"Περί Aνέμων και Yδάτων"

caveman

Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"

Post by caveman »

Ρε φίλε σοβαρά είχε δυο-τρεία ψάρια μέσα που ήταν κάπου στα πενήντα κιλά και βάλε(το καθ ένα)!! :o :o
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

caveman wrote: silvercarp(ή κάτι τέθκιον, εν εκατάλαβα τι ακριβός ήταν, εν τζιαι τούτο νέα παραλαβή)
α μάλιστα ... καμνουν και νεες παραλαβές ωστε
τουτο τους εμάρανεν :think:
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

sifu-nas

Post by sifu-nas »

ωραία παντος. κανένα σμαλλμαουθ να φερουν και είμαστε κομπλέ :D

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

ρε κοπέλια? Προς προβληματισμό. (Χαμπή , βάλε ΡΙΚ1 ΤΩΡΑ!-άσχετο) Εν προσπαθούμε αντι να τους ανεβοκατεβάζουμε καντήλια κάθε μέρα και στιγμή του Τμήματος, να συνεργαστούμε λίο μαζί τους?! Ξέρω πως έχει η κατάσταση τόσα χρόνια, αλλά ξέρω πως έχει και αξιόλογα άτομα στο Τμήμα. Είπαμε...προς προβληματσμό!

caveman

Post by caveman »

plenom'metatopsarem? wrote:ρε κοπέλια? Προς προβληματισμό. Εν προσπαθούμε αντι να τους ανεβοκατεβάζουμε καντήλια κάθε μέρα και στιγμή του Τμήματος, να συνεργαστούμε λίο μαζί τους?! Ξέρω πως έχει η κατάσταση τόσα χρόνια, αλλά ξέρω πως έχει και αξιόλογα άτομα στο Τμήμα. Είπαμε...προς προβληματσμό!
Ως σύνδεσμος αλλά και ως άτομα, εσυνεργαστήκαμε με το ΤΑΘΕ σε πολλά και διάφορα θέματα. Με τον ανάλογο διευθυντή υπάρχει τζιαι η ανάλογη συνεργασία! :wink:
Το μεγάλο το πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι:
EVANTHIS LOIZOU wrote: τουτος ο "αδρωπατσος" που εχουμεντε για "γιεφχυντης" το ΤΑ και χαλασσιων ερεγνων :twisted:
=========================================================================
plenom'metatopsarem? wrote:Χαμπή , βάλε ΡΙΚ1 ΤΩΡΑ!
Ο,τι τζιαι να είχε δεν το πρόλαβα....... τι ήταν? :)
==ΤΟΥΡΝΑ==

caveman

Post by caveman »

sifu-nas wrote:ωραία παντος. κανένα σμαλλμαουθ να φερουν και είμαστε κομπλέ :D
Είπαμεν το πολλές φορές πως δεν πρόκειτε να φέρουν ποττέ κάτι νέο! Δεσμεύει τους η Ε.Ε.! Το σίλβερ καρπ(νομίζω τούτον είδα, δεν είμαι σίγουρος ούτε ο άνθρωπος τζιαμέ ήξερεν να μου πει) δεν είναι κάτι "νέο" που την άποψη του νέου είδους, το είχαν φέρει πριν 25 χρόνια(ή κάτι τέθκιον) και υπήρχεν σε ορισμένους φράχτες.
==ΤΟΥΡΝΑ==

plenom'metatopsarem?

caveman wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:ρε κοπέλια? Προς προβληματισμό. Εν προσπαθούμε αντι να τους ανεβοκατεβάζουμε καντήλια κάθε μέρα και στιγμή του Τμήματος, να συνεργαστούμε λίο μαζί τους?! Ξέρω πως έχει η κατάσταση τόσα χρόνια, αλλά ξέρω πως έχει και αξιόλογα άτομα στο Τμήμα. Είπαμε...προς προβληματσμό!
Ως σύνδεσμος αλλά και ως άτομα, εσυνεργαστήκαμε με το ΤΑΘΕ σε πολλά και διάφορα θέματα. Με τον ανάλογο διευθυντή υπάρχει τζιαι η ανάλογη συνεργασία! :wink:
Το μεγάλο το πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι:
EVANTHIS LOIZOU wrote: τουτος ο "αδρωπατσος" που εχουμεντε για "γιεφχυντης" το ΤΑ και χαλασσιων ερεγνων :twisted:
=========================================================================
plenom'metatopsarem? wrote:Χαμπή , βάλε ΡΙΚ1 ΤΩΡΑ!
Ο,τι τζιαι να είχε δεν το πρόλαβα....... τι ήταν? :)
μεταλ αφιέρωμα στο ΕΝΤΕΧΩΣ με τον Ρόμπερτ :)
Καλά ρε, ο ΡΙΚΙΣ δείχνει αφιέρωμα στη μέταλ μετά που 33 σχεδόν χρόνια και έχασες το? :)

Λοιπόν, το πρώτο που ανέφερες Χαμπή μου ...ξέρω το και περίμενα πως κάποιος ήταν να το αναφέρει. Συζητούμεν το που κοντά! ;)

plenom'metatopsarem?

caveman wrote:
sifu-nas wrote:ωραία παντος. κανένα σμαλλμαουθ να φερουν και είμαστε κομπλέ :D
Είπαμεν το πολλές φορές πως δεν πρόκειτε να φέρουν ποττέ κάτι νέο! Δεσμεύει τους η Ε.Ε.! Το σίλβερ καρπ(νομίζω τούτον είδα, δεν είμαι σίγουρος ούτε ο άνθρωπος τζιαμέ ήξερεν να μου πει) δεν είναι κάτι "νέο" που την άποψη του νέου είδους, το είχαν φέρει πριν 25 χρόνια(ή κάτι τέθκιον) και υπήρχεν σε ορισμένους φράχτες.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! CYYYYYYPRUS! Συγν'ωμη για το αγγλικό! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rofl: :laughing-lmao: :laughing-rofl: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rofl: :laughing-jumpingpurple: :laughing-jumpingpurple: :laughing-rollingyellow: :laughing-rollingyellow: :laughing-rollingyellow: :laughing-rollingyellow: :laughing-rollingred:

psarakas

Post by psarakas »

2-3 παρατηρήσεις από εμένα.
Οι συνθήκες ήταν τουλάχιστον απαράδεκτες. Ολα τα τάνγκια ήταν ακάθαρτα, οι ''καρχαρίες'' ίσα που τους εκάλυπτεν το νερο (!!!) στις μεγάλες πέστροφες είχεν μια ψοφησμένη κοντά στο ανάμισι κιλό. Ηταν τουλάχιστον 4-5 ημερών ψοφισμένη και απορώ αν δεν τους το έλεγα πότε θα την εβγάζαν έξω. Παρόλο που πήγαμε σε ώρες επισκέψεων εκάμαν 10 λεπτά να πάρουν χαπάρι και να μας ανοίξουν την αυτόματη πόρτα! Κάποιοι εξαφνιαστήκαν τζαι είπαν μας μα πόθεν ήρτετε εσεις!!!? Εκυκλοφορούσαν μέσα 4-5 σκύλοι ξαπόλυτοι. Του Χαμπή είπαν του στις τίγκες ''τζίσε πάνω να δεις έντα μαλακό κρέας!!! Όπως το παμπάτζι.'' Δεν ξέρουν τουλάχιστον οι 2 που μιλήσαμε ότι ο φράκτης πίσω τους έχει κυπρίνους!!! Εμπήκα με όλη την καλή διάθεση, αλλά εβγήκα λίγο απογοητευμένος. Και το πρόβλημα δεν είναι οι 2 υπαλλήλοι που είμαι σίουρος ότι εν οι τελευταίοι που φτάισιν για τούντην κατάσταση, αλλά γενικά η αντιμετώπιση του Τ.Α πρός τους φράκτες και τα ψάρια γενικά. Απλά επιβεβαιώνονται όλα όσα λέμε δαμέσα. Αν δεν μπούν ανθρώποι όπως αυτούς που λέτε Κα Δάφνη κλπ που εκάμαν παλιά την διαφορά δεν βλέπω πως και με ποιο τρόπο θα δούμε χαίριν με τούτους τωρά!
p.s Greg δεν νομίζω να βγεί ψάρι ζωντανό από τον φράκτη. Το νερό φεύκει με τρομερή πίεση.
catch and release

plenom'metatopsarem?

psarakas wrote:2-3 παρατηρήσεις από εμένα.
Οι συνθήκες ήταν τουλάχιστον απαράδεκτες. Ολα τα τάνγκια ήταν ακάθαρτα, οι ''καρχαρίες'' ίσα που τους εκάλυπτεν το νερο (!!!) στις μεγάλες πέστροφες είχεν μια ψοφησμένη κοντά στο ανάμισι κιλό. Ηταν τουλάχιστον 4-5 ημερών ψοφισμένη και απορώ αν δεν τους το έλεγα πότε θα την εβγάζαν έξω. Παρόλο που πήγαμε σε ώρες επισκέψεων εκάμαν 10 λεπτά να πάρουν χαπάρι και να μας ανοίξουν την αυτόματη πόρτα! Κάποιοι εξαφνιαστήκαν τζαι είπαν μας μα πόθεν ήρτετε εσεις!!!? Εκυκλοφορούσαν μέσα 4-5 σκύλοι ξαπόλυτοι. Του Χαμπή είπαν του στις τίγκες ''τζίσε πάνω να δεις έντα μαλακό κρέας!!! Όπως το παμπάτζι.'' Δεν ξέρουν τουλάχιστον οι 2 που μιλήσαμε ότι ο φράκτης πίσω τους έχει κυπρίνους!!! Εμπήκα με όλη την καλή διάθεση, αλλά εβγήκα λίγο απογοητευμένος. Και το πρόβλημα δεν είναι οι 2 υπαλλήλοι που είμαι σίουρος ότι εν οι τελευταίοι που φτάισιν για τούντην κατάσταση, αλλά γενικά η αντιμετώπιση του Τ.Α πρός τους φράκτες και τα ψάρια γενικά. Απλά επιβεβαιώνονται όλα όσα λέμε δαμέσα. Αν δεν μπούν ανθρώποι όπως αυτούς που λέτε Κα Δάφνη κλπ που εκάμαν παλιά την διαφορά δεν βλέπω πως και με ποιο τρόπο θα δούμε χαίριν με τούτους τωρά!
p.s Greg δεν νομίζω να βγεί ψάρι ζωντανό από τον φράκτη. Το νερό φεύκει με τρομερή πίεση.
1ον! Λάζαρε...2-3 παρατηρήσεις?!!!! :)
2ον! Πιστεύκω έσιει ήδη! Η πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουν ,ξέρουμε ποια είναι? Σκεφτόμαστε?! ;) ;) ;) Σκεφτείτε το λίο, σκεφτείτε ότι είμαστε Κράτος Μέλος της ΕΕ και μετά να δούμε πως πρέπει, αν μπορούμε να ενεργήσουμε! Κάποιος συμμετείχε (και συμμετέχει) από ότι ξέρω σε συναντήσεις με το Τμήμα και από ότι ξέρω είναι και πολύ δυνατό χαρτί για μας και ξέρουν και αυτοί πως είναι αξιόλογος! Εμείς οι "μιτσιοί" εννα δραστηριοποιηθούμε σωστά?! Το ερώτημα είναι, θέλουμε, ή δεν θέλουμε?! Μπορούμε ή δεν μπορούμε?!!!!

psarakas

Post by psarakas »

Φοίβε δεν ειμαι αρνητικός αλλά ας το πάρουμε που την αλλη πλευρά. Τι πρόσφερε το Τ.Α στο ερασιτεχνικό ψάρεμα τα τελευταία χρόνια? Υπάρχει καμιά θετική απάντηση σε αυτό το ερώτημα? Και γιατί να ρωτούμε κάτι που έπρεπε να ήταν η δουλειά τους και όχι το όνειρο μας?!!!!!!!
catch and release

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

psarakas wrote:Του Χαμπή είπαν του στις τίγκες ''τζίσε πάνω να δεις έντα μαλακό κρέας!!! Όπως το παμπάτζι.''
Τουτο δεν το καταλαβα :think: ... εσύ έν πιστευκεις οτι εν οπως το παμπατζιν ? :? :? :?

psarakas

Post by psarakas »

Ρε φίλε εν σωστό να τζίζουμε πάς σε ψάρια που προσπαθούμε να αναπαράξουμε και να διατηρήσουμε?!!! Από ότι ξέρω είναι επικίνδυνο . Βακτήρια μικρόβια κλπ
catch and release

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

psarakas wrote:Ρε φίλε εν σωστό να τζίζουμε πάς σε ψάρια που προσπαθούμε να αναπαράξουμε και να διατηρήσουμε?!!! Από ότι ξέρω είναι επικίνδυνο . Βακτήρια μικρόβια κλπ
Η ουσία είναι οτι εν οπως το παμπάτζιν ... τα άλλα ούλλα ε πελλάρες :lol: :lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

psarakas wrote:Φοίβε δεν ειμαι αρνητικός αλλά ας το πάρουμε που την αλλη πλευρά. Τι πρόσφερε το Τ.Α στο ερασιτεχνικό ψάρεμα τα τελευταία χρόνια? Υπάρχει καμιά θετική απάντηση σε αυτό το ερώτημα? Και γιατί να ρωτούμε κάτι που έπρεπε να ήταν η δουλειά τους και όχι το όνειρο μας?!!!!!!!
όταν λες τελευταία χρόνια?!

το..."η δουλειά τους"...προφανώς σχετίζεται με τις οδηγίες που παίρνουν και από την πολιτική που ακολουθείται! Και το ότι είσαι μέλος της ΕΕ!

Όταν λέμε το όνειρό μας ρε Λάζαρε...ποιοι είμαστε εμείς?! Αριθμό περίπου θέλω...αν γίνεται!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα γλυκού νερού”