Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Sorkomanis

Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Post by Sorkomanis »

Sorkomanis wrote:Μάλιστα! Έτσι είναι!
Στην αναζήτηση δεύτερης παραλίας εψές για να ψαρέψουμε βρεθήκαμε μπροστά σε τούτο το σκηνικό.
Κάλαθος στα 10 μετρα παρακάτω

http://www.youtube.com/watch?v=AVux3qPp ... er&list=UL
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

Παιδιά δυο παρέες μου στο casting (το λέω γιατί δεν υπάρχει λόγος να μου πουν ψέματα) πάν και στές κουρκουνες και δεν χρησιμοποιούν ποτε μα ποτε μπασμο. Αν είναι η μέρα των κουρκουνων στον συγκεκριμένο τόπο που θα πάν τότες θα ερτούν σπίτι με 20+ ο καθένας αρκετά καλού μεγέθους, και σκάρους. Αν δεν είναι η μέρα τους στην μιαν αναμισι ώρα θα φύγουν.
Το καλοκαίρι ήμουν με την μάσκα στο εκκλησάκι των αγίων αναργύρων πριν το μεσημέρι όταν οι ψαραες είχαν φύγει και η περιοχή ήταν γεμάτη με μιλοποδκιες, κάτι κοντά στο 10 ανά τετραγωνικό metro, προφανώς που τον πολλή μπασμο και εφιεν η φάτσα μου...
Εν ανάγκη όντως τόσος μπασμος να πηγαίνει στην θάλασσα?

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

Sorkomanis wrote:Παιδιά δυο παρέες μου στο casting (το λέω γιατί δεν υπάρχει λόγος να μου πουν ψέματα) πάν και στές κουρκουνες και δεν χρησιμοποιούν ποτε μα ποτε μπασμο. Αν είναι η μέρα των κουρκουνων στον συγκεκριμένο τόπο που θα πάν τότες θα ερτούν σπίτι με 20+ ο καθένας αρκετά καλού μεγέθους, και σκάρους. Αν δεν είναι η μέρα τους στην μιαν αναμισι ώρα θα φύγουν.
Το καλοκαίρι ήμουν με την μάσκα στο εκκλησάκι των αγίων αναργύρων πριν το μεσημέρι όταν οι ψαραες είχαν φύγει και η περιοχή ήταν γεμάτη με μιλοποδκιες, κάτι κοντά στο 10 ανά τετραγωνικό metro, προφανώς που τον πολλή μπασμο και εφιεν η φάτσα μου...
Εν ανάγκη όντως τόσος μπασμος να πηγαίνει στην θάλασσα?
Φίλε αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ που έγραψα και σε άλλο σημείο εκτός του ότι ο πασμός φέρνει και κούνελλους ειδικά στα Κοκκινοχώρια που εγέμωσεν ο τόπος. Αλλά κι εγώ αυτό κατάλαβα άμα είναι να φάνε οι κουρκούνες θα φάνε άμα όχι ότι και να κάνεις κάθεσε λίγο και εάν δεν τσιμπάνε διπλώνεις τα και φεύγεις!!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

Χαίρουμε φιλε μου :)
Ναι το είδα, κατάλαβα τι εννοούσες, αλλα είπα να συνεχίσω την συζήτηση σε τούτη την ενότητα.
Επειδή είδα περιπτώσεις που πραγματικά έκαμαν μου εντύπωση, με κάτι 20λιτρους κουβάδες και βίρα μπασμο μέσα με το φτυαρουι :neutral:

legendguards

Re: Καλαμάρια

Post by legendguards »

Ακομα μια νυχτα επιτυχημενη
Attachments
Photo0127.jpg
Photo0127.jpg (105.96 KiB) Viewed 5908 times

marios pafitis

Post by marios pafitis »

legendguards wrote:Ακομα μια νυχτα επιτυχημενη
Φιλε αν δεν υπήρχαν τα βρέφη μέσα στη φωτό θα έλεγα +10
αλλα να βλέπω μια καλή ψαρια από καλαμαρια και να έχει 1 orfoudi 150gr και μια σφυρνά 80 gr λέω -10

Φιλικά πάντα

MariosK

Post by MariosK »

marios pafitis wrote:
legendguards wrote:Ακομα μια νυχτα επιτυχημενη
Φιλε αν δεν υπήρχαν τα βρέφη μέσα στη φωτό θα έλεγα +10
αλλα να βλέπω μια καλή ψαρια από καλαμαρια και να έχει 1 orfoudi 150gr και μια σφυρνά 80 gr λέω -10

Φιλικά πάντα
+1

Πλήρης αποτυχία θα έλεγα φίλε legendguards.

pavlos_agianapitis

Post by pavlos_agianapitis »

+100 στο φίλο μας :clap: :clap: :clap:πολλα δηναμενη ψαρια ...απλος πρόσεξε λιο τα μεγέθοι, ιδιέτερα τα μαύρα ψάρκα(ορφοι, σφηριδες, στηρες) αλλα έμπιράζι next time.

Ε κοπελια ντακσι...το c&r εν πολλα καλο πραμα, αλλα, αν θέλεται να παροτρινεται τζαι τους αλλους να το καμνουν δώστε τους επιχιρίματα. Οι να τους λιτσαρισκετε ολοϊσσα.
IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

MariosK

Post by MariosK »

pavlos_agianapitis wrote:+100 στο φίλο μας :clap: :clap: :clap:πολλα δηναμενη ψαρια ...απλος πρόσεξε λιο τα μεγέθοι, ιδιέτερα τα μαύρα ψάρκα(ορφοι, σφηριδες, στηρες) αλλα έμπιράζι next time.

Ε κοπελια ντακσι...το c&r εν πολλα καλο πραμα, αλλα, αν θέλεται να παροτρινεται τζαι τους αλλους να το καμνουν δώστε τους επιχιρίματα. Οι να τους λιτσαρισκετε ολοϊσσα.
Ε κοπέλλια πρέπει να καταλάβεται κάτι, άλλο το C&R και άλλο σέβομαι τα επιτρεπόμενα μεγέθη. Το πρώτο, C&R, είναι επιλογή σου και το κάνεις σε ψάρια μεγάλα είτε γιατί έπιασες πολλά είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο θέλεις να τα κρατήσεις και το δεύτερο, σέβομαι τα επιτρεπόμενα μεγέθη, είναι ΝΟΜΟΣ και επιβάλεται για την προστασία των ψαριών που τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ! Οπότε μεν πιανεστε κάθε λιον όποτε κάμνουμεν μια παρατήρηση για μιτσιά ψάρκα γιατί είναι σαν να βουράς με 150 στο highway τζε να έρκεσε μες το forum να χουμίζεσαι τζιολας!!!

caveman

Post by caveman »

MariosK wrote:Ε κοπέλλια πρέπει να καταλάβεται κάτι, άλλο το C&R και άλλο σέβομαι τα επιτρεπόμενα μεγέθη.
Πολλά σωστά!

=========================================

Κρίμα για το ορφοπουλλούι, πιγγούα ή ξέρω γω τι είναι. Κρίμα τζιαι η σφυρνούα!! Ξέρω, καμιά φορά καταπίνουντα τζαι γίνουτε ολογαίματα κτλ τζιαι εν έχει νόημα να τα ρίξεις πίσω... ΟΚ, αλλά όχι τζιαι να τα δίχνεις, εν αντροπή τζιαι ρεζίλι!(για μένα τουλάχιστον :oops: ).

Μπράβο για τα υπόλοιπα και ειδικά για τις σουπιές :clap:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

pavlos_agianapitis

MariosK wrote:
pavlos_agianapitis wrote:+100 στο φίλο μας :clap: :clap: :clap:πολλα δηναμενη ψαρια ...απλος πρόσεξε λιο τα μεγέθοι, ιδιέτερα τα μαύρα ψάρκα(ορφοι, σφηριδες, στηρες) αλλα έμπιράζι next time.

Ε κοπέλλια πρέπει να καταλάβεται κάτι, άλλο το C&R και άλλο σέβομαι τα επιτρεπόμενα μεγέθη. Το πρώτο, C&R, είναι επιλογή σου και το κάνεις σε ψάρια μεγάλα είτε γιατί έπιασες πολλά είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο θέλεις να τα κρατήσεις και το δεύτερο, σέβομαι τα επιτρεπόμενα μεγέθη, είναι ΝΟΜΟΣ και επιβάλεται για την προστασία των ψαριών που τον ΑΦΑΝΙΣΜΟ! Οπότε μεν πιανεστε κάθε λιον όποτε κάμνουμεν μια παρατήρηση για μιτσιά ψάρκα γιατί είναι σαν να βουράς με 150 στο highway τζε να έρκεσε μες το forum να χουμίζεσαι τζιολας!!!

Φίλε Μαριε εν πιανουμε με κανενα εγώ. Σηφονώ απολητα με τα επιτρεπόμενα μεγέθοι. Λέγοντας c&r ενωουσα για τα επιτρεπομενα μεγέθει. Τζαι παλλε εν τζαι αλλασι κατι. Να σου δοσω ενα παραδιγμα. Πες Κάποιος που ο τζιρις του ήταν παραδοσιακος ψαράς τζαι δεν έξερε τι θα πει επιτρεπομενα μεγέθοι ο άνθροπος...τι γινετε? Φυσικά θα καμνει τα ίδια ο γιος. Για αυτο σας λέω να δόκεται επιχιριματα τζαι να μεν τους λιτσαρισκεται ολοισσα. Να ξαναπώ εγω δεν παραξιγουμε με κανενα και συφονω απολυτα με τα επιτρεπόμενα μεγέθοι.

pavlos_agianapitis

caveman wrote:
MariosK wrote:Ε κοπέλλια πρέπει να καταλάβεται κάτι, άλλο το C&R και άλλο σέβομαι τα επιτρεπόμενα μεγέθη.
Πολλά σωστά!

=========================================

Κρίμα για το ορφοπουλλούι, πιγγούα ή ξέρω γω τι είναι. Κρίμα τζιαι η σφυρνούα!! Ξέρω, καμιά φορά καταπίνουντα τζαι γίνουτε ολογαίματα κτλ τζιαι εν έχει νόημα να τα ρίξεις πίσω... ΟΚ, αλλά όχι τζιαι να τα δίχνεις, εν αντροπή τζιαι ρεζίλι!(για μένα τουλάχιστον :oops: ).

Μπράβο για τα υπόλοιπα και ειδικά για τις σουπιές :clap:
Νε φιλε caveman συφονώ με τουτα που είπες αλλα...που να ξέρει αυτος οτι εν τροπει τζαι ρεζιλι να τα δίχνεις??

pavlos_agianapitis

.
Last edited by pavlos_agianapitis on Sun Nov 13, 2011 11:04 am, edited 1 time in total.

legendguards

Post by legendguards »

Δυστυχως παιδια ειτε σας αρεσει ειτε οχι στην Π----α μου εμενα

Greg

Post by Greg »

legendguards wrote:Δυστυχως παιδια ειτε σας αρεσει ειτε οχι στην Π----α μου εμενα
εννα σου περασει.. καλα ορφοπουλια και αθερινες ;)
Esox Lucius

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”