Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ
- sea-hunter
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΙΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΥΚΤΙΑ-ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ-ΣΚΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ (ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ) ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑΤΑΛΥΤΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.marios wrote:sea-hunter wrote:ti ginete me to 8ema tou diagonismouapofasistike imerominia, topo8esia ktl:?:
![]()
![]()
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΑΙΣΜΑΤΑ
Αγαπητοί φίλοι ψές πραγματοποιήθηκε ο νέος διαγωνισμός των μελών του φορουμ . Ο διαγωνισμός κύλησε πολύ ωραία με αρκετά τσιμπήματα, μερικά ψάρια αλλά και μία πολύ ωραία ιστορία (πλάκα) με ένοχους τον no-nic και τον caveman και θύμα τον panico. Η ιστοριούλα με το φωτογραφικό υλικό θα παρουσιαστεί στην επόμενη έκδοση των Φεβρουάριο. Τώρα την πρώτη θέση κατέλαβε ο Αντρέας με σορκό 200 γρ και μουρμούρα 150, την Δεύτερη ο no-nic με μελάνα 250 γρ ενώ ακολούθησε ο μάριος με 2 μικρούς μούρμουρους ο panicos με ένα μεγάλο ΑΣΧΕΛΙ και o Grec με ένα πιο μικρό. Χωρίς ψάρι και τελευταίος ήμουνα εγώ με ένα πολύ δυνατό τσίμπημα (έφυε μου) και καμιά 20αριά φώτο.
Μέχρι τον επόμενο διαγωνισμό.............
Μέχρι τον επόμενο διαγωνισμό.............
- Attachments
-
- Τα ψαρια του πρώτου νικητή
- web1.jpg (76.12 KiB) Viewed 7704 times
-
- Ο Δεύτερος νικητής
- web2.jpg (43.1 KiB) Viewed 7704 times
-
- Οι νικητές
- web3.jpg (99.02 KiB) Viewed 7705 times
-
To Λαυράκι
Το Λαυράκι θα φανερωθεί στο επόμενο τεύχος του Περιοδικού, υπομονή...
Re:
Yπάρχει καμια εξέλιξη?admin wrote:ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΙΡΕΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΥΚΤΙΑ-ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑΔΕΣ-ΣΚΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ (ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ) ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑΤΑΛΥΤΟΤΕΡΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.marios wrote:sea-hunter wrote:ti ginete me to 8ema tou diagonismouapofasistike imerominia, topo8esia ktl:?:
![]()
![]()
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Re: Διαγωνισμός Ψαρέματος
Κατι νεο
Περιμενουμε πως και πως.

ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......
Re: Re:
[/quote][/quote]#marios wrote:[
Yπάρχει καμια εξέλιξη?
ΠΑΙΔΕΣ ΛΙΓΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΌΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ 24ΩΡΟ ΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ Έχουμε το σεμινάριο αυτό το Σαββατοκυρίακο την Τρίτη 25 Μάρτίου σεμινάριο άπνοιας την Κυριακή 30 Μαρτίου Αγώνα ψαροντούφεκου μεσολαβεί τον Απρίλιο το Πάσχα και πρέπει μέχρι 2 Μαϊου να είναι έτοιμο και να κυκλοφορήσει το περιοδικό το dvd και να είμαστε πανέτοιμοι και για την έκθεση. Είναι αδύνατο αυτό το διάστημα.