Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

plenom'metatopsarem?

Re: Μισινες-Νηματα για σπιννιγκ

Post by plenom'metatopsarem? »

angiec wrote:μαριε σταματα να περιμενεις τροφη μασιμενη! αρκεψε δοκίμαζε να μπορεις να εχεις δικη σου αποψη

Προσωπικά εγώ νόμιζα ότι το φόρουμ είναι ότι μπορούμε να βοηθούμε (και ιδίως τους νεαρούς φίλους που τώρα αρχίζουν )
Δεν κοστίζει τίποτα σε κάποιον που έχει την πείρα και την γνώση να τον καθοδηγίσουμε και τι θα χρησιμοποιήση σε ένα ψάρεμα. εάν όχι γιατί υπάρχει το φόρουμ μόνο να κάνουμε διαφήμηση ....η να βάζουμε τις φώτο>????????? Εξάλλου δεν είμαστε όλοι στην ίδια θέση να αγοράζουμε και να δοκιμάζουμε συνέχεια
ΦΙΛΙΚΑ
Σαυτά έχουμε συμφωνήσει και παλαιότερα ,δεν ξέρω αν είναι σε αυτή την ενότητα.
Σίγουρα όμως δεν μπορούμε να παραβλέπουμε το γεγονός πως κάποιοι "εκμεταλλεύονται" το φόρουμ και δεν συμμερίζονται τις ίδιες σκέψεις με τις δικές σου Άντζυ. Δυστυχώς

angiec

Post by angiec »

Δεν είχα ούτε έχω σκοπό να προσβάλω κανένα αλλά αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη ευχαριστώ

plenom'metatopsarem?

angiec wrote:Δεν είχα ούτε έχω σκοπό να προσβάλω κανένα αλλά αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη ευχαριστώ
:) Δεν νομίζω να προσέβαλες ΚΑΝΕΝΑ :)
Εκτός κι αν η αλήθεια προσβάλει :)

Tryfon

Post by Tryfon »

angiec wrote:Δεν είχα ούτε έχω σκοπό να προσβάλω κανένα αλλά αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη ευχαριστώ
τζαι εγω τη δικη μου ειπα angie μου ουτε εγω εχο σκοπο να προσβαλω κανενα :)
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus

angiec

Post by angiec »

Και μια διευκρίνηση............Ο Μάριος(mariosspinning) είναι μόνο 15 χρόνων............................................................

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Καλημερα και καλη Βδομαδα σε ολους σας :)
Προσπαθω να καταλαβω σε τι πραγμα διαφωνειται αλλα ο "γερασμενος" πλεον εγκεφαλος μου :oops: δεν τα καταφερνει :lol:
Καποιος ρωτα για κατι. ΑΝ ξερω θα του απαντησω. Αν δεν ξερω ΤΙ να του πω? Εικασια? η Αυτοσχεδιασμο?
Σημερα στην αγορα υπαρχουν εκατομμυρια διαφορετικα προιοντα. Μην περιμενετε να υπαρχει ανθρωπος που να τα εχει δοκιμασει ολα.
ΤΩΡΑ. Για το θεμα του πειραματισμου ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα διοτι για μενα ειναι τροπος ζωης. Ειναι ομως ΠΟΛΥ ΔΑΠΑΝΗΡΟΣ. Δεν ειναι παιγνιδι για τον καθ'ενα.
Προσωπικα εχω την δυνατοτητα να παιρνω πολλα πραγματα σε ΚΟΣΤΟΣ ενιοτε δε και ΔΩΡΕΑΝ. Αυτο μου δινει την δυνατοτητα να κανω πολλες δοκιμες ΑΛΛΑ πιστεψετε με ταυτοχρονα μου δημιουργει και πολλα προβληματα. Δεν ειναι ολοι οι εμποροι ετοιμοι να δεχτουν αρνητικη κριτικη για ενα προιον που εισαγουν.
Γινεσε ευχαριστος οτν επαινεις ενω οταν επικρινεις κατι γινεσαι ΕΧΘΡΟΣ.
Ισως για αυτο τον λογο δεν πιεζω τον Αριστο να κανει δοκιμες και κριτικες νεων προιοντων.
Το αλλο θεμα ομως που ειμαι ΥΠΟΧΡΕΟΣ να θιξω ειναι αν οσοι ρωτουν εχουν την ικανοτητα να ακουσουν τον αλλο. Να δεχτουν κατι που δεν συναδει με την πεπατημενη. Σαν ΔΕΚΤΗΣ ο Κυπραιος (και ο Ελλαδιτης) ειναι παλαιολιθικος. Μεγαλο θεμα αλλα θα σας κουρασω.

PrEdAtΩR

Post by PrEdAtΩR »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Καλημερα και καλη Βδομαδα σε ολους σας :)
Προσπαθω να καταλαβω σε τι πραγμα διαφωνειται αλλα ο "γερασμενος" πλεον εγκεφαλος μου :oops: δεν τα καταφερνει :lol:
Καποιος ρωτα για κατι. ΑΝ ξερω θα του απαντησω. Αν δεν ξερω ΤΙ να του πω? Εικασια? η Αυτοσχεδιασμο?
Σημερα στην αγορα υπαρχουν εκατομμυρια διαφορετικα προιοντα. Μην περιμενετε να υπαρχει ανθρωπος που να τα εχει δοκιμασει ολα.
ΤΩΡΑ. Για το θεμα του πειραματισμου ΣΥΜΦΩΝΩ απολυτα διοτι για μενα ειναι τροπος ζωης. Ειναι ομως ΠΟΛΥ ΔΑΠΑΝΗΡΟΣ. Δεν ειναι παιγνιδι για τον καθ'ενα.
Προσωπικα εχω την δυνατοτητα να παιρνω πολλα πραγματα σε ΚΟΣΤΟΣ ενιοτε δε και ΔΩΡΕΑΝ. Αυτο μου δινει την δυνατοτητα να κανω πολλες δοκιμες ΑΛΛΑ πιστεψετε με ταυτοχρονα μου δημιουργει και πολλα προβληματα. Δεν ειναι ολοι οι εμποροι ετοιμοι να δεχτουν αρνητικη κριτικη για ενα προιον που εισαγουν.
Γινεσε ευχαριστος οτν επαινεις ενω οταν επικρινεις κατι γινεσαι ΕΧΘΡΟΣ.
Ισως για αυτο τον λογο δεν πιεζω τον Αριστο να κανει δοκιμες και κριτικες νεων προιοντων.
Το αλλο θεμα ομως που ειμαι ΥΠΟΧΡΕΟΣ να θιξω ειναι αν οσοι ρωτουν εχουν την ικανοτητα να ακουσουν τον αλλο. Να δεχτουν κατι που δεν συναδει με την πεπατημενη. Σαν ΔΕΚΤΗΣ ο Κυπραιος (και ο Ελλαδιτης) ειναι παλαιολιθικος. Μεγαλο θεμα αλλα θα σας κουρασω.
Καλημερα, εγραψες παλι!!!!! :D

... ακουσα τα για προκτες που επιατε Καλαβασο.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

marios
Site Admin

Post by marios »

angiec wrote:Και μια διευκρίνηση............Ο Μάριος(mariosspinning) είναι μόνο 15 χρόνων............................................................
Και 45 χρ. να ήταν.. και εκατομμυριούχος .... το ίδιο θα με ενοχλούσαν η απάντησης που πήρε μέσο του συγκεκριμένου forum angie :)
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

plenom'metatopsarem?

marios wrote:
angiec wrote:Και μια διευκρίνηση............Ο Μάριος(mariosspinning) είναι μόνο 15 χρόνων............................................................
Και 45 χρ. να ήταν.. και εκατομμυριούχος .... το ίδιο θα με ενοχλούσαν η απάντησης που πήρε μέσο του συγκεκριμένου forum angie :)
αν διευκρινίζαμε ,μάλλον διατυπώναμε διαφορετικά: " Δεν γνωρίζουμε το συγκεκριμένο προιόν(προσωπικά), αλλά κάποιες φορές χρειάζεται και να πειραματιστούμε για να βρούμε κάτι που μας ικανοποιεί και μας ταιριάζει".
Πιο σωστό? :)

marios
Site Admin

Post by marios »

plenom'metatopsarem? wrote:
marios wrote:
αν διευκρινίζαμε ,μάλλον διατυπώναμε διαφορετικά: " Δεν γνωρίζουμε το συγκεκριμένο προιόν(προσωπικά), αλλά κάποιες φορές χρειάζεται και να πειραματιστούμε για να βρούμε κάτι που μας ικανοποιεί και μας ταιριάζει".
Πιο σωστό? :)
Δεν ξέρεις! δεν απαντάς ! τι πιο απλό :)
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

plenom'metatopsarem?

Πιο σωστό? :)[/quote]
Δεν ξέρεις! δεν απαντάς ! τι πιο απλό :)[/quote]

καλά,καλά
μεν πειραματίζεσαι ρε παρέα! Για να μεν γράφουμε κι εμείς μ*&ίες

caveman

Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Post by caveman »

plenom'metatopsarem? wrote:καλά,καλά
μεν πειραματίζεσαι ρε παρέα! Για να μεν γράφουμε κι εμείς μ*&ίες
Καλημέρα κοπέλλια!

Μεν ξεφεύγετε! :naughty:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Tryfon

Post by Tryfon »

Εγω κοπελια απλα εδοκα μια φιλικη συμβουλη... ο λόγος που το ειπα ειδα πολλες φορες π.χ μια μισινα να δουλευει σε ενα σπιναδορο και σε αλλο να μην του αρεσε. Και οι δυο σε ψηλο επιπεδο! Το τι δουλευει και τι οχι δεν ειναι αντικειμενικο ο καθενας με τις αποψεις του.
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

οι παραπανω νομιζουν οτι το spinning ειναι οπως το youtube πιανεις ενα καλαμι/μηχανη κοτσαρεις και ενα ψαρακι πανω και χτυπα μια λιτσα 10 κιλα την επομενη.
Ρωτησε ο μαριος αν η μισηνα ειναι καλη,πιος μπορει να του απαντησει?ξερω τι καλαμι εχει?ποσο παραβολικο ειναι?ξερω αν το χωρει η μηχανη του?ξερω αν το θελει για να ριχνει σιλικονες η τεχνητα των 5γρ?η ποππερ 60γρ?
οποιος του πει οτι ειναι καλη η δεν ειναι θα πει ψεμματα.
Κανονικα επρεπε να ρωτησει εκεινον που την πουλαει ασχετα αν θα του πει παραμυθια η οχι.Του μαριου του εδωσα 1-2 πληροφοριες σε προσωπικα μυνηματα απο εκει και περα δεν εχω τηλεπαθεια.

Εντομεταξυ συζητηση κανουμε τωρα δεν υπαρχει παρεξηγηση 8-)

mariosspinning

Post by mariosspinning »

ε κοπελια εγω τη γνωμησας εζυτησα μονο,αν εξερα οτι ηταν να καμνετε ετσι κουβεντες εν θα ροτουσα :D
εγω παντως ενε πειραχτηκα με τουτα που ειπετε, :P ,μακαρι να εχουμε την υγεια μας και να ειμαστε καλα και το ψαρεμα ενε θεμα για να μαλλωνουμε.
φιλικα παντα :)
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”