Κουρης την Παρασκευη πρωι-μεσημερι η το Σαββατο πρωι. οτι ωρα θελεις εκτος Σαββατο απογευμα..caveman wrote:Παιθκιά, θέλω να οργανώσουμε μια μέρα ιδικά για πέρκες στον Κούρη.
Όσο περισσότεροι τα καταφέρουμε να βρεθούμε, τόσο το καλύτερο! Να δούμε τι δολώματα θα δουλέψουν παραπάνω και ποιες τεχνικές!
Ακούω εισηγήσεις για σημείο, μέρα και ώρες
"Περί Aνέμων και Yδάτων"
Re: "Περί Aνέμων και Yδάτων"
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
Σάββατο ή Κυριακή ί. Ώρες εν έχω ιδέα, πότε εν ορεξάτες οι περκες? Ίσως να δοκιμάζαμε πρωινες και μεσημεριανές. 2 ομάδες ας πούμε.
catch and release
Μέσα για Παρασκευή πρωί!!
Λάζαρε για Σάββατο και Κυριακή έχω ήδη κανονισμένες άλλες εξορμίσεις. Υπάρχει ακόμα μια θέση στο αυτοκίνητο για Σάββατο αν θέλεις να έρτεις, αλλά για άλλα θηράματα! Μιλούμε αύριο στο τηλέφωνο
Λάζαρε για Σάββατο και Κυριακή έχω ήδη κανονισμένες άλλες εξορμίσεις. Υπάρχει ακόμα μια θέση στο αυτοκίνητο για Σάββατο αν θέλεις να έρτεις, αλλά για άλλα θηράματα! Μιλούμε αύριο στο τηλέφωνο

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Εκλεισε! Παρασκευη πρωι! Ωρα ρε φιλε?caveman wrote:Μέσα για Παρασκευή πρωί!!
Εννα δοκιμασω με φιτερ, μπικατι τζαι σκουλουκο.. καμια αλλη ιδεα?
catch & release!
- plenom'metatopsarem?
Σπίννινγκ?!!!!!!!!!!!!PeRoUkKaS wrote:Εκλεισε! Παρασκευη πρωι! Ωρα ρε φιλε?caveman wrote:Μέσα για Παρασκευή πρωί!!
Εννα δοκιμασω με φιτερ, μπικατι τζαι σκουλουκο.. καμια αλλη ιδεα?

1.200γρ με το σπινινκ. ατε εννα το παρω να το δοκιμασω!
catch & release!
- plenom'metatopsarem?
έφαα μιαν πας τους βράχους και...EVANTHIS LOIZOU wrote:Ουλλος ο κοσμος εχει προβληματα![]()
![]()
Αλλος εσπασεν το κινητον του![]()
Αλλος εσπασεν το καλαμιν του![]()
Αλλου εκοπην μεσα..... το ψευτικον![]()
![]()
Εγω εχω "ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ" ειπεν μου ο Γιατρος. Ξερει κανενας καμμιαν "Γηθκειαν" διοτι με τα φαρμακα εν θα τα ευρουμεν![]()
είμαι και άρρωστος

- plenom'metatopsarem?
φυσιοθεραπεία κύριε Ευάνθη?EVANTHIS LOIZOU wrote:Ουλλος ο κοσμος εχει προβληματα![]()
![]()
Αλλος εσπασεν το κινητον του![]()
Αλλος εσπασεν το καλαμιν του![]()
Αλλου εκοπην μεσα..... το ψευτικον![]()
![]()
Εγω εχω "ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ" ειπεν μου ο Γιατρος. Ξερει κανενας καμμιαν "Γηθκειαν" διοτι με τα φαρμακα εν θα τα ευρουμεν![]()
- plenom'metatopsarem?
άμα πίνει και μπύρα...μοιάζει με το νέο μου κινητό!Demetrisk wrote:ε φιλε ο παρεας ειχε το για το jet ski... εβουττησεν το μεσα σε μπυρα τζε ακομα ηταν μια χαρα....plenom'metatopsarem? wrote:Και...στο αλμυρό νερό?!Demetrisk wrote:εγω ημουν ρε φιλε. τα κινητα SONIM. Τσεκαρε τα, εν σπαζει και ειναι και καλος κολυμβητης απο οσο ξερω
http://www.sonimtech.com/Ευχαριστώ!
λογικα εν και για αλμυρο

- plenom'metatopsarem?
PeRoUkKaS wrote:οπως βλεπω οι παραπανω επιτυχιες εν με το σπινινκ.. εφκαλεν ο βαντιμ μια περκα
1.200γρ με το σπινινκ. ατε εννα το παρω να το δοκιμασω!

- plenom'metatopsarem?
Και...στο αλμυρό νερό?!
Ευχαριστώ!
[/quote]
ε φιλε ο παρεας ειχε το για το jet ski... εβουττησεν το μεσα σε μπυρα τζε ακομα ηταν μια χαρα....
λογικα εν και για αλμυρο[/quote]
άμα πίνει και μπύρα...μοιάζει με το νέο μου κινητό!
[/quote]
από την άλλη, ίσως και όχι! ...
525.00USD

ε φιλε ο παρεας ειχε το για το jet ski... εβουττησεν το μεσα σε μπυρα τζε ακομα ηταν μια χαρα....

άμα πίνει και μπύρα...μοιάζει με το νέο μου κινητό!

από την άλλη, ίσως και όχι! ...
525.00USD

You pay what you get.
Εγώ Φοίβο, προτίμησα τον συνδιασμό μεγαλύτερης διάρκειας αναμονής και μικρότερου κόστους, έναντι τεχνολογικών προτερημάτων και αφθαρσίας, ώστε να είναι αναλώσιμο ανά πάσα στιγμή.
Εγώ Φοίβο, προτίμησα τον συνδιασμό μεγαλύτερης διάρκειας αναμονής και μικρότερου κόστους, έναντι τεχνολογικών προτερημάτων και αφθαρσίας, ώστε να είναι αναλώσιμο ανά πάσα στιγμή.

no whey no gain
- plenom'metatopsarem?
true,true κι εγώ της ίδιας φιλοσοφίας ήμουν ,αλλά είναι το τρίτο κατά σειρά που πνίγω!Στάθης wrote:You pay what you get.

The only source of knowledge is experience
εννοεις 'you get what you pay'Στάθης wrote:You pay what you get.

ε φοιβο πλερωνεις αλλα οτι παθει για 3 χρονια εισαι καλυμενος. Οπως ειπες και πιο πανω δεν ειναι μονο η αξια του κινητου αλλα και η ταλαιπωρια που χαννεις ολες τις επαφες σου αλλα και και τισ σημειωσεις σου. Επισης να σου προτεινω και το samsung B2100 το οποιο εχει το ο κουμπαρος μου και ειναι πολλα ευχαριστημενος αφου και αφτο αντεχει μεσα στο νερο αλλα και χτυπηματα