρέματος Λαυρακιού P.M. OUTDOORS – 13/05/12
Βυρωνα, σκέφτηκες ότι κάποιοι κοινοί φίλοι μπορεί να μου είπαν ανέλαβε το? Σκέφτηκες ότι λόγω άλλων υποχρεώσεων (πχ Εκθεση περιοδικού με συμμετοχή εισαγωγέων) κάποια άτομα που θέλουν να είναι παρόντες να μην μπορούν πριν τες 27/5? Σκέφτηκες ότι υπάρχουν παντρεμένεοι που προτιμούν Παρασκευή για να είναι με τα παιδιά τους Σαββατο και καθημερινές δεν τους βολεύει? Εαν πιστεύεις ότι "κάνω τα δικά μου" αποσύρω και την συμμετοχή μου αν θέλεις. Με τον Ευάνθη βρέθηκα ουκ ολίγες φορές από την Κυριακή και αναλύσαμε το ζήτημα ως εκεί που δεν πάει. Το να τα πούμε με όλα τα παιδια με λίγο φαι και ποτο είναι άλλο. Εγώ δεν καταλαβαίνω, γιατί μου επιτίθεσαι και γιατί δεν αναλαμβάνεις ΕΣΥ την πρωτοβουλία να το οργανώσεις? Ο Ευάνθης είπε πιο πριν "οργανώστε το και πέστε μου". Ανέλαβε ΕΣΥ λοιπόν και μην λες πράγματα που δεν ισχύουν χωρίς να ξέρεις. Αυτά...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
PlausibleSiliS wrote:http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _nkjfXfkS0
πριν να πατε ψαρεμα τσεκαρετε αν εχει κανενα κοπαδι κουελλες τζαμε γυρω!!!!

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Happening Now!
Ψαράς Κυπραίος με κάνω μες στον Κούρι. Bravo στον φίλο που έκανε report την παρανομία Έχω πάρει το Τμήμα Αλιείας και είναι εκεί
Ψαράς Κυπραίος με κάνω μες στον Κούρι. Bravo στον φίλο που έκανε report την παρανομία Έχω πάρει το Τμήμα Αλιείας και είναι εκεί
C&R wrote:Happening Now!
Ψαράς Κυπραίος με κάνω μες στον Κούρι.
no whey no gain
επιασαμεν τον!C&R wrote:Happening Now!
Έναν μεγάλος ευχαριστώ στον Iουλιανο από το Τμήμα Αλιείας

C&R wrote:επιασαμεν τον!C&R wrote:Happening Now!
Έναν μεγάλος ευχαριστώ στον Iουλιανο από το Τμήμα Αλιείας

catch and release
Μπράβο του Ιουλιανού πραγματικά είναι απο τα λίγα άτομα που γνώρισα όχι μόνο στο τμήμα αλιείας αλλά γενικά στην κυβερνητική μηχανή που δείχνουν ζήλο για την δουλειά τους.
εγω νομιζω εν μοναδικος που εμεινε τζαι βουρα τα ακομα τα πραματα..admin wrote:Μπράβο του Ιουλιανού πραγματικά είναι απο τα λίγα άτομα που γνώρισα όχι μόνο στο τμήμα αλιείας αλλά γενικά στην κυβερνητική μηχανή που δείχνουν ζήλο για την δουλειά τους.

catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
"Περί Aνέμων και Yδάτων"
Κοπελια σημερα ανακαλυψα ενα πολλα ωραιο παιχνιδι πας το iphone αλλα απ´οτι ειδα φκαινει τζαι σε playstasion και ξερω γω εν ωραιο παiχνιδι για προπονηση για εσας που ασχολειστε με το ψαρεμα στα φραγματα!
rapala pro bass fishing καμετε ενα search στο google για να δειτε reviews
Sent from my iPhone using Tapatalk
- largemouth
Εχει καιρο που υπαρχει.Εν ψιλοβλακεια για να ειμαι ειληκρινης.Εχει πολλα πιο ωραια και αληθοφανη.
Waiting for the perfect storm
-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Ερωτηση...Τα ψαρια με ελληνικη ονομασια Δρομίτσα και Πλατίτσα εχουν καμια σχεση με την δικη μας κοκκινοφτερη???
επισης το ψαρι Λεστή (είδος:Blicca bjoerkna ή Abramis bjoerkna) εχει καμια σχεση με την βλικα μας???
επισης το ψαρι Λεστή (είδος:Blicca bjoerkna ή Abramis bjoerkna) εχει καμια σχεση με την βλικα μας???
- (CyBasser)
Πλατύτσα και πεταλλούδα λένε στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρας το Crucian Carp (Carassius carassius). Επίσης, πλατίτσα λένε σε κάποιες περιοχές της μακεδονίας το Rudd (Scardinius erythrophthalmus) που μοιάζει με πλατιά χρυσαφιά κοκκινοφρέρα και δεν υπάρχει στην Κύπρο.mikrosa wrote:Ερωτηση...Τα ψαρια με ελληνικη ονομασια Δρομίτσα και Πλατίτσα εχουν καμια σχεση με την δικη μας κοκκινοφτερη???
Για το τι λένε λεστή δεν ξέρω, αλλά η βλίκκα μας είναι η Blicca bjoerkna...
- (CyBasser)
Re:
Χρήσιμο μόνο για να ποσκολιέσαι στο PSP να περνά η ώρα (το χρησιμοποιώbelluga wrote:Κοπελια σημερα ανακαλυψα ενα πολλα ωραιο παιχνιδι πας το iphone αλλα απ´οτι ειδα φκαινει τζαι σε playstasion και ξερω γω εν ωραιο παiχνιδι για προπονηση για εσας που ασχολειστε με το ψαρεμα στα φραγματα!

-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Ευχαρηστω για τις απαντησεις...
το παιχνιδι που το βρισκουμε???
το παιχνιδι που το βρισκουμε???