Τίποτα δεν κάνει λάθος το Τμήμα Αλιείας όπως μου είπαν και η ταπέλα σωστα μπηκε εκεί. Τώρα με ποιο σκεπτηκό εκάμαν τουντη κουβέντα αναθεμάνταangiec wrote:PeRoUkKaS wrote:επέρασα σήμερα ένα γυρο που το πάρκο τις αθαλάσσας. κάποτε οι ταπελλες εγραφαν απαγορεύεται το ψάρεμα.
τώρα γραφουν: απαγορεύεται το ψάρεμα ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!! τι ακριβώς σημαίνει τούτο??![]()
Τι έγινε με την ταπέλλα αφήσαν την εκεί?? η εφκάλα την
"Περί Aνέμων και Yδάτων"
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
The only source of knowledge is experience
apsavvas wrote:Τίποτα δεν κάνει λάθος το Τμήμα Αλιείας όπως μου είπαν και η ταπέλα σωστα μπηκε εκεί. Τώρα με ποιο σκεπτηκό εκάμαν τουντη κουβέντα αναθεμάνταangiec wrote:PeRoUkKaS wrote:επέρασα σήμερα ένα γυρο που το πάρκο τις αθαλάσσας. κάποτε οι ταπελλες εγραφαν απαγορεύεται το ψάρεμα.
τώρα γραφουν: απαγορεύεται το ψάρεμα ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ!! τι ακριβώς σημαίνει τούτο??![]()
Επίσης τι γίνεται με τα Κάγκελλα τώρα που θα αρχίσουν οι Διαγωνισμοί
με λια λογια, αν παω εγω αυριο το πρωι στη Αθαλασσα για ψαρεμα, εχοντας βεβαια την αδεια μαζι μου, ειμαιapsavvas wrote:Τίποτα δεν κάνει λάθος το Τμήμα Αλιείας όπως μου είπαν και η ταπέλα σωστα μπηκε εκεί. Τώρα με ποιο σκεπτηκό εκάμαν τουντη κουβέντα αναθεμάνταangiec wrote:PeRoUkKaS wrote:επέρασα σήμερα ένα γυρο που το πάρκο τις αθαλάσσας. κάποτε οι ταπελλες εγραφαν απαγορεύεται το ψάρεμα.
απολυτα νομιμος?
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Εγώ λέω να πάμε 2-3 άτομα για ψάρεμα C&R να δούμε
Με τ ΚΑΓΚΕΛΛΑ ΣΤΟΥς ΦΡΑΧΤΕΣ????
Με τ ΚΑΓΚΕΛΛΑ ΣΤΟΥς ΦΡΑΧΤΕΣ????
Angie ακόμα δεν έχουμε καμιά ενημέρωσηangiec wrote:Με τ ΚΑΓΚΕΛΛΑ ΣΤΟΥς ΦΡΑΧΤΕΣ????

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Νομίζω να το δοκιμάσουμε? Η να πιάσουμε ένα τηλέφωνο πούποτε να μάθουμε σίγουρα???PeRoUkKaS wrote:
με λια λογια, αν παω εγω αυριο το πρωι στη Αθαλασσα για ψαρεμα, εχοντας βεβαια την αδεια μαζι μου, ειμαι
απολυτα νομιμος?
Πήρα τηλ στο ΤΑ για την ταπέλλα και του είπα ότι θα βγάλω άδεια ψαρέματος για να πάω μα τα παιδιά μου για ψάρεμα σην λιμνη . Η απάντηση ...όχι απαγορεύετε αυστηρά το ψάρεμα .Του λέω ..αφού γράφει απαγορεύεται το ψάρεμα ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ , Αρα όταν έχω την άδεια Επιτρέπεται .και του ζήτησα να μου το εξηγήση .........Ο λογος ......η ταπέλλα σωστά είναι εκει αλλά στην άδεια γράφει ολους τους φράχτες και λίμνες που επιτρέπεται ...η Αθαλάσσα δεν αναφέρεται όμως γιαυτό και απαγορεύεται . Του ανάφερα ότι για να μην γίνονται παρεξηγήσεις να σβηστεί η να αλλάξουν ταπέλλα .εεεεν να δούμε !!!!!!!!!!!αλλά δεν είναι λάθος!!!!!!!!! Τον ευχαρίστησα για την ...............διευκρίνηση .....
Τούτος ο εγωισμός, η εξυπνοβλακία τζε η αδυναμία να παραδεχτούμεν τα λάθη μας είναι που θα μας καταστρέψει στην Κύπρο. Και εις ανώτερα. Άτζη καλά έκαμες τζε έπιασες τους τηλέφωνο
.

- konstantinos kalogir
Αντζη μου πρέπει να καταλάβεις ότι εν και να φκάλλουν οι αθρώποι 10 είδη ταπελλών. Εφκάλαν ένα είδος και βάλλουν το όπου έβρουν!!!angiec wrote:Πήρα τηλ στο ΤΑ για την ταπέλλα και του είπα ότι θα βγάλω άδεια ψαρέματος για να πάω μα τα παιδιά μου για ψάρεμα σην λιμνη . Η απάντηση ...όχι απαγορεύετε αυστηρά το ψάρεμα .Του λέω ..αφού γράφει απαγορεύεται το ψάρεμα ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ , Αρα όταν έχω την άδεια Επιτρέπεται .και του ζήτησα να μου το εξηγήση .........Ο λογος ......η ταπέλλα σωστά είναι εκει αλλά στην άδεια γράφει ολους τους φράχτες και λίμνες που επιτρέπεται ...η Αθαλάσσα δεν αναφέρεται όμως γιαυτό και απαγορεύεται . Του ανάφερα ότι για να μην γίνονται παρεξηγήσεις να σβηστεί η να αλλάξουν ταπέλλα .εεεεν να δούμε !!!!!!!!!!!αλλά δεν είναι λάθος!!!!!!!!! Τον ευχαρίστησα για την ...............διευκρίνηση .....

Αν δεν την διορθώσουν σκεφτομαι να πάω και να της βάλω μια τέλλα εκει που είναι ....(.χωρις άδεια .)
Οποιος 'επικοινωνει' μαζί τους ας ρωτήσει αν έχουν κανένα νέο με τους ορους 2012 για ψάρεμα στους υδατοφράκτες.Στην ιστοσελίδα είναι ακόμα αναρτημένοι οι περσινοι!Στην αδεια που μου στείλαν δεν είχε όρους.Θέλω να ξέρω αν άλλαξε κατι με τη κλήρου.Ταπέλλα έχει και στην Ταμασο που λεει οτι απαγορευεται το ψαρεμα...
catch and release
Ίσως κάμνω λάθος σε τούτο, αλλά το ψάρεμα στην Αθαλάσσα απαγορεύει μας το, το Τμήμα Δασών και όχι το ΤΑΘΕ(?). Άρα η ταπέλα που εβάλαν δεν είναι λάθος.

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Λάθος δεν είναι ρε φίλε αλλά είναι παραπλανητική. Δίνει την ευκαιρία στον κάθε επιτήδειο να το ρισκάρει και να πει "Μα εν τζε ήξερα το, τζιαμέ γράφει χωρίς άδεια τζε έτην άδεια μου δαμέ!"caveman wrote:Ίσως κάμνω λάθος σε τούτο, αλλά το ψάρεμα στην Αθαλάσσα απαγορεύει μας το, το Τμήμα Δασών και όχι το ΤΑΘΕ(?). Άρα η ταπέλα που εβάλαν δεν είναι λάθος.![]()
Στις όχθες τις Γερμασόγειας, τελείος ξέβαθα εγέμοσε μικρά ζάντερ των 6-8εκ πού είναι τέλειο μέγεθος για να μπορούν να τρων τον γόνο του κοτζινόφτερου(& του λαβρακιού
που είναι μόλις 1-2εκ.), έπιασα μερικά με απόχη για επαλήθευση της ταυτότητας τους, άρα........... λογικά τα ζάντερ στην Γερμασόγεια γενούν τέλος Φεβράρη με αρχές του Μάρτη ?

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- largemouth
Yeah εν σιλλιαες
.Πρεπει να εν που πιο πριν ρε φιλε 1 μηνα εν νομιζω να γινουντε 8 εκατοστα

Waiting for the perfect storm