Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Re: Αλιευτικές εξορμήσεις και αποτελέσματα
Την πατέντα με το δίχτυ είδα την και στην Ευρέτου το σαβατοκύριακο. Εντομεταξύ γίνεται πανικός τζιμέσα με τους ξένους εν να είχε καμια 30αρκά πλάσματα κ ψαρεύκαν αν μεν ήταν παραπάνω
-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
σημερα 3 ωρες ψαρεμα Αχνα ....απογοητευτικα παρα πολυ.... νερο ελαχιστο παρανομοι παρα πολλοι τα καλα ηταν οτι δεπλα μου εκαθουνταν 2 ξενοι και ειδαν με που εφκαλα μια πολλα μεγαλη τιλαπια και εσυρα την πισω επιδη επεια για να πειασω ψαρια να βαλω σε μια λιμνουα και μετα που τσινο επειασειν 2 κυπρινους καλους και αφηκαν τους μεσα .... ερωτισα τους γιατι τους εσυραν και ειπαν μου επιδη εσειρες και εσυ το μεγαλο το ψαρι για να παν να γεννησουν επιδη εν να εχει πολλα ψαρια ο φραχτης αν αφηνουμε τα μεγαλα πισω... Ναι ακουσα το και εμεινα πολλα ευχαρηστημενος!!! ααα μετα εκαμαμεν ψαρεμα με ταιστρες για να δουμε αν εχει μεγαλα ψαρια ακομα και δυστηχος εφκαλα διχτια και εκαμα τους τα καλοκαιρινα
μπραβο μικροσα εισαι ΜΕΓΑΛΟΣ,αμαν τα εκαταφερες οπως λες.Καιρος να σκεφτονται και το μελλον των ψαριων και των ψαρεματων μας.ΠΡΟΣΕΧΟΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΜΕ ΑΥΡΙΟ
επισης απαγορευται η μεταφορα ψαριών απο το συγκεκριμενο φραγμα καθως δεν ειναι και οτι καλυτερο για καταναλωση. Το νερο τι εννοεις ειναι ελαχιστο? Ποσα μετρα εδειχνε?mikrosa wrote:σημερα 3 ωρες ψαρεμα Αχνα ....απογοητευτικα παρα πολυ.... νερο ελαχιστο παρανομοι παρα πολλοι τα καλα ηταν οτι δεπλα μου εκαθουνταν 2 ξενοι και ειδαν με που εφκαλα μια πολλα μεγαλη τιλαπια και εσυρα την πισω επιδη επεια για να πειασω ψαρια να βαλω σε μια λιμνουα και μετα που τσινο επειασειν 2 κυπρινους καλους και αφηκαν τους μεσα .... ερωτισα τους γιατι τους εσυραν και ειπαν μου επιδη εσειρες και εσυ το μεγαλο το ψαρι για να παν να γεννησουν επιδη εν να εχει πολλα ψαρια ο φραχτης αν αφηνουμε τα μεγαλα πισω... Ναι ακουσα το και εμεινα πολλα ευχαρηστημενος!!! ααα μετα εκαμαμεν ψαρεμα με ταιστρες για να δουμε αν εχει μεγαλα ψαρια ακομα και δυστηχος εφκαλα διχτια και εκαμα τους τα καλοκαιρινα
I'd rather be fishing!
Όταν θα γίνει αυτό ενημερώστε έτσι ώστε όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε στην διάσωση όσο πιο πολλών ψαριών γίνεται.
catch and release
psarakas wrote:Όταν θα γίνει αυτό ενημερώστε έτσι ώστε όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε στην διάσωση όσο πιο πολλών ψαριών γίνεται.

no whey no gain
psarakas wrote:Όταν θα γίνει αυτό ενημερώστε έτσι ώστε όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε στην διάσωση όσο πιο πολλών ψαριών γίνεται.
Θέλουμε να βοηθήσουμε !!!!!!!!!!!!!!!!

count me in!!!psarakas wrote:Όταν θα γίνει αυτό ενημερώστε έτσι ώστε όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε στην διάσωση όσο πιο πολλών ψαριών γίνεται.
mikrosa wrote:σημερα 3 ωρες ψαρεμα Αχνα ....απογοητευτικα παρα πολυ.... νερο ελαχιστο παρανομοι παρα πολλοι τα καλα ηταν οτι δεπλα μου εκαθουνταν 2 ξενοι και ειδαν με που εφκαλα μια πολλα μεγαλη τιλαπια και εσυρα την πισω επιδη επεια για να πειασω ψαρια να βαλω σε μια λιμνουα και μετα που τσινο επειασειν 2 κυπρινους καλους και αφηκαν τους μεσα .... ερωτισα τους γιατι τους εσυραν και ειπαν μου επιδη εσειρες και εσυ το μεγαλο το ψαρι για να παν να γεννησουν επιδη εν να εχει πολλα ψαρια ο φραχτης αν αφηνουμε τα μεγαλα πισω... Ναι ακουσα το και εμεινα πολλα ευχαρηστημενος!!! ααα μετα εκαμαμεν ψαρεμα με ταιστρες για να δουμε αν εχει μεγαλα ψαρια ακομα και δυστηχος εφκαλα διχτια και εκαμα τους τα καλοκαιρινα

- plenom'metatopsarem?
ναι!angiec wrote:psarakas wrote:Όταν θα γίνει αυτό ενημερώστε έτσι ώστε όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε στην διάσωση όσο πιο πολλών ψαριών γίνεται.
Θέλουμε να βοηθήσουμε !!!!!!!!!!!!!!!!![]()

-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
angiec wrote:psarakas wrote:Όταν θα γίνει αυτό ενημερώστε έτσι ώστε όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε στην διάσωση όσο πιο πολλών ψαριών γίνεται.
Θέλουμε να βοηθήσουμε !!!!!!!!!!!!!!!!![]()

ΠΑΙΔΙΑ ελπιζω να βαλετε μια ανακοινωση εδω ποτε θα χρειαστειτε βοηθεια ,ετσι οσοι μπορουμε να ρθουμε απο εκει.
Θα ζητήσουμε από το Τμήμα Αλιείας να μας ενημερώσει πότε θα κάμει την προσπάθεια.
I'd rather be fishing!
Πρωινο ψαρεμα στον Διποταμο για ζαντερ, παλε απογοητευση.. ενα μικρο ζαντερακι 300γρ.
Ευτυχως δεν τραυματιστικε σοβαρα τζαι ετσι επιεν πισω να φαει τζαι να το ξαναπιαω οταν θα μεγαλωσει
οταν ειναι σε ετσι μεγεθος,να υπολογισω οτι ειναι οι νεες γεννες που εγιναν πριν 6 μηνες περιπου?
Επιαεν τζαι ο Δωρος ενα καττοψαρουι περιπου 400γρ πας τα boilies του που προοριζoνταν για κυπρινους
Ευτυχως δεν τραυματιστικε σοβαρα τζαι ετσι επιεν πισω να φαει τζαι να το ξαναπιαω οταν θα μεγαλωσει

οταν ειναι σε ετσι μεγεθος,να υπολογισω οτι ειναι οι νεες γεννες που εγιναν πριν 6 μηνες περιπου?
Επιαεν τζαι ο Δωρος ενα καττοψαρουι περιπου 400γρ πας τα boilies του που προοριζoνταν για κυπρινους

catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
προσεχουμε για να εχουμε!!