Jigging

plenom'metatopsarem?

Re: Jigging

Post by plenom'metatopsarem? »

konstantinos kalogir wrote:Φοίβο αν εκατάλαβα καλά εν να αρχίσεις jigging? Εν να αφήκεις όλους τους μούρμουρους της επαρχίας Λ/κας για πάρτυ μου? :lol: :lol: :lol:
ούλλοι δικοί σου φίλε μου! :D :D :D
ναι , θα ασχοληθώ λίγο πιο σοβαρά με την τεχνική. Οι μούρμουροι κτυπούν καλύτερα το βράδυ! ...με τα σουβλάκια! :lol: :lol: :lol:

koursaros21

Post by koursaros21 »

konstantinos kalogir wrote:Φοίβο αν εκατάλαβα καλά εν να αρχίσεις jigging? Εν να αφήκεις όλους τους μούρμουρους της επαρχίας Λ/κας για πάρτυ μου? :lol: :lol: :lol:
φιλε κωνσταντινο αν δεις τζιε εν τους προλαβαινεις πε μου να ερτω καμια μερα να με παρεις μαζι σου να σε βοηθησω :lol: :lol: :lol:

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

koursaros21 wrote:
φιλε κωνσταντινο αν δεις τζιε εν τους προλαβαινεις πε μου να ερτω καμια μερα να με παρεις μαζι σου να σε βοηθησω :lol: :lol: :lol:
E τωρά που εν θα πιένει ο Φοίβος εν να έχω πρόβλημα, μόνος μου εν θα τους κάμνω καλά!! :lol: :lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

konstantinos kalogir wrote:
koursaros21 wrote:
E τωρά που εν θα πιένει ο Φοίβος εν να έχω πρόβλημα, μόνος μου εν θα τους κάμνω καλά!! :lol: :lol: :lol:
Ναι , εν που φορτώνεται ο Φοίβος τζιαι εν θα σου αφήκει εσένα! :D
εν θωρείς πέρσυ, 2 φορές κατάφερα να πάω :(

Nirou Panagiotis

Post by Nirou Panagiotis »

MariosK wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:αφού εσβήσαν λίον οι μηχανές των ΚΙΑ, ΤΟΥΟΤΑ, ΦΕΡΡΑΡΙ και δεν συμμαζεύεται...
να ρωτήσω κάτι.."άσχετο"?!
Τι κόμπο χρησιμοποιάτε για την ένωση νήμα-πετονιάς? :D
Εξαρτάται πόσα λεφτά διαθέτεις και τι βυθόμετρο έχεις ρε φίλε! :lol: :lol: :lol:

ΟΚ just kidding :D. Actually εξαρτάται μόνο που το πόσα λεφτά διαθέτεις γιατί πρέπει να δόκεις και 20 ευρώ για να αγοράσεις knot bobbin για να μπορείς να κάμεις τον κόμπος σωστά :P. Νομίζω αποδεδειγμένα ο καλύτερος κόμπος είναι ο PR-Knot.

:naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: οκ εν να τα πουμεν.

MariosK

Post by MariosK »

Nirou Panagiotis wrote: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: οκ εν να τα πουμεν.
Αστιεύκουμεν Παναγιώτη, χαλάρωσε...

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

φοιβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ακουσα επιες ψαρεμα εχτες jigging... εκαμες τιποτε?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

nicolas theocharous wrote:φοιβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ακουσα επιες ψαρεμα εχτες jigging... εκαμες τιποτε?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Φοίβο, τζίντο μινέρι ρε φίλε, πότε εν να το φάμε??? :lol: :lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

nicolas theocharous wrote:φοιβοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ακουσα επιες ψαρεμα εχτες jigging... εκαμες τιποτε?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ρε φίλε, αφού ξέρεις ότι τούτα τα πράματα εν επτασφράγιστο μυστικό! :wink: :wink: :wink: :wink:

plenom'metatopsarem?

konstantinos kalogir wrote:
Φοίβο, τζίντο μινέρι ρε φίλε, πότε εν να το φάμε??? :lol: :lol: :lol:
Κύριε Κώτσιο, ένεν που μένα που το ζήτησες, άρα πρέπει να το ψάξεις που άλλον! :wink: :wink: :wink:

plenom'metatopsarem?

τελευταίες 2 εξορμήσεις, αποτελέσματα:

5 ψάρια! 2 μινέρια, ένας ορφός και 2 συναγρίδες!
Απλά επειδή εν περίοδος καρναβαλιών, είπαν να μεταμφιεστούν σε κούνελους! :D :D :D
Εννα μεν καταφέρουμε να φκάλουμε ψάρι της προκοπής :( :( :(

belluga

Jigging

Post by belluga »

Okuma salina II 16000 πως σας φαινεται;

Sent from my iPhone using Tapatalk

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Φιλε :!:
Εχω και τες χρησιμοποιουμε στην Ελλαδα με την παρεα.
Πολυ αξιοπιστο εργαλειο με εξαιρετικο σερβις και ανταλλακτικα απο τον εκει αντιπροσωπο.
Κοιταξε ομως την τιμη που την βρισκεις και τι αλλες επιλογες εχεις στην ιδια τιμη :idea: :idea:

belluga

Jigging

Post by belluga »

Κυριε Ευανθη βρηκα πολυ ελκυστικες τιμες στο ιντερνετ γί αυτο ρωτω! ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Ψαξε το λιγο και συγκρινε και με αλλες επιλογες οπως πχ η Shimano Aceration.
Εχε υποψιν σου οτι το Ιντερνετ δεν ειναι παντοτε η καλυτερη πηγη. Παντα να ξεκινας απο τους ντοπιους εισαγωγεις. Παρα πολυ σημαντικος παραγοντας σε μια αγορα ειναι η υπαρξη σερβις και ανταλλακτικων.

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από σκάφος”