ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
Captain theodoros

Re: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΩΝ !

Post by Captain theodoros »

Καλοσώρισες :P :clap:
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>

Captain theodoros

Είχα κάποιο πρόβλημα παιδια με το pc ολα οκ τώρα :clap:

mikrosa
Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Post by mikrosa »

Wellcome back :D :D :D

Captain theodoros

Καλημέρα στους αγαπητούς ψαράδες , όλοι καλά φίλοι μου η Άντζη έμαθα καλά . :clap:

angiec

Post by angiec »

Την Καλημέρα μου σε όλους ,καλημέρα και στον αγαπητό φίλο καπετάν Θεόδωρο :) :)

Captain theodoros

Καλημέρα σας , ωραία η μέρα σήμερα έκανε για ψαρεματακι , αλλά εγώ πήγα για καμία τσίχλα και πέρασα καλά με φιλαράκια από το καφέ μας :lol:

MariosK

Post by MariosK »

Καπετάνιε εδώ είχαμε τουλάχιστο 2-3 μέτρα κύμα! Μετά από μια ζεστή πρωινή σούπα, μέχρι να ηρεμήσει λίγο η θάλασσα, κάναμε την προσπάθεια μας αλλά η θάλασσα ήταν άσπρη σαν το γάλα και τα ψάρια εξαφανισμένα.

Captain theodoros

Και ήταν <<λογικό >>αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την λέξει μετά από τόσο κυματισμό , αυτά τραβούμε και εδώ εμείς και μπορώ να προσθέσω και όταν έχει βρέξει τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά , σε ευχαριστώ πολύ αγαπητέ Μάριε για τις πληροφορίες που ανταλλάξαμε .

Captain theodoros

Καλημέρα καλή εβδομάδα σε ολους παιδιά :P

MariosK

Post by MariosK »

Καλημέρα Καπετάνιο

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

ΚΑΛΗΜΕΡΑ :) :) :)

Captain theodoros

EVANTHIS LOIZOU wrote:ΚΑΛΗΜΕΡΑ :) :) :)

Αγαπητέ φίλε Ευάνθη καλημέρα θέλω να μου πεις τις σκέψεις σου και την τεχνική σου για τα καλαμάρια με την τεχνική της συρτής εάν είναι σωστό αυτό που κάνω εγώ , φτιάχνω λοιπόν μάνα 3 μέτρα από 40αρα στο τέλος βάζω μολύβι αχλάδι με στριφτάρι και στους 70 πόντους πριν το τέλος στριφτάρι και παράμαλλο 30αρα 2 μέτρα με την καλαμαριερα , και αρχίζω και κάνω συρτή στο ρελαντί την μηχανή , αρχίζω και μαζεύω την μπετονια ψάχνοντας σε ποιο ύψος είναι τα καλαμάρια , όταν βρεθούν σημαδεύω την μπιτόνια και γυρίζω στον τόπο αυτόν ψάχνοντας . θα ήθελα από σένα τον τρόπο του δολώματος που φτιάχνω την γνώμη σου , γενικά το όλο σύστημα ;

EVANTHIS LOIZOU

Καπετανιε μου ΧΑΙΡΕΤΩ απο μια Κρυα αλλα Ηλιολουστη Κυπρο :)
Προσωπικα προτιμω την μεθοδο την καθετης οπου η βαρκα αφηνεται αροδου η κανουμε ψαχτηρι με το βυθομετρο και οπου τα βρουμε κατεβαζουμε.
Σ'αυτες τες περιπτωσεις το εργαλειο μπορει να δουλευει καθετα ακριβως κατω απο την βαρκα η να αφηνεται σε καποια αποσταση οποταν δουλευει διαγωνια.
Δεν μενουμε παντα στον βυθο αλλα ψαχνουμε ολα τα βαθη ειτε κατεβαινοντας ειτε ανεβαζοντας. Βαζουμε 2-5 καλαμαριερες ειτε με παραμαλλακια ειτε απευθειας στην μανα. Μηκη κλπ ειναι συναρτηση της προτιμησης του καθ'ενος. Αν δουλευουμε στο χερι μπορουμε να εχουμε ποιο μακρυα παραμαλλα ενω με καλαμι μας περιοριζει το μηκος του.
Στην Λεμεσο οι ντοποιοι κανουνε συρτη οπως κανουμε πχ στα λαβρακια η τους λουτσους. Για βυθισμα μολυβια η καταβυθιστη ειδικα φτιαγμενο για την δουλεια αυτη. Αν θελεις να σου στειλω κανα δυο να δοκιμασεις. Τους φτιαχνει εδω ενα εξαιρετο παιδι, ο Τασος.
Αυτο που κανεις εσυ, αν το καταλαβα καλα, μοιαζει με μεθοδο "μολυβι Φυλακα" που υποψιαζομαι θα ειναι παρα πολυ αποδοτικο αν χρησιμοποιησεις λεπτο νημα.
Υ.Γ. Σημερα ο Σταυρος, εκει στην γειτονια σου, εκανε αρκετα Καλαμαρια, ενα ητανε του κιλου, και δυο Συναγριδια.
Τα λεμε :D

Captain theodoros

Γεια σου ευάνθη μου καλαμάρι ήταν η θραψαλο 1 κιλό πολύ πράμα μπράβο στον φίλο μας : :clap:

Τώρα για την τεχνική δεν το πολύ κατάλαβα , αλλά θα κάνω δοκιμές αυτά που γράφεις και θα τα πούμε . :clap:

EVANTHIS LOIZOU

Καλησπερα Καπετανιε :)
Επιφυλασσομαι να σου διεξω οτι θελεις οταν ελθω. Ισως κατα την περιοδο της ΝΑΤΕΧ.
Τωρα παω με την Συζυγο εδω στο ταβερνακι του χωριου για να περιποιηθουμε ενα Μαγιατικο και καποια καλαμαρια
Τα ειχα στο ψυγειο και κρυωνανε και ειπα να τα βαλουμε στην φωτια να ζεσταθουνε :wink: :wink:
Κοπιαστε :!:

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”