Σκαρκές
- mariosspinning
Re: Σκαρκές
αννέν νάκον αγιωμένη η σκαρκά μπαίνουν ψάρκα μέσα;
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
Μπαινουν πιο ευκολα γιατι εν 'καμουφλαρισμενες' αμαν εχουν λιο αγιος πανω τους
Κάποιοι τις θάβουν και τις ποτίζουν τακτικά με νερό για να δημιουργηθεί οξείδωση στα μέταλλα του κιούρτου.
Πιστεύουν έτσι ότι ξεγελά τα ΄ψαρια λόγω "παραλλαγής" όπως ανάφερε ο Νικόλας πιο πάνω.
Παραλλαγή μπορεί να επιτευχθεί και με τοποθέτηση φυκιών/θαλάσσιας βλάστησης επάνω στον κιούρτο για να αποκρυφθεί το σχήμα/φύση του.
Εκτός από το ότι είναι κρίμα να οξειδώσεις σκόπιμα ένα καινούργιο χειροποίητο κιούρτο για λόγους παραλλαγής, η αύξηση της αποδοτικότητας του δεν νομίζω να παίζει σημασία.
Πέρα από τη ρομαντική χροιά που αποδίδει στο ψαρά η χρήση τέτοιων παραδοσιακών εργαλείων και την προσωπική ικανοποίηση, είναι πιστεύω αναποτελεσματική μέθοδος για ψάρεμα (προσωπικά δοκιμασμένη για πάνω από 5 χρόνια).
Με 160-200 ευρώ που στοιχίζει ένα τέτοιο εργαλείο, τρώεις σκάρους ώσπου να πεις ήμαρτον.
Πιστεύουν έτσι ότι ξεγελά τα ΄ψαρια λόγω "παραλλαγής" όπως ανάφερε ο Νικόλας πιο πάνω.
Παραλλαγή μπορεί να επιτευχθεί και με τοποθέτηση φυκιών/θαλάσσιας βλάστησης επάνω στον κιούρτο για να αποκρυφθεί το σχήμα/φύση του.
Εκτός από το ότι είναι κρίμα να οξειδώσεις σκόπιμα ένα καινούργιο χειροποίητο κιούρτο για λόγους παραλλαγής, η αύξηση της αποδοτικότητας του δεν νομίζω να παίζει σημασία.
Πέρα από τη ρομαντική χροιά που αποδίδει στο ψαρά η χρήση τέτοιων παραδοσιακών εργαλείων και την προσωπική ικανοποίηση, είναι πιστεύω αναποτελεσματική μέθοδος για ψάρεμα (προσωπικά δοκιμασμένη για πάνω από 5 χρόνια).
Με 160-200 ευρώ που στοιχίζει ένα τέτοιο εργαλείο, τρώεις σκάρους ώσπου να πεις ήμαρτον.

no whey no gain
- chrysanthos9
εγω παντος κοπελια στις σκαρκες ποτ ημουν πιο μιτσις που εβαλα εν επιανα τιποτε
μονο 2-3 σκαρους επιασα αν θυμουμε καλα και 1-2 σμερνες

Rememper always someone waiting for you at home
-
ρε γιωρκο μεν μου περιπέζεις τον κόσμον α!!Giorkos wrote:orfos wrote:Σωστός ο κύριοςgodshadow wrote:Ναι...Τράττος εν δεξιά που τη μεγάλη Εκκλησιά της Παναγίας της Ελεούσας την καινούργια (όι την παλιά που της βάλλουν λαμπούες τα Χριστούγεννα)...εν ξέρω επίθετο ούτως η άλλος εν και χρειάζεται μές το Λιοπέτρι
...
![]()
![]()
![]()
Θεκκιου ρε φιλε.![]()
![]()
convert_to_local('φίλε') = χίλε

-
ρε μα εννα μασ πελλανι τουτοσ αφου ειπε εν που τιν παφο !!
και επιεννεν στο αεροδρομιο ψαρεμα !
αμπα και εν εκαταλαβα καλα ??
εσιη κανενα αεροδρομιο στο λιοπετρι και εν το 3ερο αλοποσ

εσιη κανενα αεροδρομιο στο λιοπετρι και εν το 3ερο αλοποσ

-
εν μυστήριος ρε φίλε μου!!αφού να φανταστείς επέτυχα τον τζαι μια φορά Φάρο αλλά επρόλαβε τζαι χώστην!!leshi cy wrote:ρε μα εννα μασ πελλανι τουτοσ αφου ειπε εν που τιν παφο !!
εσιη κανενα αεροδρομιο στο λιοπετρι και εν το 3ερο αλοποσ![]()

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==