braid line
-
braid line
για αγορα braid line απο το internet αξιζει ??
θα εχω καποιο προβλημα με την μηχανη και το καλαμι σκεφτομαι να το βαλω ως μανα αλλα και ως παραμαλλο κανει ??
θα εχω καποιο προβλημα με την μηχανη και το καλαμι σκεφτομαι να το βαλω ως μανα αλλα και ως παραμαλλο κανει ??
Re: braid line
και γιατι οχι απο Κυπρο να κανεις την αγορα? μπορει να σου ερθει και το ιδιο ή 5-6 ευρω πιο ακριβοxrist0f0r0s wrote:για αγορα braid line απο το internet αξιζει ??

-
για casting to σκεφτομουνα
δικη μου αποψη να χρησιμοποιησης μια monofilament πετονια (35-45mm) για το γεμισμα του μηχανισμου και ενα shock leader για αποφυγη κοψιματος της κυριας μισινας σουxrist0f0r0s wrote:για casting to σκεφτομουνα

-
Προσωπική μου άποψη, ήδη με 35mm για μάνα μέχρι τα 100gr δεν θα θέλεις shock leader. Για πιο πολλά γραμμάρια τότε ναιNikolas Nklou wrote:δικη μου αποψη να χρησιμοποιησης μια monofilament πετονια (35-45mm) για το γεμισμα του μηχανισμου και ενα shock leader για αποφυγη κοψιματος της κυριας μισινας σουxrist0f0r0s wrote:για casting to σκεφτομουνανημα καλυτερα μην παεις για casting γιατι πολλες φορες λογω αερα θα δημιουργονται τουφες και λογω ελειψης ελαστικοτητας θα σου φερνει το βαριδι εξω εαν ειναι λιγο ταραγμενη η θαλασσα
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
ετσι επιστευκα τζε εγω φιλε μου ....μεχρι που επληγωθηκε λιο η μισινα μου και ειδα τα 75γραμμαρια να χανονται....Sorkomanis wrote:Προσωπική μου άποψη, ήδη με 35mm για μάνα μέχρι τα 100gr δεν θα θέλεις shock leader. Για πιο πολλά γραμμάρια τότε ναιNikolas Nklou wrote:δικη μου αποψη να χρησιμοποιησης μια monofilament πετονια (35-45mm) για το γεμισμα του μηχανισμου και ενα shock leader για αποφυγη κοψιματος της κυριας μισινας σουxrist0f0r0s wrote:για casting to σκεφτομουνανημα καλυτερα μην παεις για casting γιατι πολλες φορες λογω αερα θα δημιουργονται τουφες και λογω ελειψης ελαστικοτητας θα σου φερνει το βαριδι εξω εαν ειναι λιγο ταραγμενη η θαλασσα

-
Σωστός!! ώστε να μου συμβεί και εμενα και να αρκεψω να βάλλω shock leaderNikolas Nklou wrote:Sorkomanis wrote:Προσωπική μου άποψη, ήδη με 35mm για μάνα μέχρι τα 100gr δεν θα θέλεις shock leader. Για πιο πολλά γραμμάρια τότε ναιNikolas Nklou wrote:για casting to σκεφτομουνα
δικη μου αποψη να χρησιμοποιησης μια monofilament πετονια (35-45mm) για το γεμισμα του μηχανισμου και ενα shock leader για αποφυγη κοψιματος της κυριας μισινας σουνημα καλυτερα μην παεις για casting γιατι πολλες φορες λογω αερα θα δημιουργονται τουφες και λογω ελειψης ελαστικοτητας θα σου φερνει το βαριδι εξω εαν ειναι λιγο ταραγμενη η θαλασσα
ετσι επιστευκα τζε εγω φιλε μου ....μεχρι που επληγωθηκε λιο η μισινα μου και ειδα τα 75γραμμαρια να χανονται....

Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
-
μια απορεια η braid line για πιο ψαρεμα κανει καλητερα να τις χρησημοπειας ?
Απο ακτή κυρίως για Spinning αλλά εξαρτάται που την φαντασία σουxrist0f0r0s wrote:μια απορεια η braid line για πιο ψαρεμα κανει καλητερα να τις χρησημοπειας ?

Από βάρκα κυρίως για Trolling, Jigging και καθετές
Fishing... http://www.cyprusfaa.com