Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Ωραίος cydiver900!!
-
Ευχαριστώ!giannis33 wrote:Ωραίος cydiver900!!

-
paidia Χριστος ανεστη πολυ ωραία ψάρια απ΄΄ολους μπράβο!!
- leonidasss
Αληθώς ανέστη συνάρρωστε! (με λίγο προβάδισμα υπέρ σου...
)

-
Πολύ λίγο κατάφερα να ψαρέψω στην Χαλκιδικούλα μου εφέτο. μια ο καιρός μια οι υποχρεώσεις τη μια φορά έφαγα φόλα αφού οι τρύπες ήταν όλες μπουκωμένες με φύκι και μάλλα-πλακτόν και οι μπάφες μάλλον λόγω πολύ κρύων νερών δεν βγήκαν να γεννήσουν. Πήρα μερικά άσπρα για το φαί και ενα ροφάκό κτυπημένο με τα ανανεωμένα μου οπλάκια που τα έκανα ενα απντειτ με αλλαγές σκανδάλων κεφαλών μουλινέ κτλ!!!
Καλή συνέχεια ναχουμε στη ρουτινιασμένη καθημερινότητα πάντα με υγεία!! :hello:
Μονο και μόνο το ταξίδι προς τα πόδια αξίζει και ας μη βγάλεις λέπι!!

Καλή συνέχεια ναχουμε στη ρουτινιασμένη καθημερινότητα πάντα με υγεία!! :hello:
Μονο και μόνο το ταξίδι προς τα πόδια αξίζει και ας μη βγάλεις λέπι!!

- konstantinos kalogir
Α ρε φίλε λυπούμε σε εν έπιασες λέπι πάλε!!
Χρόνια πολλά φιλούι μου να είσαι πάντα καλά! Πολλά καλά επέρασες μεν κλαίεσε 

-
παντος η διαδρομη εν πεζετε ...απο την φοτο !!
τορα τα ψαρκα τι να πουμε εμεις που μια στις 10 βρισκουμε ψαρι !!
εισαι δυνατος φιλε μου!!...
αλλα 13 ψαρκα και να χαλια το ψαρεμα δακατο εν εσιη ετσι πραμα παρεα
δηλαδη α μεν ηταν κλειστες οι τρυπες ποσα ειχε να πιασης
τορα τα ψαρκα τι να πουμε εμεις που μια στις 10 βρισκουμε ψαρι !!
εισαι δυνατος φιλε μου!!...
αλλα 13 ψαρκα και να χαλια το ψαρεμα δακατο εν εσιη ετσι πραμα παρεα

δηλαδη α μεν ηταν κλειστες οι τρυπες ποσα ειχε να πιασης

νε ρε φιλε κριμα!!!konstantinos kalogir wrote:Α ρε φίλε λυπούμε σε εν έπιασες λέπι πάλε!!![]()
![]()
![]()

Ε φιλε εισαι καθηγητης!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πολύ όμορφα ψάρια φίλε Νικόλα!
Ο μεγάλος ο κέφαλος πόσο ζύγιζε φιλε?

Σήμερα ένα δίωρο ψάρεμα έπεξα ένα καλό σχεδόν κιλίσιο λαυράκι , το έβλα στην σημαδούρα και αφού πόντισα την σημαδούρα πήγα μερικά μέτρα πιο κάτω για να κάνω καρτέρι. Μετά απο λίγο βλέπω ένα ψαροντουφεκά να περνάει απο δίπλα μου, το ζευγάρι μου πήγε στο σκάφος γιατί πόνεσε το αυτί του. Ο ψαροντουφεκάς κρατούσε πάνω του ένα λαυράκι όμοιο με το δικό μου . Πήγα να πάρω την σημαδούρα μου να πάω στο σκάφος και βλέπω ότι έλειπε το ψάρι απο πάνω. Ανεβαίνω στο σκάφος και γυρεύω να δώ που πήγε ο άλλος ψαροντουφεκάς. δεν είχε σημαδούρα και προσπαθούσα να τον εντοπίσω, σε μια φάση τον βλέπω να κατευθύνεται πρός την ανοιχτή θάλασσα , το πλησιάζω και τον ρωτώ ρε φίλε έπιασες το λαυράκι που πάνω που την σημαδοούρα? Εκόμπλαρε λίο3 και λέει ναι έπιασα το έν είδα κάπποιον κοντά στην σημαδούρα και ενόμισα ότι κάποιος την εξήχασε) σημείωση η βάρκα ήταν 15 μέτρα απο τη ν σημαδούρα και εγώ 35 έδοκε μου το πίσω και έφυγα σημείωσε ότι δέν ήταν κάποιο παιδάκι αλλά ένας άντρας
0
0
-
-
Είσαι τυχερός που ήσουν πάνω στην βάρκα, αλλιώς όπως έτυχε σε ένα φίλο μπορεί να σου γύριζε το ψαροτουφεκο και να σου έλεγε αφήσμε ήσυχο.admin wrote:Σήμερα ένα δίωρο ψάρεμα έπεξα ένα καλό σχεδόν κιλίσιο λαυράκι , το έβλα στην σημαδούρα και αφού πόντισα την σημαδούρα πήγα μερικά μέτρα πιο κάτω για να κάνω καρτέρι. Μετά απο λίγο βλέπω ένα ψαροντουφεκά να περνάει απο δίπλα μου, το ζευγάρι μου πήγε στο σκάφος γιατί πόνεσε το αυτί του. Ο ψαροντουφεκάς κρατούσε πάνω του ένα λαυράκι όμοιο με το δικό μου . Πήγα να πάρω την σημαδούρα μου να πάω στο σκάφος και βλέπω ότι έλειπε το ψάρι απο πάνω. Ανεβαίνω στο σκάφος και γυρεύω να δώ που πήγε ο άλλος ψαροντουφεκάς. δεν είχε σημαδούρα και προσπαθούσα να τον εντοπίσω, σε μια φάση τον βλέπω να κατευθύνεται πρός την ανοιχτή θάλασσα , το πλησιάζω και τον ρωτώ ρε φίλε έπιασες το λαυράκι που πάνω που την σημαδοούρα? Εκόμπλαρε λίο3 και λέει ναι έπιασα το έν είδα κάπποιον κοντά στην σημαδούρα και ενόμισα ότι κάποιος την εξήχασε) σημείωση η βάρκα ήταν 15 μέτρα απο τη ν σημαδούρα και εγώ 35 έδοκε μου το πίσω και έφυγα σημείωσε ότι δέν ήταν κάποιο παιδάκι αλλά ένας άντρας
0
Έτσι ετσι Άριστε εν ξέρεις πόθεν εννα σου έρθει.
-
φιλε δεν το ζυγισα τα ειχα καθαρισει στη θάλασσα όπως φαίνεται στη φωτο 1,5κιλ τον υπολόγισα!cydiver900 wrote:Πολύ όμορφα ψάρια φίλε Νικόλα!![]()
![]()
![]()
Αριστε γιατι εν του το έδωκες του κακομοιρου ρε να χαρει;;

Σωστος!!!NIKOLAS HARRIS wrote: Αριστε γιατι εν του το έδωκες του κακομοιρου ρε να χαρει;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ωραιος φιλε, ευχαριστώ!NIKOLAS HARRIS wrote:φιλε δεν το ζυγισα τα ειχα καθαρισει στη θάλασσα όπως φαίνεται στη φωτο 1,5κιλ τον υπολόγισα!cydiver900 wrote:Πολύ όμορφα ψάρια φίλε Νικόλα!![]()
![]()
![]()
Αριστε γιατι εν του το έδωκες του κακομοιρου ρε να χαρει;;