C&R wrote:Greg wrote:Ρολανδο κανονισε ελα... εννα δουλεψω 16ωρο για να μπορεσω να παω

C&R wrote:Greg wrote:Ρολανδο κανονισε ελα... εννα δουλεψω 16ωρο για να μπορεσω να παω
Οφείλω να ομολογήσο πως το σημερινό σημβάν δεν το επερήμενα!!Greg wrote:@Caveman...
Ο συμπαίκτης σου προπονείται εντατικά! Επιβεβαιώνω!caveman wrote:Οφείλω να ομολογήσο πως το σημερινό σημβάν δεν το επερήμενα!!Greg wrote:@Caveman...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το δύδιμο Γρηγόρης & Μπράνκο εκάμαν την ανατροπή σήμερα![]()
και τα προγνοστηκά αρχίζουν να γυρίζουν!!!!
Λάζερε κανόνισε την πορεία σου!!!
κάτι επήρεν το αυτί τζιαι το μάτι μας!Greg wrote:ο συμπαιχτης εφκαλε ενα 53cm σημερα
counts 73points , winning fishGreg wrote:ο συμπαιχτης εφκαλε ενα 53cm σημερα
Ετοιμαζόμαστε !!!!caveman wrote:
Λάζερε κανόνισε την πορεία σου!!!
Στο ψάρεμα? Εν μπορώ να φανταστώ!Στάθης wrote:Παντος ενναν χρήσιμο skill το να μπορει να κάμνει colonoscopy....
20 ευρώ στους Λάζαρο και Χαμπή!!!!!(CyBasser) wrote:Ρε μα επέλλάνετε τέλεια ρε! Εξελίσσεται με ενδιαφέρον τρόπο η κόντρα. Θα αναλάβω τα στοιχήματα.
Και για να ξεκαθαρίσω κάτι: Έζησα τον Ασπρόκρεμμο έτσι το 2004 (που ήμουν Πάφο!!!!) και ξέρω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι σημαίνει!!! Με όλο τον σεβασμό, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω ψαρευτικές μέρες του Ασπρόκρεμμου (ή του Κούρρη ή της Γερμασόγειας, αλλά ειδικά του Άσπρο) φέτος, και να περιμένω άλλα 8 με 10 χρόνια!!!! Αυτό που θα προσπαθήσω είναι να έρθω κριτής αλλά κι αυτό θα το ξέρω μετά τις 20/4...