Μα κατι επια να καταλάβω ...PeRoUkKaS wrote:2:00 am το σπιτι μου μασσετε να φιει που την γη με τουτον τον αερα.. βροχες, καταιγιδες, χαλαζι....τελεια!!
"Περί Aνέμων και Yδάτων"
-
fISHANDCHIPS
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- plenom'metatopsarem?
μα που ρε Στέφανε? δαμέ εν παίζει τίποτα...δυστυχώς!PeRoUkKaS wrote:2:00 am το σπιτι μου μασσετε να φιει που την γη με τουτον τον αερα.. βροχες, καταιγιδες, χαλαζι....τελεια!!
Γερι ρε φιλε! Τωρα βρεχει παλε.. εψες ηταν απιστευτη κακοκαιρια, παρα πολυ χαλαζι τζαι βροχη.. τζαι ενας αεραςplenom'metatopsarem? wrote:μα που ρε Στέφανε? δαμέ εν παίζει τίποτα...δυστυχώς!PeRoUkKaS wrote:2:00 am το σπιτι μου μασσετε να φιει που την γη με τουτον τον αερα.. βροχες, καταιγιδες, χαλαζι....τελεια!!
ενομιζες ηταν να ξεριζοθουν ουλλα τα δεντρα!
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Ταμασσος προχτες, 2.5 μέτρα που την υπερχίληση και μπαίνει πάραπολλυν νερό μεσα!!!
Πέρκει συνεχίσει έτσι!
Πέρκει συνεχίσει έτσι!
- plenom'metatopsarem?
Ωραία νέα!!! 
Ξέρουμε και για άλλα φράγματα?!
Ευτυχώς ρε Στέφανε, γιατί Στρόβολο,λία πράματα! Μακάρι να τα ρίξει σε περιοχές που τα χρειαζόμαστε παραπάνω τζιαι ας μεν δω σταγόνα

Ξέρουμε και για άλλα φράγματα?!
Ευτυχώς ρε Στέφανε, γιατί Στρόβολο,λία πράματα! Μακάρι να τα ρίξει σε περιοχές που τα χρειαζόμαστε παραπάνω τζιαι ας μεν δω σταγόνα
-
mikrosa
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Λαρνακα χθες μετα τις 12 μεχρι 4 π.μ εγινετουν χαλασμος που βροχη αερα χαλαζι...που τες 4 ως τωρα μιαν βρεχει μιαν φκαλει ηλιο 
Πολλα ωραια! Ειμαι περιεργος να δω αυριο που την ιστιοσελιδα του ΤΑΥ τι εισσροη ειχαν τα αλλα φραγματα!sifu-nas wrote:Ταμασσος προχτες, 2.5 μέτρα που την υπερχίληση και μπαίνει πάραπολλυν νερό μεσα!!!![]()
![]()
Πέρκει συνεχίσει έτσι!
ελπιζουμε να συνεχισει τουτη η .... καλοκαιρια!!
σημερα απο τον πολιτη ---> http://www.politis-news.com/cgibin/hweb ... V=articles
catch & release!
-
fISHANDCHIPS
Λες και βλέπουμε τις μετοχές μας να πέρνουν αξία ... στείλε μου μηνυμα το πρωί να μου πεις τις εισροέςPeRoUkKaS wrote: Ειμαι περιεργος να δω αυριο που την ιστιοσελιδα του ΤΑΥ τι εισσροη ειχαν τα αλλα φραγματα!
fISHANDCHIPS wrote:Λες και βλέπουμε τις μετοχές μας να πέρνουν αξία ... στείλε μου μηνυμα το πρωί να μου πεις τις εισροέςPeRoUkKaS wrote: Ειμαι περιεργος να δω αυριο που την ιστιοσελιδα του ΤΑΥ τι εισσροη ειχαν τα αλλα φραγματα!
catch & release!
-
fISHANDCHIPS
ελα το πρωι στον τοπο συνάντησης της Δευτέρας, να σου κεράσω καφέ ... μετά τύπωσε την σελίδα και πετάχτου έξω φέρε μου τηνPeRoUkKaS wrote:fISHANDCHIPS wrote:Λες και βλέπουμε τις μετοχές μας να πέρνουν αξία ... στείλε μου μηνυμα το πρωί να μου πεις τις εισροέςPeRoUkKaS wrote: Ειμαι περιεργος να δω αυριο που την ιστιοσελιδα του ΤΑΥ τι εισσροη ειχαν τα αλλα φραγματα!οκ! 0.50σ το μηνυμα!
Και ειναι ακομα μεσα Γεναρη..η βροχες στην κυπρο ειναι Μαρτη μεχρι.... 
Life is a game....Fishing is serious!
- (CyBasser)
Για κανένα σοβαρό φράγμα (τωρά εννα με γεμώσει ροπαλιές ο σίφουνας!!!!!) έχουμε τίποτε? Ασπρόκρεμμο? Κούρρη? Ευρέτου?sifu-nas wrote:Ταμασσος προχτες, 2.5 μέτρα που την υπερχίληση και μπαίνει πάραπολλυν νερό μεσα!!!![]()
![]()
Πέρκει συνεχίσει έτσι!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
.
- Attachments
-
- water depqartment.JPG (108.93 KiB) Viewed 5794 times
catch & release!
- plenom'metatopsarem?
Είμαστε σοβαροί?! Που εν η Ταμασός?!PeRoUkKaS wrote:.
sifu-nas?!!!
Ταμασσος, Παλαιχωρι, Λευκα, Κληρου-Μαλουντα, Λυμπια και Αραδιππου ειναι απο τα φραγματα που εχουμε στην αδειαplenom'metatopsarem? wrote:Είμαστε σοβαροί?! Που εν η Ταμασός?!PeRoUkKaS wrote:.
sifu-nas?!!!![]()
![]()
μας αλλα δεν αναγραφονται στην ιστιοσελιδα του ΤΑΥ. (δεν θυμαμαι αν υπαρχει και καποιο αλλο)
Εχει κανενας ενημερωση νερου για καποιο απο αυτα?
catch & release!