konstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα καθετής. Τερατοχάννοι και λία λυθρίνια! Mια χαρά!
Μπράβο ρε Κιωνσταντίνε! Όμορφα ψαράκια!!! Καλοφάγωτα!

konstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα καθετής. Τερατοχάννοι και λία λυθρίνια! Mια χαρά!
Ο άγιος Γεώργιος εν δικός μου ρε Άντζυ, αν τα κοπέλια πολλοαρκούν,πάμε με τη δική μουangiec wrote:Μπράβο Κωνσταντίνο ,μου θύμησες τον παλιό καλό καιρό που είχα την βάρκα μου![]()
..................
Αν θυμούμαι καλά ετάξετε μου ένα ψάρεμα όταν ήρθα Λαρνακα ......μαζί με το Νικόλα................είμαι όπως τον ΆΙ ΓΙΏΡΚΗ Μεγάλη Χάρη Του
![]()
![]()
..Αυτά είναι ψαρέματα
![]()
Ο άγιος Γεώργιος εν δικός μου ρε Άντζυ, αν τα κοπέλια πολλοαρκούν,πάμε με τη δική μουplenom'metatopsarem? wrote:angiec wrote:Μπράβο Κωνσταντίνο ,μου θύμησες τον παλιό καλό καιρό που είχα την βάρκα μου![]()
..................
Αν θυμούμαι καλά ετάξετε μου ένα ψάρεμα όταν ήρθα Λαρνακα ......μαζί με το Νικόλα................είμαι όπως τον ΆΙ ΓΙΏΡΚΗ Μεγάλη Χάρη Του
![]()
![]()
..Αυτά είναι ψαρέματα
![]()
Axaxa οι ρε εν νεν το δικο σου τουτο, τουτο είναι ολοκαινουργιο, εν το θωρείς που λάμπει? Είπα να ανανεώσω τον εξοπλισμό μου σε καθετές και surfcasting, ξέρεις εσύ!nicolas theocharous wrote:konstantinos kalogir wrote:Ψάρεμα καθετής. Τερατοχάννοι και λία λυθρίνια! Mια χαρά!
τωρα εκαταλαβα που εν αφαντο το καλαμι μου ρε μαφια εφα τον τοπο να το εβρω αλλα εν εφανταστηκα οτι μου το ετραμπαρες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εχει τοσο καιρο που το γυρευκω!!! επιασα σε στα πρασα τωρα μεν μου παιξεις πελλο!!!![]()
![]()
Φιλε ποθεν βαλετε την βαρκα μεσα στην επισκοπη;admin wrote:To Σάββατο ξεκίνησα με ένα φίλο για ψάρεμα. 05.00 το πρωι και με 2 τεχνητά τραβάμε για σφύρνες απο Επισκοπή Λεμεσού πρός Αυδήμου. Μετά απο λίγο βρρρρρρρ.... το ένα το καλάμι το παίρνω μαζεύω ...... ένας κούνελος κανένα κιλό. Πρίν καλάρω ξανά βρρρρρ.... το άλλο καλάμι το παίρνω μαζεύω άλλος κούνελος του κιλού. Απαγοητευμένοι τα μαζεύουμε και πάμε για ξέρα της Αυδήμου για jigging έκεί ένας επαγγελματίας μάζευε τα δίκτυα του και είχε κυριολεκτικά ζώσει την ξέρα απο όλες τις πλευρές. Αφού τελείωσε κατά τις 9 περίπου και εμείς εξερευνούσαμε την περιοχή είπαμε να πάμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας στα κοψίματα. Τότε έρχετε άλλος επαγγελματίας κατα τις 9.15 και καλάρει δίκτυα!!! Απαγοητευμένοι πάμε για καμια καθετή σε κάποια σημεία εκεί κοντά όπου πιάναμε παλιά λιθρύνια. Πρώτο κατέβασμα τσίμπημα και επιστρέφει η αρματωσιά χωρίς αγκίστρια, και πάλι και πάλι και πάλι Τελικά αλλάζω και βάζω μακρύκολα αγκίστρια και ξεκινώ να βγάζω κούνελους όσο το δάκτυλο του αντίχειρα (αναρωτιέμαι πώς μας λεέι το τμήμα Αλιείας ότι θα τους ψαρέψουν τον Ιούνι που γεννούν?)
admin wrote: έκεί ένας επαγγελματίας μάζευε τα δίκτυα του και είχε κυριολεκτικά ζώσει την ξέρα απο όλες τις πλευρές.