Εν να βάλουμε .....το Σάββατοandreas michael wrote:ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΑΡΙ ΤΖΙΕΜΗΣ ΟΙ ΦΤΟΧΟΙ

Εν να βάλουμε .....το Σάββατοandreas michael wrote:ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝ ΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΨΑΡΙ ΤΖΙΕΜΗΣ ΟΙ ΦΤΟΧΟΙ
andreas michael wrote:ΤΟΥΤΟΝ ΕΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΨΑΡΕΜΑ
Το πρωι θα είμαι αλλού!!!!!!!!!!!!!!angiec wrote:andreas michael wrote:ΤΟΥΤΟΝ ΕΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΠΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΨΑΡΕΜΑ![]()
![]()
![]()
![]()
Από μαζωτο μέχρι Ζύγι έχω δύο επιλογέςandreas michael wrote:ΔΙΛΑΔΙ ΘΑ ΨΑΡΕΨΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ?
Ξέρω τι λέω!!!!!!!andreas michael wrote:ΠΡΟΔΟΝΙΣ ΤΟΥΣ ΨΑΡΟΤΟΠΟΥΣΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ
εγεμώσα με το φόρουμ στείλε πμandreas michael wrote:ΜΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΣ ΣΑΝΤΑΝΟΣΗΣ?
Με τι τεχνικη θα ψαρεψεις?angiec wrote:Από μαζωτο μέχρι Ζύγι έχω δύο επιλογέςandreas michael wrote:ΔΙΛΑΔΙ ΘΑ ΨΑΡΕΨΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ?![]()
έχει και χρόνο να πάω στους τόπους αυτούς και είναι ευκαιρία
![]()
Αντενάκι..................michalispsarema wrote:Με τι τεχνικη θα ψαρεψεις?angiec wrote:Από μαζωτο μέχρι Ζύγι έχω δύο επιλογέςandreas michael wrote:ΔΙΛΑΔΙ ΘΑ ΨΑΡΕΨΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ?![]()
έχει και χρόνο να πάω στους τόπους αυτούς και είναι ευκαιρία
![]()
Έσιετε σκοπο να με στείλετε νοσοκομείο απόψε......αύριο να γράφουν επέθανε .......... που το γέλιοandreas michael wrote:ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΕΝΑ![]()
![]()