Jigging
-
Re: Jigging
παιδεια σκοπος του φορουμ νομιζω ειναι να αλληλοβοηθουμαστεν και να λεει ο καθενας την γνομη του ελευθερα για ΟΛΑ...οποτε υπαρχει θεμα εξοπλισμου κανενας εν γραφει ουτε μαρκες ουτε μοντελλα ουτε τιποτε...το ιντερνετ και ειδικα τα φορουμ εν για τουτο το σκοπο..Καπιοι που ειχαν προσωπικες εμπειριεςμε καποια μοντελλα κλπ μπορουν να βοηθοησουν αφανταστα ειδικα τους νεους που απο προσωπικη εμπειρια οποτε θα παρω εξοπλισμο (ειδικα για μηχανακια ή καλαμια) χανομαι στις τοσες πολλες επιλογες που υπαρχουν στην αγορα..εν βλεπω τον λογο γιατι μεταξυ μας να μην αναφερουμε τετοια πραματα...
εννοειτε φυσικα οτι οταν οι διαχειριστες αντιλειφθουν οτι γινετε διαφημηση να χειριστουν το θεμα αναλογα...
φιλικα παντα,
Γιαννης
εννοειτε φυσικα οτι οταν οι διαχειριστες αντιλειφθουν οτι γινετε διαφημηση να χειριστουν το θεμα αναλογα...
φιλικα παντα,
Γιαννης
Γιάννη έχεις δίκιο αλλά κάποτε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων απλά στέλνουμεν π.μ σε εκείνον που ενδιαφέρεται.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-
χαχαχαχα κ. Ευάνθη ήταν ανάγκη να με προδωσεις???EVANTHIS LOIZOU wrote:Για MULTIPLIERS αξιζει τον κοπο να παζαρεψετε τον Τρυφωνα@SuperAction. Εχει πολυ μεγαλη γκαμα![]()
Ζοριστε τον Ντινο@Anglermania. Του εχουν μεινει καποια μοντελλα AVET. Αν ομως θελησετε μεγαλυτερη επιλογη εχει ο Σπυρος στην Αθηνα.
Για Accurate μιληστε με τον Λαυρεντη στην Αθηνα. Κανει πολυ καλες τιμες οταν καταλαβει οτι ειναι σοβαρος ο πελατης.
Μια απο τις καλυτερες επιλογες που εχουμε στην Κυπρο ειναι οι ALUTECNOS GORILLA. Δεν προκειται να τες βρητε φτηνοτερα οπουδηποτε στον κοσμο. Μιληστε με τον Κωσταντινο τον Καλογηρου (οχι με τον Νικολα διοτι θελει τες ουλλες για λλοου του)
Για την Shimano χρειαζεται λιγο ψαξιμο λογω τιμων και διαθεσης των μοντελλων που πραγματικα κανουν για την δουλεια.

-
φιλε Μαριε το παραδιγμασου με τα αυτοκινητα δεν στεκει γιατι μπες σε μια στροφη με 200 με το κια σου και εγω με το φεραρι μου και εν να δουμεν πιος εν να μινει μες τον δρομο. μπορεις να σιγκρινεις ενα χοντα με ενα τογιοτα και ενα φεραρι με ενα λαμπορτσινι που ειναι σε διαφορετικες κατιγοριες και οχι το χοντα με το φεραρι.
στο θεμα μας τορα, πολλες ετεριες που καμνουν καλαμια επιασαν ενα καλαμι ελαφριας σιρτις και εβαφτισαν το τζικινκ .
αλλες που καμνουν μηχανουες για χοντρο σπινηνκ εβαφτισαντες τζικινκ.
κινεζικα νιματα εγεμοσεν ο τοπος
αμμαν δεν υπαρχουν τα λευτα για καλο εξοπλισμο περιμενεις μεχρι να τα μαζεψεις.
ο λογος που δεν γραφω μαρκες ειναι επιδη σχεδον ολοι η ισαγογεις ειναι φιλοι μου δεν θελω να διαφιμησω καπιον και αλλον να τον ριξω . μονο με πμ.
στο θεμα μας τορα, πολλες ετεριες που καμνουν καλαμια επιασαν ενα καλαμι ελαφριας σιρτις και εβαφτισαν το τζικινκ .
αλλες που καμνουν μηχανουες για χοντρο σπινηνκ εβαφτισαντες τζικινκ.
κινεζικα νιματα εγεμοσεν ο τοπος
αμμαν δεν υπαρχουν τα λευτα για καλο εξοπλισμο περιμενεις μεχρι να τα μαζεψεις.
ο λογος που δεν γραφω μαρκες ειναι επιδη σχεδον ολοι η ισαγογεις ειναι φιλοι μου δεν θελω να διαφιμησω καπιον και αλλον να τον ριξω . μονο με πμ.
-
Συμφωνούμε ούλλοι οτι με παραπάνω λεφτα πιανεις κατι καλύτερο.Τουτο ε δεδομένοNirou Panagiotis wrote:αμμαν δεν υπαρχουν τα λευτα για καλο εξοπλισμο περιμενεις μεχρι να τα μαζεψεις.
Αλλα να κάτσει ο seahunter να περιμένει ωσπου να μαζέψει λεφτά στρατιώτης άνθρωπος(φαντάζουμε είχε αρκετά έξοδα μέχρι τώρα μιας και τωρά ξεκινά) και να θωρεί την βάρκα μες το γκαράζ ή να παέννει στους χάννους ενω επορομένος με το jigging,νομίζω δεν είναι σωστή εισήγηση.
Μια χαρά θα κάμει την δουλεία του και με ένα που τα μοντέλα που πρότεινε ο Ευάνθης.
Πριν 3 χρόνια που ξεκίνησα και επία μερικές εξορμήσεις με τον David ,εφκαλλεν την θάλασσα του Πρωταρα

Θελώ να πω , δεν είναι ανάγκη να αποθαρήνουμε κάποιο οτι αν δεν δώσει ένα μηνιάτικο για εξοπλησμό,δεν κάμνει ψάρεμα.
Τωρα αν εδιαν 200 ηταν να του πω να περιμένει
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- sea-hunter
κανει στρατο ρε πελλε εχει σχεδον ενα χρονο που απολυθηκαfISHANDCHIPS wrote: Αλλα να κάτσει ο seahunter να περιμένει ωσπου να μαζέψει λεφτά στρατιώτης άνθρωπος

Keep Walking...Keep Fishing!!
-
φιλε μου δεχουμετο αλλα του χρονου εν να τα ξαναδοκει και πολλα παραπανο.
Ρε φίλε μα ακόμα επίμενεις? Εκατάλαβες για τι πράμα μιλούμεν? Ο μιτσίς διαθέτει 300 ευρώ και του προτείναμεν έναν καλό εξοπλισμό για JIGGING, και όχι τις πελλάρες που βαφτίζουν. Δηλαδή αμφισβητάς ότι μια Saragosa τζε έναν Trevala δεν κάμνουν για κάποιον που μόλις ξεκινά? Έλεος δηλαδή!!!Nirou Panagiotis wrote:φιλε μου δεχουμετο αλλα του χρονου εν να τα ξαναδοκει και πολλα παραπανο.
- konstantinos kalogir
Φίλε μπορείς να στηθείς και με 200 ευρώ άμαν θέλεις, απλά εν να χάσεις πολλά γρήγορα τα λεφτά σου. Αν το jigging είναι ένα ψάρεμα που εν να το κάμνεις και είσαι σίουρος για τούτο, δηλαδή α είσαι σίγουρος ότι εν θα πάεις πέντε φορές, να απογοητευτείς και να πεις κανεί, τότε περίμενε ακόμα λίο, μάζεψε 400-500 ευρώ και πιάσε κάτι το οποίο θα σε ευχαριστά στο ψάρεμα σου.
Αν όμως εν είσαι ακόμα σίγουρος πόσο θα σε τραβήσει, αν δεν ξέρεις ότι εν να έχεις παρέα που να έρκετε μαζί σου, δώσε 200 ευρώ το πολύ, πιάσε κάτι πιο συμβατικό και αν δεις και τραβήσει σε μάζεψε σιγά σιγά παραπάνω λεφτά και πιάνεις κάτι καλύτερο.
Επιλογές υπάρχουν πολλές. Μπορεί με τη φτηνή λύση να χάσεις κανένα μεγάλο μινέρι, ή να κρούσεις τα φρένα της μηχανής, αλλά τουλάχιστον αν αποφασίσεις στο τέταρτο - πέμπτο ψάρεμα ότι εν θέλεις να ξαναπάεις, επειδή εν έπιασες τίποτε και βαρκέσε ή επειδή εν πολλά τα λεφτά για την πεζίνα σου, τότε σίουρα εν θα καταλήξεις σαν κάποια άτομα τα οποία εν να πουλούν μηχανές stella ελαφριά μεταχειρισμένες για 200 ευρώ.
Η τρίτη επιλογή δώσε 350 ευρώ, τουλάχιστον εγώ τζιαμέ το κοστολογό, και πιάσε μια κάπως αξιόλογη μηχανή με ένα καλό καλαμούι (σίουρα όι τοπ καλάμι αλλά καλό).
Καταλαμβένω ότι έχει άτομα που το jigging έγινε τους τρόπος ζωής και θέλουν καλό εξοπλισμό για το ψάρεμα τους, όπως κάμνω και εγώ με τα δικά μου ψαρέματα, όμως εσύ το πιο πιθανόν να μεν είσαι καν σίουρος αν θέλεις να κάμνεις jigging, trolling ή καθετή. Αν είσαι στο σημείο που αποφάσισες ότι θα κάμνεις 4 στα 5 ψαρέματα σου jigging, οκ πιάσε το πιο ακριβό πακέτο. Και αν δεν κρατάς τα λεφτά τωρά, κάμε υπομονή να τα μαζέψεις. Να πιάσεις όμως έτσι εξοπλισμό και μετά να σε δω να τον βάλλεις 1/3 της τιμής είτε σε κάποιο φόρουμ είτε στο ebay εν κρίμα.
Αν όμως εν είσαι ακόμα σίγουρος πόσο θα σε τραβήσει, αν δεν ξέρεις ότι εν να έχεις παρέα που να έρκετε μαζί σου, δώσε 200 ευρώ το πολύ, πιάσε κάτι πιο συμβατικό και αν δεις και τραβήσει σε μάζεψε σιγά σιγά παραπάνω λεφτά και πιάνεις κάτι καλύτερο.
Επιλογές υπάρχουν πολλές. Μπορεί με τη φτηνή λύση να χάσεις κανένα μεγάλο μινέρι, ή να κρούσεις τα φρένα της μηχανής, αλλά τουλάχιστον αν αποφασίσεις στο τέταρτο - πέμπτο ψάρεμα ότι εν θέλεις να ξαναπάεις, επειδή εν έπιασες τίποτε και βαρκέσε ή επειδή εν πολλά τα λεφτά για την πεζίνα σου, τότε σίουρα εν θα καταλήξεις σαν κάποια άτομα τα οποία εν να πουλούν μηχανές stella ελαφριά μεταχειρισμένες για 200 ευρώ.
Η τρίτη επιλογή δώσε 350 ευρώ, τουλάχιστον εγώ τζιαμέ το κοστολογό, και πιάσε μια κάπως αξιόλογη μηχανή με ένα καλό καλαμούι (σίουρα όι τοπ καλάμι αλλά καλό).
Καταλαμβένω ότι έχει άτομα που το jigging έγινε τους τρόπος ζωής και θέλουν καλό εξοπλισμό για το ψάρεμα τους, όπως κάμνω και εγώ με τα δικά μου ψαρέματα, όμως εσύ το πιο πιθανόν να μεν είσαι καν σίουρος αν θέλεις να κάμνεις jigging, trolling ή καθετή. Αν είσαι στο σημείο που αποφάσισες ότι θα κάμνεις 4 στα 5 ψαρέματα σου jigging, οκ πιάσε το πιο ακριβό πακέτο. Και αν δεν κρατάς τα λεφτά τωρά, κάμε υπομονή να τα μαζέψεις. Να πιάσεις όμως έτσι εξοπλισμό και μετά να σε δω να τον βάλλεις 1/3 της τιμής είτε σε κάποιο φόρουμ είτε στο ebay εν κρίμα.
-
Ρε φίλε μα ακόμα επίμενεις? Εκατάλαβες για τι πράμα μιλούμεν? Ο μιτσίς διαθέτει 300 ευρώ και του προτείναμεν έναν καλό εξοπλισμό για JIGGING, και όχι τις πελλάρες που βαφτίζουν. Δηλαδή αμφισβητάς ότι μια Saragosa τζε έναν Trevala δεν κάμνουν για κάποιον που μόλις ξεκινά? Έλεος δηλαδή!!MariosK wrote:Nirou Panagiotis wrote:φιλε μου δεχουμετο αλλα του χρονου εν να τα ξαναδοκει και πολλα παραπανο.
εγω την γνομην μου υπατην . δεν ξαναπερνω θεμα στην συζητηση ετσι και αλιος δεν εχω να κερδισω κατι . αφινω το θεμα στους ΓΝΟΣΤΕΣ της τεχνηκης. σινεχισε φιλε μαριε το

Να σε καλά ρε φίλε
. Παρεπιπτώντος ποτέ δεν είπα ότι είμαι γνώστης, απλά είπα ότι με 300-350 αγοράζεις ένα αξιοπρεπές καλάμι και μηχανούα για jigging για κάποιον που τωρά ξεκινά τζε να φακάς πάνω κάτω δεν αλλάσω γνώμη
.

-
ναι μπορει να τα καταφερει να βγαλει κανενα δυο......
- Attachments
-
- 3.jpg (371.99 KiB) Viewed 6016 times
-
Ατε ρε κοπελλια ΚΑΝΕΙ
Μαζι με τον David ειπαμεν σας το ιδιο πραμα
Υπαρχουν καλα και ακριβα πραματα αλλα και φτηνοτερα που παλι καμνουν την δουλεια τους.
Ο καφκας εν ο αθρωπος που τα χρησιμοποια. Αν δωσεις του Ντειβιτ μιαν "γερημια" παλε εν να φκαλει ψαρι διοτι ξερει τι καμνει.
Που την αλλη αν δωκεις ννου "γερημου" μιαν Στελλαν εν να τα καμει shitttakia
Τουν το παιχνιδιν ειδαμεν το πολλες φορες.
Αν ο μιτσις θελει να αρκεψει, ας αρκεψει με τζιηνον που σηκωννει η πουγγα του τζιαι μετα ας παει πιο πανω.
Επιμενω οτι ο καφκας ειναι να ξερει τι καμνει τζιαι οτι καμνει να το καμνει ΚΑΛΑ.
Ξερεται ποσες φορες εχαθηκαν ψαρκα διοτι ο μαμακας με την Στελλαν εν εξερεν να δησει εναν κομπο
Αν εσιη κανεναν μαγκα ανταλλασσω μιαν Στελλαν με ενα σετ ποντικους 25 χρονων

Μαζι με τον David ειπαμεν σας το ιδιο πραμα

Υπαρχουν καλα και ακριβα πραματα αλλα και φτηνοτερα που παλι καμνουν την δουλεια τους.
Ο καφκας εν ο αθρωπος που τα χρησιμοποια. Αν δωσεις του Ντειβιτ μιαν "γερημια" παλε εν να φκαλει ψαρι διοτι ξερει τι καμνει.
Που την αλλη αν δωκεις ννου "γερημου" μιαν Στελλαν εν να τα καμει shitttakia

Τουν το παιχνιδιν ειδαμεν το πολλες φορες.
Αν ο μιτσις θελει να αρκεψει, ας αρκεψει με τζιηνον που σηκωννει η πουγγα του τζιαι μετα ας παει πιο πανω.
Επιμενω οτι ο καφκας ειναι να ξερει τι καμνει τζιαι οτι καμνει να το καμνει ΚΑΛΑ.
Ξερεται ποσες φορες εχαθηκαν ψαρκα διοτι ο μαμακας με την Στελλαν εν εξερεν να δησει εναν κομπο

Αν εσιη κανεναν μαγκα ανταλλασσω μιαν Στελλαν με ενα σετ ποντικους 25 χρονων

Στο κάτω κάτω αν σου σπασει το καλαμι η την μιχανη ενα 20-30 κιλα ενζαμε που να πορωθεις με τα χιλια 

Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus