Καλαμάρια

nicolas theocharous

Re: Καλαμάρια

Post by nicolas theocharous »

plenom'metatopsarem? wrote:
nicolas theocharous wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:[quote="nicolas

έγινε! :) Μόλις κάτσουν οι αέρηδες και στρώσουν λίο τα καλαμάρια! :)

ρε! :D :D :D
Τετάρτη δείχνει 7 μέτρα κύμα! :D
Καλύτερα να καρτερούμε στην ακτή με την απόχη ανοικτή, μήπως μας τα πετάξει πόκσω το κύμα! :lol: :lol: :lol:
Μεν έχεις έννοια, εννα μιλήσουμε! Ίσως για άλλο είδος ψαρέματος ,πιο νωρίς! :wink: :wink: :wink:

οκ φιλουι μου.. να παμε με την αποχη ανοιχτη χαχαχαχαχαχαχα εισαι Θεος...

7 μετρα κυμμα???? χμμμμμ rockfishing για σορκατσους !!!!! εισαι μεσα??? αν εισαι μεσα αιστα αλλα ολα πανω μου!!

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

nicolas theocharous wrote:και κατι αλλο εννεν αναγκη να παρουμε τον Κωτσιο μαζι μας αιστον τζιαμε. εν για να μου μαshετε συνεχεια ρε σιωπα λλιο?? μονο τουτο εννα ακουεις που τον Κωτσιο να λαλει τιποτε αλλο εν ωρα ψαρεματος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εννεν γι αυτο που επεσα και εκοιμηθηκα την αλλη φορα που επιαμε στις τουνες??? για να μεν τον εχω να μου μουρμουρα συνεχεια να σιωπισω :lol: :lol: :lol: :lol: οποτε κανονησε χωρις τον Κωτσιο εγω μαζι του εν παω!!! :lol: :lol: :lol:
εννα φέρω την τέλλα μαζί μου ρε!!! :teasing-blah: :teasing-blah: :teasing-blah: :text-nocomment: :text-nocomment: :text-nocomment:
Μεν φοάσαι! :lol:

plenom'metatopsarem?

οκ φιλουι μου.. να παμε με την αποχη ανοιχτη χαχαχαχαχαχαχα εισαι Θεος...

7 μετρα κυμμα???? χμμμμμ rockfishing για σορκατσους !!!!! εισαι μεσα??? αν εισαι μεσα αιστα αλλα ολα πανω μου!![/quote]

εννα σου στείλω πμ, να τα πούμε τζιαι ζαλίσαμεν τον κόσμο :D (και η ενότητα εν καλαμάρια) :)

mikrosa
Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Post by mikrosa »

Ε Νικολα περνετε με και εμενα??? .....εχω και πλεονεκτιματα.... εγω εν θελω τελλα :lol: :lol: :lol:

orfos

Post by orfos »

Ε κοπελια εσείς ποσα βαρετη καλαμαριερα χρησιμοποιάτε?(πόσα γραμμάρια εννοω.) :)

apsavvas

Post by apsavvas »

plenom'metatopsarem? wrote:
apsavvas wrote:τώρα που είπατε βάρκα. πείτε μας και εμάς καμιά τεχνική ρε παιδεία γ τα καλαμάρια. πηγαμε τις προαλλες δηλαδή Παρασκευή είχαμε τσιμπιές πολλές αλλά ένα καταφέραμε να φκαλουμε έξω. άλλα ξεψαριζαν άλλα έμεναν μόνο τα πλοκάμια πάνω.
Απο ακτη ειναι απλο
Απο βαρκα τη προτείνετε?
Φίλε, καταρχήν...ελπίζω να μην έχεις νήμα για να τα ψαρέψεις! Αλλιώς...θα βλέπεις πολλά πλοκάμια! Αν έχεις κι όλας κάποια μαλακή πετονιά, δοκίμαστην τζίνη!
Τώρα... για τη βάρκα. Όπως είπε ο Νικόλας, ή συρτή ,ή πάνω-κάτω. Μια λάμπα θα βοηθήσει στο πάνω κάτω.
Μία ακόμα συμβουλή. Ανάλογα πως φυσάει ο αέρας , θα επιλέξεις. Αν είναι από στεριά προς τα ανοικτά, ξεκίνα να τα ψάχνεις από τα ρηχά και άφηστο να σε παρασύρει. Όταν τα βρεισ, κατέβασε άγκυρα σιγά σιγά. Αν φυσάει από μέσα προς ταέξω, το αντίθετο. Απόχη, πάντα απαραίτητη! Καλύτερες ώρες το σούρουπο και το χάραμα!
Αυτά! Αν θέλεις κάτι άλλο, ρώτα
Ευχαριστώ Φοίβο, ναι είναι με νήμα που το δούλεψα για πρώτη φορά κιόλας.
Αλλά είναι απιστευω το τσίμπημα του δεν βγαίνει πάνω .
Τόσο καιρό πηγαίναμε από παραλία και πιάναμε μικρά
The only source of knowledge is experience

nicolas theocharous

orfos wrote:Ε κοπελια εσείς ποσα βαρετη καλαμαριερα χρησιμοποιάτε?(πόσα γραμμάρια εννοω.) :)

εξαρταται απο το βαθος που εννα ψαρεψεις φιλε μου. τι βαθη ψαρευεις και τι εν το action του καλαμιου σου??

orfos

Post by orfos »

orfos wrote:Ε κοπελια εσείς ποσα βαρετη καλαμαριερα χρησιμοποιάτε?(πόσα γραμμάρια εννοω.) :)

εξαρταται απο το βαθος που εννα ψαρεψεις φιλε μου. τι βαθη ψαρευεις και τι εν το action του καλαμιου σου??
Ελα φιλε μου. Το βαθος ρε φιλε κυμαίνεται απο 5 μετρα μέχρι και τα 10 μετρα.(εν που ακτη που ψαρευκω)
Εσυ εν που ακτη που ψαρεύκεις ρε φιλε?
Εσεις κοπέλια ηντα χρωματα προτιμάτε?
Εγω πορτοκαλιά , μπλε αλλα τζιαι η ροζ κάμνει αρκετά καλή δουλεια!

Ατε κοπελια να περασει η κακοκαιρια(σε ουλλην την Κυπρο) τζιαι αρκευκουν τα καλαμάρκα παίδες!!!! :) :) :) :)

Τζιεινο το συναισθημα οτυ βαρους οταν τα πιανεις τζιαι να τα βκαλλεις πανω εν απεριγραπτο εν το κατι αλλο!!! :) :) :) :D :D :D

Ετοιμαστειτε κοπέλια!!!! :) :) :clap: :clap:

plenom'metatopsarem?

εεεεε ορφέ μου φίλε μου καλέ, που ξαναεμφανίστεις, που ξαναεμφανίστεις...
τα καλαμάρκα τζιαι τις σουπιές φαίνεται πως μυρίστεις!

Φκαίνεις πάντα τούντον τζιαιρό, που εν η εποχή τους
με ερωτήσεις,συμβουλές να ψάξεις το τσαρδίν τους!

άτε ρε φίλοι μου καλοί, ψάξτε τα καλαμάρκα
μα αν δεν μας κάτσει ο καιρός, πάμε για μανιτάρκα, πάμε για μανιτάρκα!

plenom'metatopsarem?

orfos wrote:

Ελα φιλε μου. Το βαθος ρε φιλε κυμαίνεται απο 5 μετρα μέχρι και τα 10 μετρα.(εν που ακτη που ψαρευκω)

Ατε κοπελια να περασει η κακοκαιρια(σε ουλλην την Κυπρο) τζιαι αρκευκουν τα καλαμάρκα παίδες!!!! :) :) :) :)

Τζιεινο το συναισθημα οτυ βαρους οταν τα πιανεις τζιαι να τα βκαλλεις πανω εν απεριγραπτο εν το κατι αλλο!!! :) :) :) :D :D :D

Ορφός? Φίλε μου, εν νομίζω να ξέρει κάποιος μας να σου πει ποια χρώματα προτιμούν!
Τζίνο που πρόσεξα, είναι πως όταν θέλουν, μουντάρουν οτιδήποτε!
Την καλύτερη δουλειά για μένα, κάμνει την το νωπό αφού ρωτάς!

plenom'metatopsarem?

Ευχαριστώ Φοίβο, ναι είναι με νήμα που το δούλεψα για πρώτη φορά κιόλας.
Αλλά είναι απιστευω το τσίμπημα του δεν βγαίνει πάνω .
Τόσο καιρό πηγαίναμε από παραλία και πιάναμε μικρά[/quote]

αν με ρωτάς εμένα, τα πιο μεγάλα έφκαλά τα που παραλία! :D
Τα πιο πολλά, με βάρκα :)
Και τα δυο έχουν τη χάρη τους!
Ο Στάθης σου είπε μια συμβουλή για το νήμα! Προσωπικά προτιμώ την πετονιά :) Δοκίμασε όμως τεχνικές, δεν έχεις να χάσεις κάτι, μόνο να κερδίσεις νομίζω!

nicolas theocharous

orfos wrote:

α εν που ακτη ετσι πε μου. φιλε υπαρχουν διαφορα μεγεθη τα πιο κοινα εν τα 3.5 και 2.5 προσοπικα εγω εν με 3.5 που ψαρευω απο ακτη. βασικα εχω και απο τα 2 μεγεθη παντα μαζι μου. οταν πιεννω στις συνηθησμενες μου περιοχες επειδη ξερω τους τοπους και εν λιο βαθεια τα νερα χρησιμοποιω 3.5 για να πατωνει σχετικα ουτε γρηγορα ουτε αργα. αν ειανι ρηχα τα νερα νομιζω ισως και να ειναι καλυτερα να χρησημοποιησεις πιο ελαφρια καλαμαριερα μεγεθους 2.5 για να μεν πατωνει μονομιας να πατωνει σιγα σιγα. αλλα και να σου πω την αληθεια εν ουλλα θεμα πειραματισμου και τι εννα σε βολεψει εσενα καλυτερα νομιζω. εγω που ψαρευω κυριως σε βαθια νερα ψαρευω με 3.5 και εβολεψε με μια χαρα. και χρησιμοποιω καλαμαριερες σε σχημα γαριδας γιατι εχει και αλλες που εν ολοισιες. εν ξερω αν εσηματισα σωστη αποψη με τα μεγεθη των καλαμαριερων και το βαθος αλλα ετσι το αντιληφθηκα προσωπικα...

τωρα για χρωματα τι να σου πω?? εγω εχου απολα τα χρωματα και μπλε και ροζ και πρασινες και πορτοκαλιες και που εν οπως την γαριδα. ειχα καλα αποτελεσματα. το ροζ εν πολλα της μοδας. εν οπως τα ρουχα φορκεται πολλα φετος. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ελα καμια νυχτα κατω Λαρνακα να παμε μαζι να πειραματιστουμε παρεα :wink: :wink: :wink: :wink:

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

κοπελια εγω δεν μπορω να ψαρεψω με καλαμαριερα βυθιζομενη οτι θελεις καμε μου εν μπορω καθολου ναι μεν ουλοι χρησιμοποιουν βυθιζομενη εμενα αρεσκουν μου οι επιπλεουσες τζινες που εν καθουνται καθολου πουκατω λογω των πολλων βραχωματων με τις αλλες και οτι οι τοποι μου ψαρεψω ειναι βαθιοι εννοω πανω απο 6-7 μετρα αλλα παλε βραχωνουν μου πουκτω και χανω τις και καλυτερα με επιπλεουσες αρεσκει μου παραπανω και εχω και καλα αποτελεσματα αιστο που φετος επια 6 φορες και εν επιασα τσιμπημα εν εφανηκαν στις περιοχες μου ακομα
Rememper always someone waiting for you at home

mariosspinning

Post by mariosspinning »

η σεζον ξεκινησε!!!
1411.jpg
1411.jpg (18.12 KiB) Viewed 4387 times
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα

MariosK

Post by MariosK »

plenom'metatopsarem? wrote: μα αν δεν μας κάτσει ο καιρός, πάμε για μανιτάρκα, πάμε για μανιτάρκα!
Φοίβο προς το παρόν εν στα μουχαρούθκια που πάμεν :). Μανιτάρκα θέλουμεν αλλη καμιάν εφτομάδα να φκάλει τζε λιον ήλιον :P.

Post Reply

Return to “Ψάρια και το ψάρεμα τους”