"Περί Aνέμων και Yδάτων"

bassman

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by bassman »

Η πινακίδα στην Αθαλάσσα έχει αντικατασταθεί για αποφυγή παρεξηγήσεων παρόλο που η άδεια μας λέει ξεκάθαρα σε ποια φράγματα επιτρέπεται το ψάρεμα. Οι νόμιμοι ψαράδες έχουν την υποχρέωση να γνωρίζουν! Οι παράνομοι δεν διαβάζουν τις πινακίδες ούτως ή αλλως.
Όσον αφορά τα κάγκελα φαίνεται ότι κάποιοι έσπασαν τις κλειδαριές και είναι τώρα ανοιχτά. Δεν ξέρω αν τα άνοιξαν όλα ή μόνο μερικά επειδή δεν τα έχω δει εγώ προσωπικα. Αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο ας μας ενημερώσει. Στο μεταξύ η επικοινωνία με το ΤΑΥ συνεχίζεται από τον CFAA για να προσπαθήσουμε να βρούμε καλύτερη λύση στο πρόβλημα με τα σκουπίδια κλπ.
I'd rather be fishing!

C&R

Post by C&R »

largemouth wrote:Yeah εν σιλλιαες :twisted: :twisted: .
:lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

Κάποιοι στην Ταμασό, θέωρησαν καλό να γκρεμίσουν την περίφραξη κάποιου χωραφιού στην όχθη της λίμνης ,για να μπορούν άνετα να έχουν πρόσβαση στο υπόλοιπο κομμάτι του φράγματος! Πραγματικά, όοοοοοο,τι και να σας πω, είναι λίγο!
Η περίφραξη κοστίζει και ο άνθρωπος που θέλει να προστατέψει την περιουσία του ...τι να πει?
Η κατάσταση πλέον έχει γίνει....
Δεν σέβεστε, δεν λυπάστε τουλαχιστον εκείνο τον άνθρωπο που του καταστρέφετε τα υπάρχοντά του?

caveman

Post by caveman »

Άσιλας ΒΑΡΒΑΡΟΙ ρε Φοίβο, δεν σέβουντε απολύτος τίποτε!

ΤΕΣΠΑ...........

Τελικα το ηλιόψαρο, είναι το πιο ευκολοπροσάρμοστο είδος ψαριού στην Κύπρο! Μόλις δύο βδομάδες μέσα στο ενυδρείο τζιαι εξεκινήσαν αναπαραγωγή...
Ακολουθεί adult material κατάλλειλο μόνο για ενήλικους :lol:

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

MariosK

Post by MariosK »

Άψογο ρε πελλέ! :D :D :D

Εκουρτίσες με να τελιώσω την δική μου τωρά :oops:.

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

caveman wrote:Άσιλας ΒΑΡΒΑΡΟΙ ρε Φοίβο, δεν σέβουντε απολύτος τίποτε!

ΤΕΣΠΑ...........

Τελικα το ηλιόψαρο, είναι το πιο ευκολοπροσάρμοστο είδος ψαριού στην Κύπρο! Μόλις δύο βδομάδες μέσα στο ενυδρείο τζιαι εξεκινήσαν αναπαραγωγή...
Ακολουθεί adult material κατάλλειλο μόνο για ενήλικους :lol:

Πολλά ωραίος ρε Χαμπη!!

ρε, μα εν η γιάλα που ήταν τα παγωνιά μέσα?? που επιασιν τζίνα?! :think: :shock:
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Fish and Chips :o
Εκαμεν τραπεζιν κατι φιλους τζιαι εταισεν τους τα :lol: :lol:

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Fish and Chips :o
Εκαμεν τραπεζιν κατι φιλους τζιαι εταισεν τους τα :lol: :lol:
hmm ok! ενόμιζα ήταν άλλες οι προθέσεις του :D :D
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

caveman

Post by caveman »

PeRoUkKaS wrote:
ρε, μα εν η γιάλα που ήταν τα παγωνιά μέσα?? που επιασιν τζίνα?! :think: :shock:
Εύκαλα τα περίπατο μιαν ημέρα... άφησα τα λλίον μόνα τους να θκιανευτούν, να βουρίσουν κάνα κοτζινόφτερο να κάμουν λλίην χαρά τζιαι έχασα τα γμτ! Όσον τζιαν τους εφώναζα εν εστρέφουνταν πίσο με τίποτε :( :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

Happening now!!! Jeremy Wade, Rivers monsters new episode - Discovery channel!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσοι πιστοί! :D

(CyBasser)

Re: 2os Διαγωνισμός Ψαρέματος Λαυρακιού P.M. OUTDOORS – 13/05/12

Post by (CyBasser) »

Παιδιά, η συνάντηση πρέπει να γίνει τωρά που τα γεγονότα εν πρόσφατα. Αν αρκέψ ουμε μα εμένα δεν με βολεύει, μα εγώ θέλω να πάω ψάρεμα, μα εγώ εννα είμαι με την κορου κλπ κλπ εν θα φκούμε που μέσα. Κι εμενα δεν με βολεύει η 1/6, αλλά την πρότεινα αφού μίλησα και με κάποια άτομα, και έκρινα ότι ήταν προτιμότερο να αναβάλω κάτι άλλο που είχα ήδη κανονισμένο. Τώρα, ο Greg δουλεύει βάρδια, αυτό είναι κατανοητό ότι δεν εχω το πρόγραμμα του (εχω εμένα κ του Δημήτρη).

Η Παρασκευή βράδυ επιλέγηκε γιατί βολεύει αρκετους που δεν έχουν δουλειά την επομένη. Υπάρχουν 15 περίπου άτομα που ενδιαφέρονται. Αν θέλετε γράψετε ΟΛΟΙ αν μπορείτε ή όχι και αν η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ προτιμά άλλη μέρα να το ξαναδούμε...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

(CyBasser) wrote:Παιδιά, η συνάντηση πρέπει να γίνει τωρά που τα γεγονότα εν πρόσφατα. Αν αρκέψ ουμε μα εμένα δεν με βολεύει, μα εγώ θέλω να πάω ψάρεμα, μα εγώ εννα είμαι με την κορου κλπ κλπ εν θα φκούμε που μέσα. Κι εμενα δεν με βολεύει η 1/6, αλλά την πρότεινα αφού μίλησα και με κάποια άτομα, και έκρινα ότι ήταν προτιμότερο να αναβάλω κάτι άλλο που είχα ήδη κανονισμένο. Τώρα, ο Greg δουλεύει βάρδια, αυτό είναι κατανοητό ότι δεν εχω το πρόγραμμα του (εχω εμένα κ του Δημήτρη).

Η Παρασκευή βράδυ επιλέγηκε γιατί βολεύει αρκετους που δεν έχουν δουλειά την επομένη. Υπάρχουν 15 περίπου άτομα που ενδιαφέρονται. Αν θέλετε γράψετε ΟΛΟΙ αν μπορείτε ή όχι και αν η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ προτιμά άλλη μέρα να το ξαναδούμε...
Ρολανδο η Παρασκευη επιλεγηκε απο ΕΣΕΝΑ η απο αλλους ? Δαμε εκαναν σου reply 4 ατομα οτι δεν βολευει και εσυ μιλας επιλεγηκε γιατί βολεύει αρκετους ,ελεξα το roster σου και ξερω γω κουβεντες και το ενα αλλο.

Ατε εβαρεθηκα να ασχολουμε καλα να περασετε

SiliS

Post by SiliS »

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _nkjfXfkS0

πριν να πατε ψαρεμα τσεκαρετε αν εχει κανενα κοπαδι κουελλες τζαμε γυρω!!!!
I d rather be fishing!!!

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

PrEdAtΩR wrote:
(CyBasser) wrote:Παιδιά, η συνάντηση πρέπει να γίνει τωρά που τα γεγονότα εν πρόσφατα. Αν αρκέψ ουμε μα εμένα δεν με βολεύει, μα εγώ θέλω να πάω ψάρεμα, μα εγώ εννα είμαι με την κορου κλπ κλπ εν θα φκούμε που μέσα. Κι εμενα δεν με βολεύει η 1/6, αλλά την πρότεινα αφού μίλησα και με κάποια άτομα, και έκρινα ότι ήταν προτιμότερο να αναβάλω κάτι άλλο που είχα ήδη κανονισμένο. Τώρα, ο Greg δουλεύει βάρδια, αυτό είναι κατανοητό ότι δεν εχω το πρόγραμμα του (εχω εμένα κ του Δημήτρη).
Ρολανδο η Παρασκευη επιλεγηκε απο ΕΣΕΝΑ η απο αλλους ? Δαμε εκαναν σου reply 4 ατομα οτι δεν βολευει και εσυ μιλας επιλεγηκε γιατί βολεύει αρκετους ,ελεξα το roster σου και ξερω γω κουβεντες και το ενα αλλο.
Κοπέλλια, από την στιγμή που υπάρχει και τηλέφωνο, να μην κάνετε υποθέσεις. Εγώ διακόπτω τις ενέργειες και έβρετε τα. Απλά μρ Βυρωνα, αντίθετα με σενα, άλλοι με επήραν τηλέφωνο. Βυρωνα, αμα θέλεις οργανωσε το εσύ στες μέρες που σε βολεύει και πάρε πρωτοβουλίες αντι να παραπονιεσαι.

Έτσι για να εχουμε ερώτημα, γιατί δεν γράφετε ολοι οσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελετε να γίνει τούτη η συνάντηση που καλοπροαίρετα προτεινε ο Ευάνθης πότε μπορείτε και να αποφασισετε μια συγκεκριμένη μέρα? Εγω πήρα πρωτοβουλία και μου βγηκε ξινη. Λέω όμως ότι μπορώ 28/5, 29/5, 31/5 (μετά τες 9), 1/6, 2/6, 5/6 (παίζεται), 6/6, 7/6, 10/6, 11/6. Μετά βλέπουμε! Για να μην λέει ο φίλος μου ο Βύρωνας ότι εν με δικά μου κριτηρια που αποφάσισα. Η μπάλα σε σας.
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

(CyBasser) wrote:
PrEdAtΩR wrote:
Κοπέλλια, από την στιγμή που υπάρχει και τηλέφωνο, να μην κάνετε υποθέσεις. Εγώ διακόπτω τις ενέργειες και έβρετε τα. Απλά μρ Βυρωνα, αντίθετα με σενα, άλλοι με επήραν τηλέφωνο. Βυρωνα, αμα θέλεις οργανωσε το εσύ στες μέρες που σε βολεύει και πάρε πρωτοβουλίες αντι να παραπονιεσαι.

Έτσι για να εχουμε ερώτημα, γιατί δεν γράφετε ολοι οσοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελετε να γίνει τούτη η συνάντηση που καλοπροαίρετα προτεινε ο Ευάνθης πότε μπορείτε και να αποφασισετε μια συγκεκριμένη μέρα? Εγω πήρα πρωτοβουλία και μου βγηκε ξινη. Λέω όμως ότι μπορώ 28/5, 29/5, 31/5 (μετά τες 9), 1/6, 2/6, 5/6 (παίζεται), 6/6, 7/6, 10/6, 11/6. Μετά βλέπουμε! Για να μην λέει ο φίλος μου ο Βύρωνας ότι εν με δικά μου κριτηρια που αποφάσισα. Η μπάλα σε σας.
Καλα Ρολανδο διωρησες τον ευατο σου οργανωτη της συναντησης και επιαν σε τηλεφωνο να το κανονησεις εσενα και οχι τον Ευανθη η τον Γιαννη που ειναι οι αμεσα εμπλεκομενοι? Ατε κατσε την μαππα χαμε και μεν την πασαρεις ετσι ευκολα. Κανε τα δικα σου its all good

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”