Εγω έχει αναμισι χρονο να πια καμποσες μουρμουυρες με casting...
mariosspinning wrote:ωραιοι σορκοι μπραβο!!!,εν επαρχια λαρνακα που τους εψάρεψες;;;![]()
,μα πινεις τα plilip moriis ρεε;;
![]()
Δεξιά με τες πέτρες που συνήθως είναι και κόντρα ο αέρας και έχει και κύμα.mariosspinning wrote:φιλε εσυ απο πια μερια παεις;(αριστερα ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ που εν η αμμωδησ παραλια με τα κρεβατακια; η δεξια που εν η παραλια με τισ πετρεσ;),τα ψαρια βρισκονται παρα πολλα κοντα στην ακτη σε αποσταση 6 μ,αφου να ακταλαβεισ προχτεσ εφκαλαν λαβρακι 2 κ με 7 μ αντενα στο 1 μετρο νερο,και ενα λεφαλο με ελατηριο ζυμησ
SAMSUNG φιλε μοντελο τωρα ξεφευγει μου. εχω το και εγω εν πολλα καλο... νομιζω εν το Β2500 κατι ετσι. αμαν παεις σε καταστημα και πεις τους θελω το samsung το αδιαβροχο εννα σου το δωσουν εκεινο. φκενει σε 2 διαφορετικα μοντελλα και εν και τα 2 πολλα καλα με διαφορα στο μεγεθος της οθονης. ελπιζω να εβοηθησαplenom'metatopsarem? wrote:κοπέλες και κοπέλια?
Κάποιος πριν καιρό μου είχε γράψει για ένα κινητό αδιάβροχο! Εν βρίσκω το ποστ δυστυχώς! Αν μπορεί να μου το ξαναστείλει παρακαλώ!
Α! Και να σας πω πως το κινητό μου άφηκε μας χρόνους, επήεν σπονδή στη θάλασσα!![]()
Υπο άλλες περιστάσεις θα χαιρόμουν ,αλλά είχα περασμένες επαφές και το ημερολόγιο με σημειώσεις για τη δουλειά, άρα καταλαβαίνετε. Θα επικοινωνήσω με τους γνωστούς αν και όταν καταφέρω κάτι με τα νούμερα!