Rainbow trout
Re: Rainbow trout
Oκz εφερε ο Τρυφωνας κατι παστουες......
The only source of knowledge is experience
Ο καλοπαναγιωτης χρειαζεται να τον φκερωσουν , να καθαριστει και να μεινει ΜΟΝΟ πεστροφα μεσα για να δουμε καλες μερες παλι.
Εγεμωσεν κοκκινοφτερες? Περσι ειχα πιασει καποιες, αλλα υπολογισα να τες εφααν οι πεστροφεςPrEdAtΩR wrote:Ο καλοπαναγιωτης χρειαζεται να τον φκερωσουν , να καθαριστει και να μεινει ΜΟΝΟ πεστροφα μεσα για να δουμε καλες μερες παλι.

τελικα εμειναν?
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Επιεν φιλος μου προσφατα και ειπεν μου εν πατωμενος + θολο νεροPeRoUkKaS wrote:Εγεμωσεν κοκκινοφτερες? Περσι ειχα πιασει καποιες, αλλα υπολογισα να τες εφααν οι πεστροφεςPrEdAtΩR wrote:Ο καλοπαναγιωτης χρειαζεται να τον φκερωσουν , να καθαριστει και να μεινει ΜΟΝΟ πεστροφα μεσα για να δουμε καλες μερες παλι.![]()
τελικα εμειναν?
Παλαιχωρι εδοκιμασες?
ακομα ρε φιλε, ειναι η πρωτη φορα φετος που θα παω για πεστροφες.. αν εμπορουσα θα επιεννα κανναβιου αλλα
κοφκει μακρια γμτ.. παλαιχωρι ακουσα για τερατοκυπρινους!
κοφκει μακρια γμτ.. παλαιχωρι ακουσα για τερατοκυπρινους!
catch & release!
No chance ρε φίλε!PeRoUkKaS wrote: αλλα υπολογισα να τες εφααν οι πεστροφες![]()
Ετίγγαρε το φράγμα σε τέτειο βαθμό που αρχίσαν να αρωστούν και να ψοφούν, δράμα η κατάσταση! Άκουσα ότι θα ξεκινούν τωρά να τον ανοίγουν, να φκερόσει για να καθαρίσουν την λάσπη... μακάρι να αδειάσει σύντομα και να καθαριστεί αλλά η κοτζινοφτέρα πολλά δύσκολο να χαθεί αφού πάει πάνω στον ποταμό!
Παλαιχώρι εβγήκαν καλά ψάρια, μέχρι κιλό

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
Μολις έσυρα 3 στο γκρίλ με βουτηρο και σκόρδο ... του METRO
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
caveman wrote:Παλαιχώρι εβγήκαν καλά ψάρια, μέχρι κιλό
fISHANDCHIPS wrote:Μολις έσυρα 3 στο γκρίλ με βουτηρο και σκόρδο ... του METRO

catch & release!
-
METRO ρε φίλε ... αναγιούμενες καλοταισμένες με ψαροτροφή για τσιπούρες και λαυράκια ...
σιγά να μεν φάω πέστροφα που τρωει κοκκινοφτερες ημισιμου
σιγά να μεν φάω πέστροφα που τρωει κοκκινοφτερες ημισιμου

πραγματι ρε φιλε, ουλλο μολυνσεις τζαι αρρωστιες οι κοτσινοφτερες.. αλλο να τρωει ποτζινην την θρεπτικη τροφη,
ουλλο σιδηρο και βιταμινες για τα ψαρκα, τζαι αλλο να τρωει την νεκατσασμενη την κοτσινοφτερα.
Επισες με!!! θα παω Καλοπαναγιωτη!
ερκεσε? ε χαμπη εσυ?
ουλλο σιδηρο και βιταμινες για τα ψαρκα, τζαι αλλο να τρωει την νεκατσασμενη την κοτσινοφτερα.
Επισες με!!! θα παω Καλοπαναγιωτη!

catch & release!
-
εγω νομίζω να πάμε Κλήρου ... εννα μεν εμφανιστεί καμιά προπέρσινη πέστροφα που επιβίωσε ... οπως έχει η κατάσταση στον Καλοπαναγίωτη πιστεύκω να ποντάρουμε Κλήρου
ρε φιλε αποφευγω οσο μπορω την Κληρου, ενεν που τα αγαπημενα μου φραγματα οπως γνωριζειςfISHANDCHIPS wrote:εγω νομίζω να πάμε Κλήρου ... εννα μεν εμφανιστεί καμιά προπέρσινη πέστροφα που επιβίωσε ... οπως έχει η κατάσταση στον Καλοπαναγίωτη πιστεύκω να ποντάρουμε Κλήρου

παμε καλοπαναγιωτη να δοκιμασουμεν!
catch & release!
Nα πάτε Κλήρου. Έχει και νούφαρα
Ο καλοπαναγιώτης εν θολός πολλά.

catch and release
Ρε φίλε αφού λαλώ σου εν χαμένη υπόθεση! Επέρασα πριν λίγες μέρες τζιαι είδα τα με τα μάτια μου.PeRoUkKaS wrote:
παμε καλοπαναγιωτη να δοκιμασουμεν!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
κληρου ειμουν εγω την κυριακη που τες 11 ως τες 4 το απογευμα τζιαι εν εκινειτουν τιποτε ,ουτε με σπιννινγκ ουτε με εγγλεζικο ,εδοκιμασα σε 2-3 τοπους
εδοκα πανω τζιαι σε ενα παραγαδακι 5-6 αγγιστρια τζιαι εφκαλα τους το ,η σταθμη εχαμηλωσε γυρω στο 1,5 μετρο
εδοκα πανω τζιαι σε ενα παραγαδακι 5-6 αγγιστρια τζιαι εφκαλα τους το ,η σταθμη εχαμηλωσε γυρω στο 1,5 μετρο