παιδκια ο Μαριος εκαμεν μια εξαιρετικη δουλια πανο σε 2 καλαμια που εχο. Ενα Μπολονεζ Browning Xitan 7mt του οποιου αντικατεστησε το τεταρτο κομματι με ξηλωμα 3 οδηγων. Περιττο να πω πως τα δημματα των οδηγων τα ξαναεκαμε οπως ηταν οταν ηρθε απο την εταιρια, σαννα και τιποτα δεν πηραχτηκε.
Το αλλο καλαμι προκειται για ενα καλαμι σπιν που πηρα, μετα απο μεγαλο παρακαλιο απο παιδι του φορουμ

, το καλαμι ειναι το Abu Garcia Conolon Speedlock 0-12gr με Titanium guides tis Pacific Βay. To καλαμι οταν το πηρα ηταν μια χαρα απλα επειδη και μονο το πηρα για να το βλεπω και σπανια εως ποτε για ψαρεμα, αφου δεν ειμαι του σπιννινγκ, ειχε καποιες αισθητικες ατελειες, αφου δεν ειχε φελλο ηταν τυλιγμενο με τελλα heat παρομια με heat wrap για hand grip, αλλα και επειδη το speedlock reel seat της abu δεν μου γιαλλιζε το ματι σαν κατασκευη τοτε πηρα την αποφαση να μου το ξηλωσει ο Μαριος και να το αντικαταστησουμε με ενα της Fuji μαζι με το φελλο της εν λογω εταιριας. Τωρα χαρης στο Μαριο εχω ενα καλαμι που χαιρεσε να το βλεπεις, εγινε πιο ελαφρυ και αποτι μου ειπε ο προηγουμενος ιδιοκτητης του οποιου σεβομαι τις γνωσεις περι σπιννινγκ ειναι εξαιρετικο στο ψαρεμα. Thank you Μαριε και αλλη φορα να φκαλλεις φωτογραφιες αμαν καμνις ετσι ωραιες δουλιες