Jigging

AggelosLRK

Re: Jigging

Post by AggelosLRK »

αν σπασει θα του τη σασω μουχτην! :lol:

MariosK

Post by MariosK »

EVANTHIS LOIZOU wrote: Αν εσιη κανεναν μαγκα ανταλλασσω μιαν Στελλαν με ενα σετ ποντικους 25 χρονων :oops: :oops: :oops: :oops:
Κ. Ευάνθη με θκιο ποντικούς 32 χρονών ντα που πιάνω? :lol: :lol: :lol:

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

konstantinos kalogir wrote: Μπορεί με τη φτηνή λύση να χάσεις κανένα μεγάλο μινέρι
φιλε Κωτσιο εν μου αρεσε τουτο που ειπες. υπονοεις κατι φιλε μου?? επαθεν το κανενας παρεας σου και συμβουλευκεις τους αλλους για να μεν το παθουν?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MariosK

Post by MariosK »

Ε ναι είπαμεν εν θα πάεις με το ΚΙΑ για jigging ρε Νικολα, εννα πιάσεις τουλάχιστο κανένα Toyota :lol:. Πάντος η Saragosa μέχρι 35Kg μινέρι φκάλει το και δεν καταλάβει τίποτε :wink:. Με ποιο μεγάλο δυστυχώς δεν εδοκιμάστηκεν ακόμα :oops:.

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

nicolas theocharous wrote:
konstantinos kalogir wrote: Μπορεί με τη φτηνή λύση να χάσεις κανένα μεγάλο μινέρι
φιλε Κωτσιο εν μου αρεσε τουτο που ειπες. υπονοεις κατι φιλε μου?? επαθεν το κανενας παρεας σου και συμβουλευκεις τους αλλους για να μεν το παθουν?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άκουσα μια ιστορία.............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nicolas theocharous

MariosK wrote:Ε ναι είπαμεν εν θα πάεις με το ΚΙΑ για jigging ρε Νικολα, εννα πιάσεις τουλάχιστο κανένα Toyota :lol:. Πάντος η Saragosa μέχρι 35Kg μινέρι φκάλει το και δεν καταλάβει τίποτε :wink:. Με ποιο μεγάλο δυστυχώς δεν εδοκιμάστηκεν ακόμα :oops:.
ε φιλε τι να καμω?? αφου οι καλες μας ολες ηταν out of stock επρεπε να βρω μια προσωρινη λυση για το ψαρεμα μου. Εξαλλου ειμαι σε πειραματικη περιοδο που επιασα το νεο βυθομετρο και παραπανω πιεννω για να βρω περιοχες, διαβαζω γενικα για τα βυθομετρα για πλανους για τεχνικες κ.ο.κ. καμνω scanning με λια λογια περιοχες και προετοιμαζομαι για την επομενη season να μπω δυναμικα και να εχω τους τοπους μου και να εχω τις καταλληλες γνωσεις και εφοδια.. εν εμπορουσα να παω μονο με την βαρκα και να μεν παρω εξοπλισμο εννεν?? εν το υπολογιζα τι θα με περιμενε ομως φιλε.. αιστα.. η φαση ολη ειναι πως εκοψε μου το leader οποτε εν εμπορουσα να εκφερω αντικειμενικη αποψη αν θα αντεχε η μηχανη την μαχη

nicolas theocharous

konstantinos kalogir wrote:
nicolas theocharous wrote:
Άκουσα μια ιστορία.............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
αν ερκεσουν ηταν να γεινεις και αυτοπτης ,αρτυρας... ακομα κοιμουμαι και βλεπω το οραμα τα γεριμα :lol: :lol: :lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

φιλε Κωτσιο εν μου αρεσε τουτο που ειπες. υπονοεις κατι φιλε μου?? επαθεν το κανενας παρεας σου και συμβουλευκεις τους αλλους για να μεν το παθουν?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Άκουσα μια ιστορία.............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

αν ερκεσουν ηταν να γεινεις και αυτοπτης ,αρτυρας... ακομα κοιμουμαι και βλεπω το οραμα τα γεριμα :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Σ Υ Ν Ε Λ Θ Ε! :D

nicolas theocharous

plenom'metatopsarem? wrote:φιλε Κωτσιο εν μου αρεσε τουτο που ειπες. υπονοεις κατι φιλε μου?? επαθεν το κανενας παρεας σου και συμβουλευκεις τους αλλους για να μεν το παθουν?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άκουσα μια ιστορία.............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

αν ερκεσουν ηταν να γεινεις και αυτοπτης ,αρτυρας... ακομα κοιμουμαι και βλεπω το οραμα τα γεριμα :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Σ Υ Ν Ε Λ Θ Ε! :D[/quote]

το σαββατοκυριακο εννα σνελθω φιλε μου.. το πολυ πολυ να φιρτω και να μαχεσε να με ποφειρεις εσυ που εννα ειμαι αγκαλια με κανενα μινερουι :lol: :lol: :lol: :lol:

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Ατε ρε κοπελλια ΚΑΝΕΙ :lol: :lol: :lol:
Μαζι με τον David ειπαμεν σας το ιδιο πραμα :idea:
Υπαρχουν καλα και ακριβα πραματα αλλα και φτηνοτερα που παλι καμνουν την δουλεια τους.
Ο καφκας εν ο αθρωπος που τα χρησιμοποια. Αν δωσεις του Ντειβιτ μιαν "γερημια" παλε εν να φκαλει ψαρι διοτι ξερει τι καμνει.
Που την αλλη αν δωκεις ννου "γερημου" μιαν Στελλαν εν να τα καμει shitttakia :lol: :lol:
Τουν το παιχνιδιν ειδαμεν το πολλες φορες.
Αν ο μιτσις θελει να αρκεψει, ας αρκεψει με τζιηνον που σηκωννει η πουγγα του τζιαι μετα ας παει πιο πανω.
Επιμενω οτι ο καφκας ειναι να ξερει τι καμνει τζιαι οτι καμνει να το καμνει ΚΑΛΑ.
Ξερεται ποσες φορες εχαθηκαν ψαρκα διοτι ο μαμακας με την Στελλαν εν εξερεν να δησει εναν κομπο :?:
Αν εσιη κανεναν μαγκα ανταλλασσω μιαν Στελλαν με ενα σετ ποντικους 25 χρονων :oops: :oops: :oops: :oops:

Κ.Ευανθηηη,θα στο κανω αερογραφια σε μια μηχανουα σου χαχαχα
Image

plenom'metatopsarem?

αφού εσβήσαν λίον οι μηχανές των ΚΙΑ, ΤΟΥΟΤΑ, ΦΕΡΡΑΡΙ και δεν συμμαζεύεται...
να ρωτήσω κάτι.."άσχετο"?!
Τι κόμπο χρησιμοποιάτε για την ένωση νήμα-πετονιάς? :D

MariosK

Post by MariosK »

plenom'metatopsarem? wrote:αφού εσβήσαν λίον οι μηχανές των ΚΙΑ, ΤΟΥΟΤΑ, ΦΕΡΡΑΡΙ και δεν συμμαζεύεται...
Εξαρτάται πόσα λεφτά διαθέτεις και τι βυθόμετρο έχεις ρε φίλε! :lol: :lol: :lol:

ΟΚ just kidding :D. Actually εξαρτάται μόνο που το πόσα λεφτά διαθέτεις γιατί πρέπει να δόκεις και 20 ευρώ για να αγοράσεις knot bobbin για να μπορείς να κάμεις τον κόμπος σωστά :P. Νομίζω αποδεδειγμένα ο καλύτερος κόμπος είναι ο PR-Knot.

plenom'metatopsarem?

MariosK wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:αφού εσβήσαν λίον οι μηχανές των ΚΙΑ, ΤΟΥΟΤΑ, ΦΕΡΡΑΡΙ και δεν συμμαζεύεται...
Εξαρτάται πόσα λεφτά διαθέτεις και τι βυθόμετρο έχεις ρε φίλε! :lol: :lol: :lol:

ΟΚ just kidding :D. Actually εξαρτάται μόνο που το πόσα λεφτά διαθέτεις γιατί πρέπει να δόκεις και 20 ευρώ για να αγοράσεις knot bobbin για να μπορείς να κάμεις τον κόμπος σωστά :P. Νομίζω αποδεδειγμένα ο καλύτερος κόμπος είναι ο PR-Knot.
:D :D :D Αν εν για τον κόμπο , να ξοθκιαστώ φίλε μου,γιατί αναφέρτηκε πως εν μέγα λάθος! :D
Να μεν χρησιμοποιώ τον Τόνυ τον Πένα δηλαδή?! :D Που τον πετυχαίνω και με το χέρι?
Κανένα βιντεάκι για τον PR-Knot παίζει Μάριε?

http://www.youtube.com/watch?v=fNAzz_sG ... r_embedded

MariosK

Post by MariosK »

Κάμε search PR-Knot στο youtube και έχει πολλά ρε. Ο συγκεκριμένος που έβαλες εν αρκετά καλός και δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά PR-Knot είναι αρκετά ποιο smooth και για τους οδηγούς και νομίζω λίον ποιο δυνατός.

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Φοίβο αν εκατάλαβα καλά εν να αρχίσεις jigging? Εν να αφήκεις όλους τους μούρμουρους της επαρχίας Λ/κας για πάρτυ μου? :lol: :lol: :lol:

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από σκάφος”