ΦΡΑΓΜΑ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ
Re: ΦΡΑΓΜΑ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ
Ναι σώθηκαν σίγουρα αρκετά ψάρια αφού είδαμε γόνο πριν γίνουν εμπλουτισμοί. Επίσης έγιναν εμπλουτισμοί και από το Τ.Α αλλά και από τον CFAA σε συνεργασία με το Τ.Α.
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- plenom'metatopsarem?
αυτό έιναι καλό Μάριε. Τώρα να δούμε!...ο χρόνος θα δείξει!MariosK wrote:Ναι σώθηκαν σίγουρα αρκετά ψάρια αφού είδαμε γόνο πριν γίνουν εμπλουτισμοί. Επίσης έγιναν εμπλουτισμοί και από το Τ.Α αλλά και από τον CFAA σε συνεργασία με το Τ.Α.
-
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- plenom'metatopsarem?
ΑΜΑΝ!fISHANDCHIPS wrote:http://www.politis-news.com/cgibin/hweb ... rticles&-p
Να μας τα πει τζαι ο Χάρης που τα είδε με τα μάτια του στο φράγμα του Αρακαπά, αλλά για Γερμασόγεια..... επεία αρκετές φορές τον γυρό μου που το φράγμα τζαι ούτε βρόμικα νερά είδα ούτε εμιρίστηκα τίποτε.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Για τους παλιούς που ψάρευαν την Γερμασόγεια στις δόξες τις έτσι για να ξυπνήσουν καλές αναμνήσεις!!
- Attachments
-
- Yermasogeia
- IMG00437-20101226-1613.jpg (430.11 KiB) Viewed 7262 times
- plenom'metatopsarem?
σαν να τζιαι κάτι μπαίνει μέσα?!C&R wrote:Για τους παλιούς που ψάρευαν την Γερμασόγεια στις δόξες τις έτσι για να ξυπνήσουν καλές αναμνήσεις!!

- (CyBasser)
Χθεσινές (28/1/12) φωτό από Γερμασόγεια.... Γάλα σοκολάτας για όλους... Πάει καλά νομίζω....
- Attachments
-
- Yerm1.jpg (223.54 KiB) Viewed 7112 times
-
- Yerm2.jpg (191.91 KiB) Viewed 7115 times
-
- Yerm3.jpg (135.26 KiB) Viewed 7110 times
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Επήα τζιαι γω τον γυρό μου σήμερα, πίσω πάντα και είδα τις περιοχές που εκάληψε το νερό.......
θα κάμουμε πολλά τρελλό flyfishing φέτος!
Αλλά πας τον πάγκο εγίντουν παναϊρη!
καζαντί, σίταροι... ως και πορτοκκάλια επούλαν ένας

Αλλά πας τον πάγκο εγίντουν παναϊρη!

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Και τώρα, η φωτογραφία που θα αρωστήσει τους λαβρακάες

- Attachments
-
- Germasogeia6.jpg (265.73 KiB) Viewed 6910 times
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- (CyBasser)
Μάιο του 2004, κάθε φορά που επέστρεφα από Πάφο πρωί, ήταν στάνταρ σταθμός για ένα δυό λαβράκια με το κατσιαριστίρι-μπαίητ!!!caveman wrote:Και τώρα, η φωτογραφία που θα αρωστήσει τους λαβρακάες![]()
παλια ηταν παραδισος των λαβρακιων πριν το 2000
Δεν θα ξεχάσω ποττέ μου τις εικόνες που αντίκρισα το 1996 όταν επία για πρώτη φορά και είδα για πρώτη φορά.......... ψάρκα μες σε φράχτη!!! Ηταν πραγματηκα απίστευτες οι ποσώτητες και τα μεγέθη της κοτζινοφτέρας!!!Sailor wrote:παλια ηταν παραδισος των λαβρακιων πριν το 2000
Αργότερα, κάπου μες το Καλοκαίρι του 98 επήρεν ένας να μου παρατζίλει/δείξει πως πιάνουντε τα λαβράκια!! Έκτοπε, με τουν τον πελλό εγίναμεν "κόλος τζιαι φρατζί"

Κάπου γύρο στο 99-2000 είχαμε πιάσει και την πρώτη μας πέστροφα(!!!) από την Γερμασόγεια! Τότε υπήρχεν καλός πληθησμός σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην είσοδο του ποταμού

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- (CyBasser)
Χαραλάμπη, τόσο το 1998, όσο και το 1999, το ΤΑ είχε εμπλουτίσει πειραματικά την Γερμασόγεια με 1500 πέστροφες. Έπιασα και εγώ τότε στο πίσω μέρος του φράγματος.caveman wrote:Κάπου γύρο στο 99-2000 είχαμε πιάσει και την πρώτη μας πέστροφα(!!!) από την Γερμασόγεια! Τότε υπήρχεν καλός πληθησμός σε ένα συγκεκριμένο σημείο στην είσοδο του ποταμού![]()
![]()
μετά εχαθήκαν, για πάντα!