Κ Ευανθη σε ευχαριστω για τις ευχες και για τις συμβουλες,(να το παλαιψω...στο απικο πολυ με βοηθα η ηρεμια)... αλλα πως να εισαι ηρεμος οταν εκτος των αλλων εχεις και την ενοια του αυτοκινητου ο τοπος που παρκαρω γυρω γεματος γυαλια απο σπασμενα τζαμια...παμε να χαρουμε ..και να ανασανουμε και δεν μας αφηνουν ...συνεχεια με το φοβο
νομιζω αρχισαν τα σουπιοκαλαμαρα για τα καλα ψες 8,30 ως τις 10,30 5 σουπιοκαλαμαρα με το πιο μεγαλο στο κιλο σε μια νεα περιοχη που μου κατσε στο ματι και κατεβηκα
stathis 1821 wrote:νομιζω αρχισαν τα σουπιοκαλαμαρα για τα καλα ψες 8,30 ως τις 10,30 5 σουπιοκαλαμαρα με το πιο μεγαλο στο κιλο σε μια νεα περιοχη που μου κατσε στο ματι και κατεβηκα
με φεγγαρι τα καλαμαρια ΔΕΝ γυαλωνουν κοπελλια. μονο απο βαρκα μπορεις να φορτωθεις αν εχει φεγγαρι γεματο... ΕΚΤΟΣ αν ειναι γυαλωμενα στην περιοχη για μερες χωρις να το παρουν χαπαρι.
AggelosLRK wrote:με φεγγαραδα δεν γυαλωνει τπτ βασικα ολα τρωνε μεσα εκτος τους κουνελους το καλοκαιρι φυσικα
Greg wrote:με φεγγαρι τα καλαμαρια ΔΕΝ γυαλωνουν κοπελλια. μονο απο βαρκα μπορεις να φορτωθεις αν εχει φεγγαρι γεματο... ΕΚΤΟΣ αν ειναι γυαλωμενα στην περιοχη για μερες χωρις να το παρουν χαπαρι.
Κυρίως απο βάρκα και 2 φορές στις 10 μέρες πανσέληνου 4 μέρες πρίν να γεμίσει εντελώς έπιασα 4-5 απο ακτή. Μάλιστα απο βάρκα έχω παρατηρημένο ότι πολλές φορές που αργή να εμφανιστεί το φεγγάρι δέν τσιμπούν και μόλις βγεί το φεγγάρι ξεκινούν οι τσιμπιές