Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
μα γιατί επειμένεις ρε Αντωνη να βάλλεις φοτος μες το φορουμ? 

μια η λυση.λιμνουα μες την αυλη μας γεματη ψαρκα!
-
- konstantinos kalogir
Εγώ ελαλούσα το του Πόλυ να κάμει πιο μεγάλο το μέτρο του, αλλά εν με άκουε!!!
Μπράβο πολλά ωραίο ψάρι!

Μπράβο πολλά ωραίο ψάρι!
-
- plenom'metatopsarem?
Giwrgos Deligiannis wrote:

μα...ο υπόλοιπος που επήε?!

- maratheftis
Ε πεδια οι ρωσσοι τρογωνται ε.ννε?
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
Ο Αντώνης (έννεν έτσι Μάριε;;;) ελάλεν ότι εν όπως το μέλι!!!! Εμείς επετάσσαμεν τους τζιαι πετάσσουμεν τους ακόμα διότι νομίζω έχουν πολλά σκληρά λέπια και κόκκαλα. Φυσικά και η Άντζιη απότι είδα τρώει τους. Τζιικάτω που επίες Μαραθεύτη αλόπως μόνο ποτζιήνους έπιασες έννεν;;;;
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
καλη σας μερα φιλοι μου συνα8λητες !!εκανα δυο αποδρασεις συγκεκριμενα περιοχη αργακας αλλα ειχα το εξης απροσδοκιτο,οτι οταν εβαζα για δολομα αμερικανο εβγαζα το παραμαλλο χωρισ αγκιστρι απο την 8αλασσα!!πολλες φορες μαλιστα ειχα τσιμπιες δυνατες και μετα εβγαζα μονο μισινα!!τι λετε να φταιει??λαγοκεφαλοι υποψιαζομαι εγω?συμφωνειται?
- plenom'metatopsarem?
με τσιμπιές δυνατές?!!legendguards wrote:καβουρες
οι κάβουρες παίρνουν το αγκίστρι, γυρίζουν τη μισίνα γύρω που τη δαγκάνα τους και και αρχίζουν να τραβούν λίγο ώσπου να το κόψουν. Που την άλλη...δυνατές τσιμπιές και κούνελλοι? Δεν νομίζω! Ο κούνελλος σχεδόν το κόβει και δεν παίρνεις είδηση!
- maratheftis
Προς το παρον ρε φιλε.να δουμε τζιαι ποψε...
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
αν βαλω νημα για παραμαλλο 8α ειναι καλυτερα? 8α τσιμπα κατα την γνωμη σας ή θα φαινεται και 8α διωχνει τα ψαρια?
[quote="LEONIDAS"]Ο Αντώνης (έννεν έτσι Μάριε;;;) ελάλεν ότι εν όπως το μέλι!!!! Εμείς επετάσσαμεν τους τζιαι πετάσσουμεν τους ακόμα διότι νομίζω έχουν πολλά σκληρά λέπια και κόκκαλα. Φυσικά και η Άντζιη απότι είδα τρώει τους. Τζιικάτω που επίες Μαραθεύτη αλόπως μόνο ποτζιήνους έπιασες έννεν;;;;[/qu
Μπορεί να έχει σκληρά λέπια αλλά μέσα η σάρκα του είναι μαλακή κάνουν και για σούπα φτάνει να μην βαριέται κανείς......................
Μπορεί να έχει σκληρά λέπια αλλά μέσα η σάρκα του είναι μαλακή κάνουν και για σούπα φτάνει να μην βαριέται κανείς......................
- plenom'metatopsarem?
angiec wrote:LEONIDAS wrote:Ο Αντώνης (έννεν έτσι Μάριε;;;) ελάλεν ότι εν όπως το μέλι!!!! Εμείς επετάσσαμεν τους τζιαι πετάσσουμεν τους ακόμα διότι νομίζω έχουν πολλά σκληρά λέπια και κόκκαλα. Φυσικά και η Άντζιη απότι είδα τρώει τους. Τζιικάτω που επίες Μαραθεύτη αλόπως μόνο ποτζιήνους έπιασες έννεν;;;;[/qu