Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

inglese.fishing

Re: Καλαμάρια

Post by inglese.fishing »

legendguards wrote:Δυστυχως παιδια ειτε σας αρεσει ειτε οχι στην Π----α μου εμενα
:clap:
Συγχαρητήρια, αν ήσουν κανένας που δεν έπιανες τίποτε να σου το συγχωρέσουμε αλλά ρε λεβέντη εν έχεις καθόλου παιδία, δεν φτάνει που δεν σέβεσαι τη σου πρόσφερε η θάλασσα αλλά μας βρίζεις. Ας μας μείνει το βρισίδι τουλάχιστο ας μάθεις κάτι

Βάλτε καμία φωτογραφία εσείς που τον ξέρεται να ξέρουμε ποιος εν τούτος με την μεγάλη….

rockfishing

Post by rockfishing »

pavlos_agianapitis wrote:+100 στο φίλο μας :clap: :clap: :clap:πολλα δηναμενη ψαρια ...απλος πρόσεξε λιο τα μεγέθοι, ιδιέτερα τα μαύρα ψάρκα(ορφοι, σφηριδες, στηρες) αλλα έμπιράζι next time.
Όχι ρε φίλε εν είναι δυνάμενη αλλά ασυνείδητη και δυστυχώς έχει άλλους χιλίους σαν τούτον
pavlos_agianapitis wrote: Ε κοπελια ντακσι...το c&r εν πολλα καλο πραμα, αλλα, αν θέλεται να παροτρινεται τζαι τους αλλους να το καμνουν δώστε τους επιχιρίματα. Οι να τους λιτσαρισκετε ολοϊσσα.
ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ τι άλλο επιχείρημα θέλεις

Αλλά δεν πρέπει να κατακρίνουμε μόνο έτσι περιπτώσεις αλλά και αυτούς το ψαροτουφεκαδες που πιάνουν 10 ψάρια κάθε φορά που παν ψάρεμα, ας πιάσουν 2,3 όχι 10 15 και έναν σορό συγχαρητήρια για το κατόρθωμα τους.
Άσε του άλλους που ψαρεύουν νύχτα με τον προβολέα και φκαλουν φωτογραφίες τα κατορθώματα τους και τους θαυμάζεται.

Δίχτυα και ασυνείδητοι ψαράδες και ψαροτουφεκαδες εν να φέρουν το τέλος στο ψάρεμα στην Κύπρο. Τούτα τα πράγματα πρέπει να τα καταδικάσουμε και να τα αστυνομεύσουμε.

Αφού εν κάμνει τίποτε το τμήμα αλιείας μπορούμε να κάμουμε κάτι εμείς; ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

admin
Site Admin

Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Post by admin »

Σήμερα συνάντησα τον φίλο σε ΄΄ενα κατάστημα εκείνο που παρέλειψε να πεί είανι ότι η νια η σφυρνούα πιάστηκε απο το μάτι και το μαυρόψαρο απο την κοιλιά και τα δύο δέν μπορούσαν να επιστρέψουν πίσω ήταν αρκετά τραυματισμένα . Αλλά επιάμε τον που τα μούτρα και εψιλονευρίασε και παραφέρθηκε, φυσικά εμέτάνιωσε και νομίζω το θέμα να λήξει εδώ

rockfishing

Post by rockfishing »

admin wrote:Σήμερα συνάντησα τον φίλο σε ΄΄ενα κατάστημα εκείνο που παρέλειψε να πεί είανι ότι η νια η σφυρνούα πιάστηκε απο το μάτι και το μαυρόψαρο απο την κοιλιά και τα δύο δέν μπορούσαν να επιστρέψουν πίσω ήταν αρκετά τραυματισμένα . Αλλά επιάμε τον που τα μούτρα και εψιλονευρίασε και παραφέρθηκε, φυσικά εμέτάνιωσε και νομίζω το θέμα να λήξει εδώ
Καταλαμβάνω ότι θέλεις να μείνουν οι τόνοι χαμηλά, αλλά πρέπει να δεις και τους ευσυνείδητους ψαράδες που αγανακτούν με τις παρανομίες και την έλλειψη σεβασμού και για την θάλασσα και για τους ιδίους.
Πως λύνονται όλα τούτα που ανάφερα στο προηγούμενο ποστ;

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

rockfishing wrote:
admin wrote:Σήμερα συνάντησα τον φίλο σε ΄΄ενα κατάστημα εκείνο που παρέλειψε να πεί είανι ότι η νια η σφυρνούα πιάστηκε απο το μάτι και το μαυρόψαρο απο την κοιλιά και τα δύο δέν μπορούσαν να επιστρέψουν πίσω ήταν αρκετά τραυματισμένα . Αλλά επιάμε τον που τα μούτρα και εψιλονευρίασε και παραφέρθηκε, φυσικά εμέτάνιωσε και νομίζω το θέμα να λήξει εδώ
Καταλαμβάνω ότι θέλεις να μείνουν οι τόνοι χαμηλά, αλλά πρέπει να δεις και τους ευσυνείδητους ψαράδες που αγανακτούν με τις παρανομίες και την έλλειψη σεβασμού και για την θάλασσα και για τους ιδίους.
Πως λύνονται όλα τούτα που ανάφερα στο προηγούμενο ποστ;

Πατα εδω φιλε,υπαρχει μια λυση http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... &start=180

mariosspinning

Post by mariosspinning »

Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα

admin
Site Admin

Post by admin »

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ τι άλλο επιχείρημα θέλεις

Αλλά δεν πρέπει να κατακρίνουμε μόνο έτσι περιπτώσεις αλλά και αυτούς το ψαροτουφεκαδες που πιάνουν 10 ψάρια κάθε φορά που παν ψάρεμα, ας πιάσουν 2,3 όχι 10 15 και έναν σορό συγχαρητήρια για το κατόρθωμα τους.
Άσε του άλλους που ψαρεύουν νύχτα με τον προβολέα και φκαλουν φωτογραφίες τα κατορθώματα τους και τους θαυμάζεται.

Δίχτυα και ασυνείδητοι ψαράδες και ψαροτουφεκαδες εν να φέρουν το τέλος στο ψάρεμα στην Κύπρο. Τούτα τα πράγματα πρέπει να τα καταδικάσουμε και να τα αστυνομεύσουμε.

Αφού εν κάμνει τίποτε το τμήμα αλιείας μπορούμε να κάμουμε κάτι εμείς; ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ[/quote]

Φίλε ROCKFISHING είσαι νέος στο φόρουμ και απο τα γραφώμενα σου μπορώ να καταλάβω ότι ούτε το περιοδικό διαβάζεις αλλά ούτε και αρκετά απο τα θέματα του Φόρουμ. Εμείς πρώτοι μέσα σε αυτό το φόρουμ ξεκινήσαμε να βγάζουμε στην επιφάνεια και την παρανομία και το c&r και το sport fishing και πολλά άλλα πράγματα. Εμείς εδώ στο φόρουμ συστάσαμε το σύνδεσμο ερασιτεχνικής αλιείας απο ακτή και πολεμήσαμε το τμήμα αλιείας στις παράλογες αποφάσεις του. Εμείς δείξαμε έμπρακτα ότι προσπαθούμε να κάνουμε πολλά πράγματα . Το να βγαίνουμε σε ένα υπολογιστεί ανώνυμα και να απλά να μουρμοπυρούμε και να κλαίμε την μοίρα μας δέν αποδίδει. Εάν θέλεις να κάνεις και εσύ την διαφορά γράφτου μέλος του συνδέσμου και 15 Δεκεμβρίου έλα να βγάλεις συμβούλιο και να δημιουργήσεις καταστάσεις. Λόγια άκουσα που πολλούς πολλά έργα όμως δέν βλέπω. Απο την ημέρα που έγινε ο Σύνδεσμος με 160 μέλη :oops: :oops: μόνο 7-8 άτομα ενδιαφέρονται κατά καιρούς να με ρωτήσουν τι γίνετε οι υπόλοιποι χασιμιοί.

rockfishing

Post by rockfishing »

admin wrote:
rockfishing wrote: ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ τι άλλο επιχείρημα θέλεις

Αφού εν κάμνει τίποτε το τμήμα αλιείας μπορούμε να κάμουμε κάτι εμείς; ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Φίλε ROCKFISHING είσαι νέος στο φόρουμ και απο τα γραφώμενα σου μπορώ να καταλάβω ότι ούτε το περιοδικό διαβάζεις αλλά ούτε και αρκετά απο τα θέματα του Φόρουμ. Εμείς πρώτοι μέσα σε αυτό το φόρουμ ξεκινήσαμε να βγάζουμε στην επιφάνεια και την παρανομία και το c&r και το sport fishing και πολλά άλλα πράγματα. Εμείς εδώ στο φόρουμ συστάσαμε το σύνδεσμο ερασιτεχνικής αλιείας απο ακτή και πολεμήσαμε το τμήμα αλιείας στις παράλογες αποφάσεις του. Εμείς δείξαμε έμπρακτα ότι προσπαθούμε να κάνουμε πολλά πράγματα . Το να βγαίνουμε σε ένα υπολογιστεί ανώνυμα και να απλά να μουρμοπυρούμε και να κλαίμε την μοίρα μας δέν αποδίδει. Εάν θέλεις να κάνεις και εσύ την διαφορά γράφτου μέλος του συνδέσμου και 15 Δεκεμβρίου έλα να βγάλεις συμβούλιο και να δημιουργήσεις καταστάσεις. Λόγια άκουσα που πολλούς πολλά έργα όμως δέν βλέπω. Απο την ημέρα που έγινε ο Σύνδεσμος με 160 μέλη :oops: :oops: μόνο 7-8 άτομα ενδιαφέρονται κατά καιρούς να με ρωτήσουν τι γίνετε οι υπόλοιποι χασιμιοί.
Να ξέρεις ότι εκτιμούνται οι προσπάθειες σου και μερικων άλλων. Αυτό που με προβληματίζει και ρίχνω λάδι στη φωτιά είναι ότι δεν παίρνονται δραστικά μέτρα για ότι έχω προαναφέρει.

ΑΥΤΟ δεν το γνώριζα «ο Σύνδεσμος με 160 μέλη μόνο 7-8 άτομα ενδιαφέρονται κατά καιρούς να με ρωτήσουν τι γίνετε οι υπόλοιποι χασιμιοί.» Νόμιζα ότι τουλάχιστον ξεπέρασαν τους χιλίους… καλύτερα να μεν το μάθαινα απογοητεύτηκα τέλια για ότι καλό μπορεί να γίνει μεσα απο το C.A.B.A.C.
Έλπιζα ότι τα δίχτυα θα ήταν ο επόμενος στόχος του C.A.B.A.C. Το συμβάν με έκανε να ξεσπάσω με τις παρανομίες και την έλλειψη σεβασμού και για την θάλασσα.

admin
Site Admin

Post by admin »

Αυτό που πιστεύεις πρέπει και εσύ ο ίδιος να το προσπαθήσεις και ο καθένας. Εσύ πόσα μέλη έγραψες; είσαι μέλος του συνδέσμου; αφού θέλεις να κάνεις την διαφορά έλα κοντά να βοηθήσεις. Εάν τα 160 μέλη γράψουν απο 4 άτομα γινόμαστε αυτόματα 640 τόσο απλά ....θέληση χρειάζεται μόνο και ούτε λάδια ούτε ξύδια.

mariosspinning

Post by mariosspinning »

Greg

Post by Greg »

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: μεσα στο παλιο λιμανι!!
που να παν σταναθεμα ! επαγγελματιες εγκληματιες!
Esox Lucius

mariosspinning

Post by mariosspinning »

κρεατοσυλλεκτες με ολη τη σημασσια τησ λεξης!!!! :twisted: :twisted:

psarakas

Post by psarakas »

Κλασσική φάση Κυπραίου. Ξέρω κανένα Αστυνομικό ,για κανένα του Λιμανιού τζαι κάμνω ότι θέλω. Εν να τα σύρω αν θέλω τζαι πας τον Μόλο! Από την άλλη,
Είμαι του Τμήματος Αλιείας, για υπάλληλος του Λιμανιού, γιά αστυνομικός. Έχω την θεσούα μου την μόνιμη πιάνω τες αυξησούες μου, ξέρω τον βαρκάρη τζαι κανονίζει μου τζαι κανέναν ψαρούιν , τι με κόφτει αν μείνουν ψάρκα για αν έχουν παράπονο κάτι αθκιασεροί.
Το πρόβλημα μας εν η κουλτούρα μας.
catch and release

largemouth

Post by largemouth »

Ου γ.....ω .Εν γινετε τουτο το πραμα.Εν καποιος που το φορουμ που εφκαλε το βιντεο?
Waiting for the perfect storm

mariosspinning

Post by mariosspinning »

οι ρε ιβρα το στο you tube και εσοκαριστηκα,και υστερα λαλουμεν οτι ενεχει ψαρι :x

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”