Ο ποταμός από την Αρμίνου καταλήγει στη θάλασσα κοντά στον Ασπρόκρεμμο. Η Αρμίνου είναι ενωμένη με τον Κούρη αλλά νομίζω μπορεί να μεταφέρει μόνο 300-350 χιλιάδες κμ νερού την ημέρα. Το νερό που μπαίνει στην Αρμίνου είναι πολύ περισσότερο. Νομίζω δεν το περίμεναν οι αρμόδιοι και δεν άρχισαν τη μεταφορά πιο γρήγορα.Greg wrote:το νερο που την ξεχειλησμενη αρμινου παει θαλασσα οπως βλεπω που τον χαρτη? οξα κουρη?
επρεπε να την ανοιξουν να αδειασει στον κουρη τωρα που εν γεματη... εν κριμα να καταισχεφκεται τοσο νερο
Νερά-Φράκτες
Re: Νερά-Φράκτες
I'd rather be fishing!
Ditch the bitch and let's go fishing!
-
Το φραγμα Καλοπαναγιώτη εγέμωσε πάλε ... και υπερχειλησε
Αραγε έγινε η δουλειά ?
Αραγε έγινε η δουλειά ?
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
Έκατσεν μας την ο Ρολάνδος!!! 28/01 είπε τζιαι έγινε!!COTSIOS80 wrote:Υπερχείλισε το φράγμα της Κανναβιούς στην Πάφο
http://www.sigmalive.com/news/local/459632

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- (CyBasser)
Άτε να δούμεν αν φκώ σωστός την Πέμπτη....caveman wrote:Έκατσεν μας την ο Ρολάνδος!!! 28/01 είπε τζιαι έγινε!!COTSIOS80 wrote:Υπερχείλισε το φράγμα της Κανναβιούς στην Πάφο
http://www.sigmalive.com/news/local/459632
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Πάντως για Γερμασόγεια νομίζω εχάσαμεν το και οι δυο μας
σε τρεις-τέσσερεις μέρες θα ξεχιλίσει πιστεύκω

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
87,023 January's inflow. Αυριο θα σπασουμε το ρεκορ εισροης νερου σε ενα μηνα στα χρονικα

Λάζαρε η Βυζακιά θα ξεχυλίσει αύριο!
Φκάλε καμιά φώτο να τη δούμε γεμάτη!

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Αυριο ξεκινα η σεζον μου. Ισως τεταρτηcaveman wrote:Λάζαρε η Βυζακιά θα ξεχυλίσει αύριο!Φκάλε καμιά φώτο να τη δούμε γεμάτη!

catch and release
- mariosspinning
Ε κοπέλια ξέρει κανένας αν εγέμωσε το φράγμα στο κίτι; 

Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Ρε παιδια εν πολλα ωραιο να θωρεις τον φραχτη με το λιγοτερο νερο ναν περιπου 40% ΑΛΛΑ κοιταξετε τελια κατω...η Αχνα εχει μονο 6% νερο!!! κ.Ευανθη πουποτσι εν βρεχει τοσο πολλα οσον αλλου???
ποσον λαλειτε ναν το περισσοττερο νερο που μπορει να πειασει???...εγω υπολογιζω πας τα 50%
ποσον λαλειτε ναν το περισσοττερο νερο που μπορει να πειασει???...εγω υπολογιζω πας τα 50%
Η Άχνα δεν πιάνει νερό που τες βροχές, διότι δεν είναι χτισμένη πας σε ποταμό.
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
χαχα να μεν το ρέξουμεPrEdAtΩR wrote:87,023 January's inflow. Αυριο θα σπασουμε το ρεκορ εισροης νερου σε ενα μηνα στα χρονικα![]()
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
δουλεια μαςfISHANDCHIPS wrote:χαχα να μεν το ρέξουμεPrEdAtΩR wrote:87,023 January's inflow. Αυριο θα σπασουμε το ρεκορ εισροης νερου σε ενα μηνα στα χρονικα![]()