Καλαμάρια

orfos

Re: Καλαμάρια

Post by orfos »

Δηλαδη οταν λαλεις εφωσφοριζε λλιον η ουρα της εννοεις πο τζινεςν που τραβουν το φως τιζαι φωσφοριζουν ενε?
Εσυ εν πο τζινες που χρησιμοποιεις?
Ετσι μπραβο ρε φιλε εβαλες μας στα καλα στο κλιμα των καλαμαρκων με τις φωτογραφιες!!
Ατε κοπελια αρκεψαν τα καλαμαρκα !!! Παμε ολοταχώς! :) :) :)

Κριμα παντως φιλε Παυλο για τα καλαμαρκα που εχασες!
Εν πηραζει ομως εννα τα αντικαταστησεις! :D :D

Τσιαττιστο σε λλιο που εννα μου ερτει. :) :) :)

pavlos_agianapitis

Post by pavlos_agianapitis »

Νε φιλε μου ποτσινες που τραβουν το φώς αλλα οι σε ουλλο το κορμι τους, σε ορισμενα σιμία. Εγω προσοπικά χρησμοπιο διαφορες ρε φιλε. Στο κλιμα τον καλαμαριών εν σας
εβαλα εγώ αλλα ο φίλος legendguards.
IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

επια 6 φορες ως τωρα στα καλαμαρια αλλα τιπτοε ρε γμτ ουτε δειγμα περσι ετσι καιρο εφκαλα πολλα φετος ακομα τιποτε εν ξερω γιατι απο τι βλεπω σε αλλες περιοχες πιανουν εμας δακατο ακομα τιποτε
Rememper always someone waiting for you at home

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

chrysanthos9 wrote:επια 6 φορες ως τωρα στα καλαμαρια αλλα τιπτοε ρε γμτ ουτε δειγμα περσι ετσι καιρο εφκαλα πολλα φετος ακομα τιποτε εν ξερω γιατι απο τι βλεπω σε αλλες περιοχες πιανουν εμας δακατο ακομα τιποτε
το δακάτω? αν εν προς Πάφο μερκές, αρκούν λίο. Πρώτα εμφανίζονται Πρωταρά-παραλίμνι αν δεν κάνω λάθος

orfos

Post by orfos »

plenom'metatopsarem? wrote:
chrysanthos9 wrote:επια 6 φορες ως τωρα στα καλαμαρια αλλα τιπτοε ρε γμτ ουτε δειγμα περσι ετσι καιρο εφκαλα πολλα φετος ακομα τιποτε εν ξερω γιατι απο τι βλεπω σε αλλες περιοχες πιανουν εμας δακατο ακομα τιποτε
το δακάτω? αν εν προς Πάφο μερκές, αρκούν λίο. Πρώτα εμφανίζονται Πρωταρά-παραλίμνι αν δεν κάνω λάθος
+1
Εσιη δικιο ο πλενομ !
Δακατω περιοχες Παφου αρκουν λλιο αλλα οι τζιαι πολλα :) :D :D :D
Ετοιμαστειτε ουλλοι τζιαι αρκευκουν τα καλαμαρκα σε ουλλες τες επαρχιες!!!

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

Φοιβο κανει κουβεντα και κατηφορησε καμια νυχτα να παμε για κανενα καλαμαρι ατε!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

προτεινω μια νυχτα που ακτη και μια νυχτα που βαρκα για να συγκρινουμε τι λαλεις???

apsavvas

Post by apsavvas »

τώρα που είπατε βάρκα. πείτε μας και εμάς καμιά τεχνική ρε παιδεία γ τα καλαμάρια. πηγαμε τις προαλλες δηλαδή Παρασκευή είχαμε τσιμπιές πολλές αλλά ένα καταφέραμε να φκαλουμε έξω. άλλα ξεψαριζαν άλλα έμεναν μόνο τα πλοκάμια πάνω.
Απο ακτη ειναι απλο
Απο βαρκα τη προτείνετε?
The only source of knowledge is experience

nicolas theocharous

apsavvas wrote:τώρα που είπατε βάρκα. πείτε μας και εμάς καμιά τεχνική ρε παιδεία γ τα καλαμάρια. πηγαμε τις προαλλες δηλαδή Παρασκευή είχαμε τσιμπιές πολλές αλλά ένα καταφέραμε να φκαλουμε έξω. άλλα ξεψαριζαν άλλα έμεναν μόνο τα πλοκάμια πάνω.
Απο ακτη ειναι απλο
Απο βαρκα τη προτείνετε?
φιλε μου βασικα εν η τεχνικη του trolling και της καθετης. του trolling εν την πολλοσυμπαθω βαρκουμε να σου πω την αληθεια και προτιμω την καθετη. στην καθετη πολλοι κατεβαζουν ειτε λαμπα κατω απο την βαρκα ειτε εχουν προβολεα η λουξ απο πανω απο το νερο.. υπαρχουν διαθεσιμα σε καταστηματα ετοιμες αρματωσιες καθετης με καλαμαριερες στις οποιες αρματωσιες προσθετεις στο τελος ενα βαριδι. το βαρος που πρεπει να βαλεις πανω εξαρτατε απο το βαθος που θα ψαρεψεις. αναλογα. πολλοι χρησιμοποιουν και βαριδια που ειναι σαν καλαμαριερες χρωματος ασπρου με κοκκινο...

συνηθως ψαρευουμε αυτη την τεχνικη αρ οδον εν ριχνουμε αγκυρα αλλα φυσικα εξαρτατε και απο το ρευμα. εγω προτιμω πλοτη.. κατεβαζουμε την αρματωσια μας μεχρι να πατωσει και μετα απλα τραβουμε προς τα πανω αργα με σταθερο ρυθμο. αμαν πιαστει το καλαμαρι συνεχιζουμε με τον ιδιο ρυθμο χωρις να σταματησουμε το τραβηγμα και εν καλυτερα να εχουμε μαζι μας και μια αποχη...

ελπιζω να βοηθησα

plenom'metatopsarem?

nicolas theocharous wrote:Φοιβο κανει κουβεντα και κατηφορησε καμια νυχτα να παμε για κανενα καλαμαρι ατε!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

προτεινω μια νυχτα που ακτη και μια νυχτα που βαρκα για να συγκρινουμε τι λαλεις???
έγινε! :) Μόλις κάτσουν οι αέρηδες και στρώσουν λίο τα καλαμάρια! :)
Χρωστώ και του Κώτσιου. έχω του υποσχεθει!!! :) Πάμε με τη δική μου, εν πιο βολική για το συγκεκριμένο ψάρεμα και θα σας εξηγήσω γιατί!

nicolas theocharous

nicolas theocharous wrote:Φοιβο κανει κουβεντα και κατηφορησε καμια νυχτα να παμε για κανενα καλαμαρι ατε!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Χρωστώ και του Κώτσιου. έχω του υποσχεθει!!! :) Πάμε με τη δική μου, εν πιο βολική για το συγκεκριμένο ψάρεμα και θα σας εξηγήσω γιατί!

ok you are the boss :D :D :D :D

εννα περιμενω τηλ σου μεσα σε τουτη την εβδομαδα λαλω σου το α μεν χανεσε :wink: :wink: :wink: :wink:

Στάθης

Post by Στάθης »

apsavvas wrote: Απο βαρκα τη προτείνετε?
Χωρίς να έχω ψαρέψει από βάρκα μεν, μερικές συμβουλές για να αποφέυγεις αυτό που λες.
Αν το καλάμι που ψαρεύεις είναι πολύ σκληρό, βάλε επάνω μισίνα 30άρα.
Ειδάλλως, αν έχει την ευχέρια, δοκίμασε με slow καλάμι ή καλάμι egi και νήμα.
no whey no gain

plenom'metatopsarem?

apsavvas wrote:τώρα που είπατε βάρκα. πείτε μας και εμάς καμιά τεχνική ρε παιδεία γ τα καλαμάρια. πηγαμε τις προαλλες δηλαδή Παρασκευή είχαμε τσιμπιές πολλές αλλά ένα καταφέραμε να φκαλουμε έξω. άλλα ξεψαριζαν άλλα έμεναν μόνο τα πλοκάμια πάνω.
Απο ακτη ειναι απλο
Απο βαρκα τη προτείνετε?
Φίλε, καταρχήν...ελπίζω να μην έχεις νήμα για να τα ψαρέψεις! Αλλιώς...θα βλέπεις πολλά πλοκάμια! Αν έχεις κι όλας κάποια μαλακή πετονιά, δοκίμαστην τζίνη!
Τώρα... για τη βάρκα. Όπως είπε ο Νικόλας, ή συρτή ,ή πάνω-κάτω. Μια λάμπα θα βοηθήσει στο πάνω κάτω.
Μία ακόμα συμβουλή. Ανάλογα πως φυσάει ο αέρας , θα επιλέξεις. Αν είναι από στεριά προς τα ανοικτά, ξεκίνα να τα ψάχνεις από τα ρηχά και άφηστο να σε παρασύρει. Όταν τα βρεισ, κατέβασε άγκυρα σιγά σιγά. Αν φυσάει από μέσα προς ταέξω, το αντίθετο. Απόχη, πάντα απαραίτητη! Καλύτερες ώρες το σούρουπο και το χάραμα!
Αυτά! Αν θέλεις κάτι άλλο, ρώτα

nicolas theocharous

και κατι αλλο εννεν αναγκη να παρουμε τον Κωτσιο μαζι μας αιστον τζιαμε. εν για να μου μαshετε συνεχεια ρε σιωπα λλιο?? μονο τουτο εννα ακουεις που τον Κωτσιο να λαλει τιποτε αλλο εν ωρα ψαρεματος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εννεν γι αυτο που επεσα και εκοιμηθηκα την αλλη φορα που επιαμε στις τουνες??? για να μεν τον εχω να μου μουρμουρα συνεχεια να σιωπισω :lol: :lol: :lol: :lol: οποτε κανονησε χωρις τον Κωτσιο εγω μαζι του εν παω!!! :lol: :lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

nicolas theocharous wrote:

ok you are the boss :D :D :D :D

εννα περιμενω τηλ σου μεσα σε τουτη την εβδομαδα λαλω σου το α μεν χανεσε :wink: :wink: :wink: :wink:
ρε! :D :D :D
Τετάρτη δείχνει 7 μέτρα κύμα! :D
Καλύτερα να καρτερούμε στην ακτή με την απόχη ανοικτή, μήπως μας τα πετάξει πόκσω το κύμα! :lol: :lol: :lol:
Μεν έχεις έννοια, εννα μιλήσουμε! Ίσως για άλλο είδος ψαρέματος ,πιο νωρίς! :wink: :wink: :wink:

nicolas theocharous

Απο ακτη ειναι απλο
Απο βαρκα τη προτείνετε?
Φίλε, καταρχήν...ελπίζω να μην έχεις νήμα για να τα ψαρέψεις! Αλλιώς...θα βλέπεις πολλά πλοκάμια! Αν έχεις κι όλας κάποια μαλακή πετονιά, δοκίμαστην τζίνη!
Τώρα... για τη βάρκα. Όπως είπε ο Νικόλας, ή συρτή ,ή πάνω-κάτω. Μια λάμπα θα βοηθήσει στο πάνω κάτω.
Μία ακόμα συμβουλή. Ανάλογα πως φυσάει ο αέρας , θα επιλέξεις. Αν είναι από στεριά προς τα ανοικτά, ξεκίνα να τα ψάχνεις από τα ρηχά και άφηστο να σε παρασύρει. Όταν τα βρεισ, κατέβασε άγκυρα σιγά σιγά. Αν φυσάει από μέσα προς ταέξω, το αντίθετο. Απόχη, πάντα απαραίτητη! Καλύτερες ώρες το σούρουπο και το χάραμα!
Αυτά! Αν θέλεις κάτι άλλο, ρώτα

πολλα σωστος ο κυριος. εσυμπληρωσε με!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Post Reply

Return to “Ψάρια και το ψάρεμα τους”