Μπράβο ρε ΠετρήfISHANDCHIPS wrote:Ακόμα ένα μαναλάκι σήμερα σε πλάνο
Σιγά σιγά μπαίνει το νερό στο αυλάκι και παμε για κάτι πιο αξιόλογο

Άτε και εις ανώτερα

Μπράβο ρε ΠετρήfISHANDCHIPS wrote:Ακόμα ένα μαναλάκι σήμερα σε πλάνο
Σιγά σιγά μπαίνει το νερό στο αυλάκι και παμε για κάτι πιο αξιόλογο
Greg wrote:αποτελεσμα σπιννινγ σημερα ενας γλαρος, εβουραν το ψαρουι οπου το εσυρνα...ε σε μια φαση επιαστηκε και ησυχασε, εγινε released μονος του σαν ελαχταρουσε στον αερα![]()
![]()
Στάθης wrote:Gotta catch 'em all.
Greg wrote:αποτελεσμα σπιννινγ σημερα ενας γλαρος, εβουραν το ψαρουι οπου το εσυρνα...ε σε μια φαση επιαστηκε και ησυχασε, εγινε released μονος του σαν ελαχταρουσε στον αερα![]()
![]()
![]()
Κι εμένα! Ευτυχώς κατάφερε να φύγει σώος και αβλαβής!psarakas wrote:Greg wrote:αποτελεσμα σπιννινγ σημερα ενας γλαρος, εβουραν το ψαρουι οπου το εσυρνα...ε σε μια φαση επιαστηκε και ησυχασε, εγινε released μονος του σαν ελαχταρουσε στον αερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτυχε μου και εμένα πριν 13 χρόνια με πολυάγκιστρο.
επαθα το ιδιο πραμα ακριβως στο ψαρολιμανο πριν κατι μηνες και εμενα ευτιχως εν επαθε τιποτε το ιδιαιτερο αλλα εκλεα πο το γελιο, εμαχουμουν να τον φκαλω που πανω να μεν του καμω ζημια και ακκασε με και 3-4 φορες ο γεριμος. πολυ γελιο μιλουμε.plenom'metatopsarem? wrote:Κι εμένα! Ευτυχώς κατάφερε να φύγει σώος και αβλαβής!psarakas wrote:Greg wrote:αποτελεσμα σπιννινγ σημερα ενας γλαρος, εβουραν το ψαρουι οπου το εσυρνα...ε σε μια φαση επιαστηκε και ησυχασε, εγινε released μονος του σαν ελαχταρουσε στον αερα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έτυχε μου και εμένα πριν 13 χρόνια με πολυάγκιστρο.
τορπίλη!!!arkantos wrote:Πρωινός λούτσος 3 κιλά... και ένας χαμένος
Θηρίο !!!arkantos wrote:Πρωινός λούτσος 3 κιλά... και ένας χαμένος