giannis33 wrote:χαχαχαχαχαεσκέφτηκεσ τη φουκούν τζαι εσύ α
ε ναι ρε φιλε τι ενομισες??? αν επιεννε για φουρνο σικκιμε να τον παιξω πανω στο κορμι αλλα για καρβουνο εν παει να εχει πολλη ζημια πανω του μετα εν θα ψηθει καλα. Συφωνεις???







giannis33 wrote:χαχαχαχαχαεσκέφτηκεσ τη φουκούν τζαι εσύ α
ρε φιλε μου αιστον αθρωπο να το φαι το ψάρι τζαι μετα να μας πει το αποτελεσμα!!εγω προτινω ρε Γιαννη να τον κάμεις φουρνο!!nicolas theocharous wrote:giannis33 wrote:χαχαχαχαχαεσκέφτηκεσ τη φουκούν τζαι εσύ α
ε ναι ρε φιλε τι ενομισες??? αν επιεννε για φουρνο σικκιμε να τον παιξω πανω στο κορμι αλλα για καρβουνο εν παει να εχει πολλη ζημια πανω του μετα εν θα ψηθει καλα. Συφωνεις???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ιντα ξερω για να καμεις δωρο ετσι σορκο εν αshιμος ο σκοπος σου. αντι να τισ παρεις κανενα τριανταφυλο εδωκες της το ψαρι ρε???giannis33 wrote:Ωραίοι τζέφαλοι![]()
Στο φούρνο στη λαδόκολλα με λάδι, ρίγανη, άλας τζαι πιπέρι γίνουνται λουκκούμι![]()
Ε κοπέλλια ο σορκός επίε δώρο σε μια συμφοιτήτρια μου που μηνίσκει που πάνω μου δαμέ στη Μυτιλήνη![]()
Ασ τον μαϊρέψει όπως θέλει τζίνη
Ρε Γιώρκο έφυρες με πρωίν πρωίνGiorkos wrote:επόμενο ψάρι μάλλον θα είναι 'κέφαλος'![]()
![]()
![]()
Giorkos wrote:επόμενο ψάρι μάλλον θα είναι 'κέφαλος'![]()
![]()
![]()
MariosK wrote:Ρε Γιώρκο έφυρες με πρωίν πρωίνGiorkos wrote:επόμενο ψάρι μάλλον θα είναι 'κέφαλος'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E ναι ετσι πρεπει. Τα Χριστουγεννα εν γιορτη αγαπηςleshi cy wrote:MariosK wrote:Ρε Γιώρκο έφυρες με πρωίν πρωίνGiorkos wrote:επόμενο ψάρι μάλλον θα είναι 'κέφαλος'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πίνω καφέ τζίε διάβασα το "επνιικα" !![]()
![]()
![]()
...έτσι erkountai xristougenaa τώρα δώσε τις κόρους ότι θέλει ολάν !