ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ DYNABAIT

Αν επιθυμείτε να καταθέσετε την άποψή σας για ζητήματα που δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω ενότητες, μπορείτε να το κάνετε από εδώ.
admin
Site Admin

Re: ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ DYNABAIT

Post by admin »

Νικόλα όλα αυτά που έγραψες ήταν αχρείαστα καικουραστηκά όντος γιατί πολύ απλά αν διάβαζες την δημοσίευση μου μιλούσα για ένα γενικό πρόβλημα και όχι για το συγκεκριμένο προϊόν, άρα δέν χρειάζεται να δικαιολογηθείς σε εμένα γιατί δέν διαφημίζεις. Αλλά και πάλι όταν είσαι διαθετημένος να ξοδέψεις τόσο χρόνο και χρήμα για να δημιουργήσεις brand awarness χωρίς πρώτα να έχεις δουλέψει ένα προϊόν στην Χώρα με τους υποψήφιους πελάτες σου και όταν είσαι διαθετημένος να κάνεις τόσες προωθητικές ενέργειες κάπου πάεις λάθος. (είμαι και εγώ του Μarketing με Μαστερ και 12 χρόνια πείρας στο παζάρι) όταν πήγαν τα Macdonald στην Τουρκία έπρεπε να μελετήσουν πρώτα το προϊόν τους σε σχέση με την αγορά πρίν αρχίσουν να το βγάζουν πρός τα έξω γιατί απλα΄υπάρχουν κάποια barriers σε κάποιες χώρες με ιδιαιτερότητες π.χ οι μουσουλμάνοι δέν τρώνε χοιρινό!!!! οι ινδιοί δέν τρώνε βοδινό και πάει λέγοντας. Ένα προϊόν όσο σπουδαίο και να είναι πρέπει πρώτα να κάνεις ένα product positiong και αρκετή έρευνα πρίν προχωρήσεις με marketing plan. Επίσης όταν υπάρχει ένα μόνο Κυπριακό περιοδικό για Ψάρεμα στην Κύπρο το οποίο κάνει και dvd και μπορείτε να κάνετε παρουσίαση προϊόντος σας και να απευθυνθείτε άμεσα στους υποψήφιους σας πελάτες δέν μπορώ ηλικρινά να καταλάβω πρός τι όλος αυτός ο κόπος να κάνετε όλα τα άλλα εκτος απο αυτό που πρέπει.(Πολλές φορές εμείς οι Κυπραίοι προσπαθούμε μάταια να τετραγωνίσουμε τον κύκλο) Ο σωστός ο Marketear ειναι αυτός που χρησιμοποιεί σωστά όλα τα διαθέσιμα media για να προσεγγίσει τους πελάτες. Εγω όταν παίρνω ένα περιοδικό κια ενδιαφέρομαι να αγοράσω σκάφος θα σταθώ και θα διαβάσω μια παρουσίαση σκάφους, θα σταθώ και θα μελετήσω μια καλοστημένη διαφήμιση με σκάφη τα οποία προσφέρουν πληροφορίες. Θα γυρίσω σελίδα σε μια διαφήμιση την οποία έχω ξαναδεί πολλές φορές ή που δέν έχει ενδιαφέρον υλικό επάνω της. Επίσης ένα dvd που παρουσιάζει ένα νέο προϊόν θα το δώ (π.χ telemarketing flying lures) ξέρετε πόση επίασαν τσίνα τα τεχνητά τότε που την διαφήμιση. Αλλά τι έδειχνε? έδειχνε τεχνητά να δουλεύκουν. όλα αυτά που έγραψες και είμαι σίγουρος ότι σου πήρε πολλύ κόπο να τα οργανώσεις πολλές φορές μπορούν να απλοποιηθούν και να κερδίσετε και χρόνο και χρήμα. Όταν ήταν να κάνω το περιοδικό για το Ψάρεμα επείενα στα καταστήματα και οι περισσότεροι εκλείαν μου την πόρτα μες τα μούτρα, (αλλά όχι όλοι) πολλοί μου έλεγαν παρέτα έν γίνεται εν θα δουλέψει εν τσίν ο έν το άλλο, όταν ήταν να κάμω την έκθεση μια απο τα ίδια, όταν ήταν να κάνω το κυνηγετικό περιοδικό το ίδιο, όταν ήταν να κάνω το Cyprus Yachting το ίδιο. Εκείνο που ξόδεψα ατέλειωτες ώρες για να πετύχω αυτάτα πράγματα χωρίς να θέλω να αυτοπροβάλλομαι έιναι το γεγονός ότι προσπαθούσα να σκεφτώ ανοιχτόμυαλα και να εφαρμόζω την πρώτη και ποιό σημαντική αρχή του Marketing--Marketing is the study to identify a market niche and try to satisfy that niche!!!! Δέν προσπαθείς να δώσεις κάτι του άλλου με το ζόρι αλλά να του προσφέρεις μια λύση σε μια ανάγκη που έχει. Τέλοσπαντων δέν θέλω να γίνομαι εγώ κουραστικός αλλάξαμε και θέμα και πήγαμε στο MRK 101 . Εγώ αν θέλετε μπορώ να κάνω την δοκιμή με τα σκουλήκια, εάν αυτό βοηθάει σε κάτι

marios
Site Admin

Post by marios »

όσον marketing κ διαφήμιση και να γίνει στην κύπρο σε τέτοιους είδους προϊόντα δολώματα, τεχνητά, κτλ πιστεφκω είναι χάσιμο χρόνου και χρηματος!!! Στη καλύτερη περίπτωση αδιαφορούν όλοι γιατί "πιστεφκουν" ότι θέλεις να τους το "μπήξεις" και στην χειρότερη όταν λες εκπληκτικά πράγματα για ένα προϊόν ο καταναλωτής που θα το χρησιμοποίηση ότι δήποτε κάτω του εκπληκτικού το θεωρεί αποτυχία. άρα γυρίζει μπούμερανγκ
..τούτα θέλουν υπομονή όταν ένα προϊόν αξίζει ΔΕΝ χάνεται.Ολοι μας θέλουμε να έχουμε μαζί μας ένα καλο δόλωμα η ένα καλο τεχνητό ψαράκι κτλ..το τι είναι καλο ακούγεται ακόμα και με την σιωπή!! εννοώ πχ κάποιοι προσπαθούν να το κρύψουν για να πιάνουν μονο οι ίδιοι τα ψαρια :lol: και της επόμενες μέρες "εξαφανιζουντε" που τα ράφια τον καταστημάτων τa συγκεκριμένα προϊόντα ...εγώ με την ελαχιστη εμπειρία που είχα σαν πολίτης σε κατάστημα ειδών αλιείας έτσι εκαταλαβα πως " λειτουργά" ο κυπραίος ψαράς, ώσπου του λαλείς πιαστώ και είναι καλο "γραφισε" κανονικά :) ...ήταν και ο βασικός λόγος που σταμάτισα να δουλεύω σε κατάστημα αλιείας..προτίμησα να έχω τον ρολο του "ξεροτζεφαλου" καταναλωτή παρα του υπομονετικού πωλητή :lol:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

nicolas theocharous

Post by nicolas theocharous »

Φιλε μου πολλα καλα τα λογια σου, στη δημοσιευση σου εισουν πολλα ξεκαθαρος οτι εν γενικα που εμιλουσες απλα και εγω απο την πλευρα του εισαγωγεα ειπα να φκω που εκεινο το ΄γενικα΄ γιατι οντως εχουμε ενα πλανο να ακολουθησουμε. Το αν θα δουλεψει η οχι η αν ειναι το σωστο η οχι η το ποσες ωρες και χρημα εννα φαμε εν αλλου παπα ευαγγελιο ο καθενας τραβα μια πορεια πλευσης οπως νομιζει πως εν εκεινος εν σωστο. Χωρις κοπο και θυσιες τιποτε εν γινετε ειδικα την σημερον ημερα.

Και ουτε καν εδικαιολογηθηκα ουτε σε εσενα ουτε σε κανενα το γιατι δεν εδιαφημιστικε το DYNABAIT στο περιοδικο ακομα. Απλα επειδη με την πρωτη ευκαιρια παντα φκενει στην επειφανεια το θεμα διαφημισης και προωθησης των προιοντων απο τους καταστηματαρχες και τους εισαγωγεις και για το τι επρεπε να καμουν για να πετυχουν και εν το εκαμαν, ειπα και εγω να φκω να πω οτι εν εφεραμε ενα πραμα και περιμενουμε το απο μονο του να δουλεψει. Και κατι αλλο, να μου επιτρεψεις να διαφωνισω με το περι διαφημισης που ειπες. Πολλοι απο εμας γυριζουν σελιδα σε διαφημισεις που εν εντελως αγνωστες γι αυτους ειδικα οταν μιλουμε για προιοντα καταναλωσης και οχι ακριβα προιοντα. Οταν ενα αγορασω σκαφος, βαρκα, αυτοκινητο, οπλο, και εννα δωσω ενα κεφαλαιο καλο!! ναι εννα γυρευτω να διαβασω ενα εντυπο για πληροφοριες, να μελετησω τα τεχνικα χαρακτηριστικα του και μετα να παω να επισκεφτω τα καταστηματα να το δω απο κοντα γιατι εννα δωσω τα λεφτα μου και θελω να ειμαι ενημερωμενος και να κανω την καλυτερη δυνατη επιλογη. Αμαν εννα θελω να παω να πιασω ενα πακετο σκουλικια €5 φιλε μου εννα προτιμουσα να βρεθει να μου μιλησει ενας πρωτα να μου πει την γνωμη του και να σχηματισω μια αντιληψη και μετα οποτε βλεπω την διαφημιση στο περιοδικο να ξερω περι τινως προκειτε. Τουτα ουλλα φυσικα εν θεμα αντιληψης, αλλη αντιληψη εχει ο Αριστος, αλλη ο Κωνσταντινος, αλλη ο Νικολας κ.ο.κ. Εν θα κατσουμε να αναλυσουμε θεματα ανιληψεων γιατι εν θα φκουμε που μεσα.

Και κατι αλλο, με το ζορι κανενου εν θα δωσουμε τιποτε ουτε θελουμε να δωσουμε, εν νομιζω να υπαρχει καποιος απο εδω που να εφκηκε στο συμπερασμα οτι προσπαθω να του δωσω κατι με το ζορι. Το θελουμε να πετυχει με το να του το δωσουμε με το ζορι εχει πολλα μεγαλη διαφορα. Ειμαστε νεαροι για καποιους ακομα πελλοκοπελουθκια εχουμε νεες ιδεες, νεες αντιληψεις, θεληση και πεισμα να πετυχουμε ως εδω με το ζορι εν θελουμε να καμουμε τιποτε.

Τελοσπαντων, σε θεματα marketing εννεν αναγκη να μπουμε τουτο ελειπε να εστεισες ετσι επειχηρηση και να μεν ειχες και τα απαραιτητα εφοδια. Τα σκουλικια εστειλα σου τα σημερα.

Φιλικα παντα, Νικολας

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Μαριε :!: Χαιρετω :D
Φανταστου τι ετραβησα οταν ξεκινησα την προσπαθεια να βαλω το MARLBORO στην Κυπριακη αγορα που τοτε την κυριαρχουσαν τα CRAVEN A, τα 555, και τα R.ROYALS :shifty: :shifty: :shifty:
Στην Κυπρο, του Αη Αντωνη και των "αλλων αγιων παντων", θελει πολλην υπομονην :wink: :wink: :wink:

marios
Site Admin

Post by marios »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Μαριε :!: Χαιρετω :D
Φανταστου τι ετραβησα οταν ξεκινησα την προσπαθεια να βαλω το MARLBORO στην Κυπριακη αγορα που τοτε την κυριαρχουσαν τα CRAVEN A, τα 555, και τα R.ROYALS :shifty: :shifty: :shifty:
Στην Κυπρο, του Αη Αντωνη και των "αλλων αγιων παντων", θελει πολλην υπομονην :wink: :wink: :wink:
:lol: μπορώ να φανταστώ!.την υπομονή μου την χρειαζομαι
για αλλα πράματα k Ευάνθη .Δεν είχα περίσσευμα για να διαθέσω σε έτσι δουλειά :naughty:

nicolas theocharous

Φιλε Μαριε εν ειδα κανενα προιον ως τωρα που να ηρτε και να δουλεψει απο μονο του επειδη εν καλο. Αντιθετως βλεπω πολλα προιοντα ειδικα τεχνητα που αν και πολλα καλης ποιοτητας κοινουντε πολλα στην μετριοτητα γιατι ποττε εν ασχοληθηκε κανενας μαζι τους και ειναι πολλα πολλα καλα. Μερικα απο αυτα εσταματησαν να ερκουντε και στην Κπυρο ενω ξαναλαλω το εν πολλα καλα!!!! Επεισης μεν ξεχναμε πως ενας Τσιακκος!!! για εμενα εισαγωγεας τεχνητων εκαταφερε να απογειωσει μια απο τες εταιριες του με τον ιδρωτα του και τον κοπο του. Τωρα αν απλα την εφερνε και αφηνεν την στα ραφια κατστηματων με την ιδεα πως εν καλη και το καλο το πραγμα εν χανεται τωρα τι να σου πω?? Εχει 3 χρονια που την βουρα μερα νυχτα που πισω, παρουσιασεις, DVD, εκθεσεις τα παντα και πετα. Εν ξερω ομως αν κανενας που εμας δαμε εννα μιλουσαμε καθε μερα για τουτα τα τεχνητα αν δεν εβουρουσε ο ανθρωπος τουτος μερα νυχτα και αν κατα πολλους εν εκαμνε τον αδικο κοπο που λες εσυ. Το μονο που εχω να πω σχετικα με την αντιληψη σου φιλε οτι εν χαμενος κοπος χωρις να παιρνεις σαν παραδειγμα ενα ανθρωπο οπως τουτο που με τον ιδρωτα του και τους κοπους του εφτασε την εταιρια του παρα πολλα ψηλα, ειναι πως αν εβαλες και εσυ ενα κεφαλαιο να φερεις καποια πραματα ισως να αναθεωρουσες τις αντιληψεις σου σχετικα με τουτα. Τελοσπαντων οσοι εβουρησαν και εκαμαν 1002 κοπους για να αποδειξουν οτι τα προιοντα τους αξιζουν τον κοπο αποδειξαν οτι θελουν να την μπειξουν και καλα καποιου?? Η εκεινοι που με τον κοπο τους αποδειξαν οτι αξιζουν τα προιοντα τους εμπορουσαν ανετα να γειρουν πισω και να πουν το καλο το πραμα μεινισκει μεστην αγορα και να μεν εκαμναν τιποτε και να δουλεψει απο μονο του και να εδουλεφκαν οπως δουλευκουν τωρα. Υπομονη χρειαζεται, θεληση και κοπος. Φιλικα παντα Νικολας.

admin
Site Admin

Post by admin »

Νικόλα είσαστε νεαροί έχεται όρεξη και μπράβο σας που τρέχετε μέρα νύχτα για τα προϊόντα σας. Αλλά το ζουμί της κουβέντας που σου είπα δέν το κατάλαβες. Ένα προϊόν για να πετύχει πρέπει να πληρεί κάποια κριτήρια και κάποιες προϋποθέσεις. Εκεί πρέπει να επικεντρωθείτε και αν υπάρχουν αυτά τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις να τις διαφημίσετε. Το point δέν είναι γιατί δέν διαφημίζετε εδώ η εκεί. Πρίν απο 5 χρόνια ο Μακαρίτης ο Ανδρέας ο FISHERMAN έστειλε μου κάτι αποξηραμμένα σκουλήκια να δοκιμάσω να του πώ την άποψη μου. Υπόψη σας ο κύριος Ανδρέας ήταν ο πρωτος εισαγωγέας σκουληκιών στην Κύπρο, έφερνε μετά αλλά ποτε΄δέν ασχολήθηκε σοβαρά μαζί τους. Γιατί δέν ξέρω. Εγώ τα δοκίμασα τότε 1-2 φορές χωρίς σπουδαία αποτελαίσματα. Πρίν απο δύο χρόνια ένας άλλος εισαγωγέας μου έδειξε τα DYNABAIT εσκέφτετουν να τα φέρει αλλά τελικά εν τα έφερε....Σήμερα έχετε εσείς άυτό το προϊόν και θέλετε να το πλασάρετε στην αγορά. ο καθένας δουλεύει με τον δικό του τρόπο. Εσείς μπορεί να αποδειχθήτε πιο έξυπνοι και να γεμίσετε κάποια κενά που άφησαν κάποιοι άλλοι και να πετύχετε εάν η αγορά θέλει ένα τέτοιο προϊόν.όμως να σκέφταιστε πάντα σφαιρικά και ποτέ να μην βλέπετε μόνο ευθεία. Ένα κουτί πίσσες αξίζει €1 αλλά υπάρχουν διαφημίσεις εκατομμυρίων σε έντυπα για το συγκεκριμένο προϊόν. Γνωστά και άγνωστα προϊόντα. Αν βγεί τωρά μια πίσσα και να διαφημίζετε με το slogan τέρμα ποιά η κακοσμία στο στόμα με πίσσα χχχχ εάν εμένα μυρίζει το στόμα μου θα μου κινήσει το ενδιαφέρον να την ψάξω!!! Εάν την πιάσω και ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου θα γίνω πελάτης της. Το θέμα τιμή του προϊόντος δέν παίζει καμία σημασία.Σημασία είναι να δουλευεις σωστά και μεθοδικά .
Πάντα φιλικά
Αριστος

nicolas theocharous

admin wrote:Νικόλα είσαστε νεαροί έχεται όρεξη και μπράβο σας που τρέχετε μέρα νύχτα για τα προϊόντα σας. Αλλά το ζουμί της κουβέντας που σου είπα δέν το κατάλαβες. Ένα προϊόν για να πετύχει πρέπει να πληρεί κάποια κριτήρια και κάποιες προϋποθέσεις. Εκεί πρέπει να επικεντρωθείτε και αν υπάρχουν αυτά τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις να τις διαφημίσετε. Το point δέν είναι γιατί δέν διαφημίζετε εδώ η εκεί. Πρίν απο 5 χρόνια ο Μακαρίτης ο Ανδρέας ο FISHERMAN έστειλε μου κάτι αποξηραμμένα σκουλήκια να δοκιμάσω να του πώ την άποψη μου. Υπόψη σας ο κύριος Ανδρέας ήταν ο πρωτος εισαγωγέας σκουληκιών στην Κύπρο, έφερνε μετά αλλά ποτε΄δέν ασχολήθηκε σοβαρά μαζί τους. Γιατί δέν ξέρω. Εγώ τα δοκίμασα τότε 1-2 φορές χωρίς σπουδαία αποτελαίσματα. Πρίν απο δύο χρόνια ένας άλλος εισαγωγέας μου έδειξε τα DYNABAIT εσκέφτετουν να τα φέρει αλλά τελικά εν τα έφερε....Σήμερα έχετε εσείς άυτό το προϊόν και θέλετε να το πλασάρετε στην αγορά. ο καθένας δουλεύει με τον δικό του τρόπο. Εσείς μπορεί να αποδειχθήτε πιο έξυπνοι και να γεμίσετε κάποια κενά που άφησαν κάποιοι άλλοι και να πετύχετε εάν η αγορά θέλει ένα τέτοιο προϊόν.όμως να σκέφταιστε πάντα σφαιρικά και ποτέ να μην βλέπετε μόνο ευθεία. Ένα κουτί πίσσες αξίζει €1 αλλά υπάρχουν διαφημίσεις εκατομμυρίων σε έντυπα για το συγκεκριμένο προϊόν. Γνωστά και άγνωστα προϊόντα. Αν βγεί τωρά μια πίσσα και να διαφημίζετε με το slogan τέρμα ποιά η κακοσμία στο στόμα με πίσσα χχχχ εάν εμένα μυρίζει το στόμα μου θα μου κινήσει το ενδιαφέρον να την ψάξω!!! Εάν την πιάσω και ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου θα γίνω πελάτης της. Το θέμα τιμή του προϊόντος δέν παίζει καμία σημασία.Σημασία είναι να δουλευεις σωστά και μεθοδικά .
Πάντα φιλικά
Αριστος
συμφωνω φιλε μου. μεθοδικοτητα το πιο σμαντικο. οπως ειπα οι ανθρωποι εχουμε διαφορετικες αντιληψεις γι αυτο και ονομαζομαι Νικολασ, και εσυ Αριστος κ.ο.κ. οτι θεωρει ενας σωστο εν σημαινει πως και οαλλος διπλα μας θα σκεφτει το ιδιο. το ιδιο και με τις στρατιγικες σου και γενικα πως θελεις να κινηθεις. μπορει καπιοι να γυρισουν να σε πουν πελλο η οτι χανεις τον χρονο σου ενω καποια αλλα πραματα ισως να ειναι πιο αποτελεσματικα. τωρα αν ειναι η μεθοδικοτητα μας ειναι σωστη η οχι θα κριθει στο χειροκροτημα που λεμε. υπομονη και ο χρονος θα δειξει :wink: :wink: :wink: :wink:

marios
Site Admin

Post by marios »

nicolas theocharous wrote:Φιλε Μαριε εν ειδα κανενα προιον ως τωρα που να ηρτε και να δουλεψει απο μονο του επειδη εν καλο. Αντιθετως βλεπω πολλα προιοντα ειδικα τεχνητα που αν και πολλα καλης ποιοτητας κοινουντε πολλα στην μετριοτητα γιατι ποττε εν ασχοληθηκε κανενας μαζι τους και ειναι πολλα πολλα καλα. Μερικα απο αυτα εσταματησαν να ερκουντε και στην Κπυρο ενω ξαναλαλω το εν πολλα καλα!!!! .
Με να το λες εσύ δεν σημαίνει τίποτα!! ψάρι πιάνουν παραπάνω που το άλλο που έχω? αυτό έχει σημασία για μένα που θα το αγοράσω.
nicolas theocharous wrote:Επεισης μεν ξεχναμε πως ενας Τσιακκος!!! για εμενα εισαγωγεας τεχνητων εκαταφερε να απογειωσει μια απο τες εταιριες του με τον ιδρωτα του και τον κοπο του. Τωρα αν απλα την εφερνε και αφηνεν την στα ραφια κατστηματων με την ιδεα πως εν καλη και το καλο το πραγμα εν χανεται τωρα τι να σου πω?? Εχει 3 χρονια που την βουρα μερα νυχτα που πισω, παρουσιασεις, DVD, εκθεσεις τα παντα και πετα. .
Δεν ξέρω φιλε Νικόλα καμια εταιρία και καμια μάρκα ούτε να απογειωθεί ούτε να πετα! (εκτος
που την cyprus airways) ξέρω μοντέλα από διαφορετικές μάρκες και διαφορετικούς εισαγωγής που με τον χρόνο που είναι στην αγορά απέδειξαν ότι τα συγκεκριμένα ψαράκια δουλεύουν! όχι όλα μια εταιρίας..
nicolas theocharous wrote: Εν ξερω ομως αν κανενας που εμας δαμε εννα μιλουσαμε καθε μερα για τουτα τα τεχνητα αν δεν εβουρουσε ο ανθρωπος τουτος μερα νυχτα και αν κατα πολλους εν εκαμνε τον αδικο κοπο που λες εσυ. .
Και τούτο πρέπει να το καταλάβεις Νομίζεις εμείς εδώ είμαστε το παζάρι τις κύπρου.κάμνεις λάθος...κάμε μια βόλτα στα μαγαζιά και ρότα αυτούς που θα συνάντησης θα γνωρίζουν τα προϊόντα που λες?...όχι!! ποτε θα τα μάθουν? όταν τους δώσουν ψαρια στο γνωστό τους ψαρια σε αυτούς αφού θα τα αγοράσουν και ψαρια μετά στον φίλο τους που θα του πουν να αγοράσει και αυτός...μέτο να του πεις έχει ωραία πλευση και έτσι και διαφορετικά χέστηκε η φοράδα σταλόνι.
nicolas theocharous wrote: Το μονο που εχω να πω σχετικα με την αντιληψη σου φιλε οτι εν χαμενος κοπος χωρις να παιρνεις σαν παραδειγμα ενα ανθρωπο οπως τουτο που με τον ιδρωτα του και τους κοπους του εφτασε την εταιρια του παρα πολλα ψηλα, ειναι πως αν εβαλες και εσυ ενα κεφαλαιο να φερεις καποια πραματα ισως να αναθεωρουσες τις αντιληψεις σου σχετικα με τουτα. Τελοσπαντων οσοι εβουρησαν και εκαμαν 1002 κοπους για να αποδειξουν οτι τα προιοντα τους αξιζουν τον κοπο αποδειξαν οτι θελουν να την μπειξουν και καλα καποιου?? Η εκεινοι που με τον κοπο τους αποδειξαν οτι αξιζουν τα προιοντα τους εμπορουσαν ανετα να γειρουν πισω και να πουν το καλο το πραμα μεινισκει μεστην αγορα και να μεν εκαμναν τιποτε και να δουλεψει απο μονο του και να εδουλεφκαν οπως δουλευκουν τωρα. Υπομονη χρειαζεται, θεληση και κοπος. Φιλικα παντα Νικολας.
είπα πως είδα εγώ τα πράγματα Νικόλα μπορεί να έχω και λάθος! επιμένω όμως ότι εκτος από διαφήμισης προώθησης κτλ ΑΝ είναι καλο ένα προϊόν αντέχει και πετυχαίνει...τα υπόλοιπα θα τα δείξει ο χρόνος

nicolas theocharous

φιλε μου λοιπον, αυτο που θελω απλα να ξεκαθαρισω και συζητουμε τοση ωρα δεν ειναι πως να κρατησεις τα προιοντα στο παζαρι αλλα να φτασει στο αυτι του καταναλωτη οτι ηρτε τουτο το καινουριο προιον στην αγορα και να μπει στον κοπο αν θελει να το δοκιμασει. επεισης να του ενισχυσεις το κινητρο να το δοκιμασει αποδεικνιοντας του πως αξιζει. απο εκει και περα την τελικη αποφαση εχει την ο καταναλωτης. η ολη κουβεντα μας σημερα ειναι πως θα κανεις καποιον να ακουσει πως ηρταν, με ποια ευκαιρια θα εχει μια πρωτη επαφη με το προιον και να του εξηγησεις τα πλεονεκτηματα του και πως δουλευει. τωρα αμαν φερεις ενα πραμα και εννεν καλο μπορει να αγορασει ο αλλος μια φορα και να μεν ξαναπιασει. το θεμα με τα ψαρακια που σου ειπα ειναι πως αυτος ο ανθρωπος και εκαταφερε να προσελκυσει με τον κοπο του το κοινο αλλα και ειναι πολυ καλα τα ψαρακια. και επειδη ξεφευγουμε απλα να ξαναπω πως η κουβεντα εξεκινησε με σκοπο την πρωθηση των προιοντων και τους τροπουσ να δειξουμε τα πλεονκτηματα του αλλα και να δημιουργησεις ενα brand awareness. με το να φερεις κατι και απλα να το φερεις εν καμνεις τιποτε η μετα απο καιρο αν που μονοι τους οι καταναλωτες καταλαβουν οτι εν καλο. και οσο για τα ψαρακια εμεις του φορουμ ναι ξερουμε τις πληστες μαρκες επειδη συζητουμεν τα μερα νχτα. παμε ενα περιπατο σε καταστηματα να σου δειξω ολα τα ψαρακια που εν καλα που διαφορες μαρκες τα οποια εννα συφωνησουμε και οι 2 οτι εν καλα και να ρωτησουμε τους καταστηματαρχες ποσα πουλουν. να δεις εκει και να μεινεις. τεχνητα πολλα καλης ποιοτητας που τα ξερουμε αλλα ο κοσμος εν εχει ιδεα απο την ποιοτητα τους επειδη εν ετυχαν σωστης προωθησης. επειδη αγοραζεις τα εσυ και εγω που μπεννουμε στο φορουμ και επειδη καποτε μπορει να βρεθεις σε μια παρεα και μπορει να τα προτεινεις εν σημαινει οτι πουλιουντε. εγω και εσυ εν ειμαστε συνολο ειμαστε 2 στους δεκα που εννα πιασουν εκεινο το μοντελο.

τελοσπαντων διαφορετικες αποψεις εν θα σταθω αλλο πανω σε τουτο το θεμα. Τα προιοντα της DYNABAIT θα προωθηθουν με τους τροπους που προαναφερθηκαν πριν. Ειτε αδικος κοπος ειτε οχι θελουμε να ειμαστε κοντα στον καταλανωτη με τον καλυτερο δυνατο τροπο και ας φαω ωρες και κοπο και ιδρωτα και χρημα φτανει ο καταναλωτης να σχηματισει μια αντικειμενικη αποψη για το προιον, να με ρωτησει οτι θελει να τον βοηθησω οσο μπορω και απο εκει και περα ας κρινει και ας αποφασησει απο μονος του.

inglese.fishing

Post by inglese.fishing »

admin wrote: Κύριε Ευάνθη πολύ σωστά τα λές αλλά...... πώς να μάθει ό κόσμος για ένα προϊόν και να το εμπιστευτεί όταν οι ίδιοι οι εισαγωγείς δέν τα προωθούν και δέν τα διαφημίζουν. Δέν μιλώ για το συγκεκριμένο προϊόν μιλώ γενικά για σκάφη, για καλάμια, για δολώματα τα πάντα. όταν έρχεται η ώρα να περάσουν ένα μύνημα στους καταναλωτές και δέν παιρνούν το σωστό μήνυμα ή δέν στέλνουν κανένα μήνυμα. Το ξέρω ότι εσύ είσαι σπουδαίος μαρκετήαρ αλλά πρέπει να το κατανοείσουν και οι μαγαζάτορες. Με λύπη μου βλέπω καταστήματα να 'πετάσουν' τα λεφτά τους σε μια στερεώτυπη και ίδια διαφήμιση κάθε τεύχος κάθε τεύχος. Έχουμε την ευχαίρια να κάνουμε dvd να δείξουμε προϊόντα να κάνουμε διάφορα πράγματα αλλά όλοι 'βαργιούνται' ή νομίζουν ότι έχουν φέρει το σούπερ προϊόν που θα πωλείται απο μόνο του. Ο Παφίτης, ο Σκαλιώτης Ο Λεμεσιάνός ο Παραλιμνίτης δέν μπορεί να ξέρει ανα πάσα στιγμή το κάθε προϊόν τι είανι και ποιός το φέρνει πρέπει επιτέλους οι εισαγωγείς και οι καταστηματάρχες να μάθουν να στέλνουν τα σωστά μηνύματα πρός τα έξω για να τα παίρνει ο κόσμος και να τα επεξεργάζεται Κάποτε μόλις ήρθε το sharkτην Κύπρο ο εισαγωγέας ξόδεψε 100 000 για να φέρει το προϊόν και 100 000 για να το διαφημίση και μετά απο 2 χρόνια το πούλησε 6-7 εκκατομύρια. Σήμερα οκόσμος ψάχνετε πολύ περισσότερο απο παλιά άρα και τα καταστήματα και οι εισαγωγείς πρέπει να τους βοηθούν περισσότερο με παροχή πληροφοριών και σωστές διαφημίσεις.
Σωστά ότι έγραψες, έχει πάρα πολύ καιρό που περιμένω να συμβιβαστώ με ότι φέρνουν οι εισαγώγεις αλλά εν τω κάμνω. Επεξηγώ, έχει μια εταιρεία ένα νέο καλάμη που μου κάμνει. Πάω βρίσκω τον αντιπρόσωπο και με γράφει.
Χάλασε μια αγαπημένη μου μηχανή ήθελα άλλα γρανάζια. Πάω στον αντιπρόσωπο να μου φέρει καινούργια ή να τα βγάλω που τις χαλασμένες που είχε στα συρτάρια. Απάντηση: Μα εν γίνεται αφού έχει τελειώσει η εγγύηση πρέπει να αγοράσεις άλλη.
Αναγκαστικά στράφηκα σε άλλες πηγές internet shops eBay. ΤΕΛΟΣ.

Αγαπητέ Άριστε δεν θα τους πείσεις ποτέ να αλλάξουν το μόνο που θα πετυχεις είναι να σε βαρεθούν. Όταν χάσουν της αντιπροσωπείες κάποιον «Χρυσών Κοτών» μόνο τότε θα ξυπνήσουν.

Και εσύ Άριστε πρέπει να μπαίνεις στην διαδικασία να συγκρίνεις προϊόντα και να κάνεις εισηγήσεις πχ για καστινγ 4 μηχανές και 4 πετονιές
Για εγγλέζικο 4 μηχανές και 4 πετονιές. (και πόση σαβούρα μου έμεινε που πράγματα που εν έπρεπε να αγοράσω)
Εν μπορείς να φανταστής πόσες πετονιές άλλαξα μέχρι να βρω πιες αρμόζουν για το τρόπο που ψαρέψω. Νομίζω εν να βοηθήσεις πολλή κόσμο και εν να έχει και ο λάτρης του ψαρέματος ακόμα ένα λόγο να αγοράσει το περιοδικό.

admin
Site Admin

Post by admin »

Αγαπητέ Άριστε δεν θα τους πείσεις ποτέ να αλλάξουν το μόνο που θα πετυχεις είναι να σε βαρεθούν. Όταν χάσουν της αντιπροσωπείες κάποιον «Χρυσών Κοτών» μόνο τότε θα ξυπνήσουν.

Και εσύ Άριστε πρέπει να μπαίνεις στην διαδικασία να συγκρίνεις προϊόντα και να κάνεις εισηγήσεις πχ για καστινγ 4 μηχανές και 4 πετονιές
Για εγγλέζικο 4 μηχανές και 4 πετονιές. (και πόση σαβούρα μου έμεινε που πράγματα που εν έπρεπε να αγοράσω)
Εν μπορείς να φανταστής πόσες πετονιές άλλαξα μέχρι να βρω πιες αρμόζουν για το τρόπο που ψαρέψω. Νομίζω εν να βοηθήσεις πολλή κόσμο και εν να έχει και ο λάτρης του ψαρέματος ακόμα ένα λόγο να αγοράσει το περιοδικό.[/quote]

Φίλε μου υπάρχουν και οι άνθρωποι που προσφέρουν και εξυπηρέτηση και σέρβις και υποστήριξη, εγώ προσωπικά τα τελευταία χρόνια ψωνίζω απο συγκεκριμένα καταστήματα που ξέρω ότι θα μου προσφέρουν αυτά που ζητώ. Τώρα μου μιλάς για σύγκριση, και σου λέω ένα απλό παράδειγμα πάω εγώ απο 4 πελάτες μου και παίρνω τέσσερις διαφορετικές μισίνες. Τις ελέγχω στον κόμπο στην αντοχή στην τριβή στην πλευστότητα κ.τ.λ κ.τ.λ .Και δέν σου λέω να μου δώσουν δωρεάν λέω να τις αγοράσω. Γράφω λοιπόν στο περιοδικό τις απόψεις μου για κάθε μισίνα. Εάν είμαι σωστός θα γράψω αντικειμενικά ότι μια απο τις τέσσερις μου άρεσε καλύτερα απο τις άλλες τρις . Αυτόματα φίλε θα έχουμε τρις δυσαριστημένους πελάτες απο τους λίγους στο σύνολο τους. Αυτόματα και το πιο πιθανό χάνεις 3 διαφημίσεις και μένεις με μια. Με απλά μαθηματικά σε πολύ λίγο χρόνο διαφημίσεις καπούτ.....περιοδικό καπούτ. Αν μου ζητάς να βγάλω λοιπόν τα μάτια μου μόνος μου δέν μπορώ να το κάνω αυτό. Δέν μας το επιτρέπει η νοοτροπία μας. Αν το περιοδικό πουλιέτουν €15 στα περίπτερα και δέν είχα ανάγκη της διαφημίσεις θα το έκανε πολύ ευχαρίστος. Έτσι για να ξέρεις όλα τα περιοδικά και στην Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου δέν κάνουν συγκρίσης αλλά παρουσιάσης για τον απλούστατο λόγω που σου εξήγησα. Εμείς επικεντρωνομαστε μέσο του περιοδικού να παιρνάμε σωστά αλιευτικά μηνύματα, να δείχνουμε χρήσιμα άρθρα για τους αναγνώστες, να πληροφορούμε τον κόσμο για αλλαγές που έγιναν ή θα γίνουν , νομοθεσίες, κ.τ.λ το θέμα σύγκρισης δέν θέλουμε να το αγγίξουμε γιατί όπως λέει και ο Νικόλας είναι όλα θέμα αντίληψης. Να φανταστείτε ότι ένας υφιστάμενος πελάτης μας έστειλε 'απειλητικό μήνυμα' γιατί τολμησαμε να επιτρέψουμε να διαφημίσει άλλος πελάτης παρόμοιο προϊόν. Άρα ο κάθε εισαγωγέας ο κάθε μαγαζάτορας μπορεί να ξοδέψει κόπο να στήσει μια κατατοπιστηκή διαφήμιση για να κερδίσει πελάτες. Με τα παιδιά τώρα τον Νικόλα και τον Κωνσταντίνο θα τολμήσω να συγκρινω το προϊόν τους με τα ζωντανά γιατί πολύ απλά δέν διαφημίζουν το προϊόν και δέν έχω κάποιο κόλλημα να το κάνω. Φαντάσου τώρα να είχαν ένα χρονιαίο πακέτο για να διαφημίζουν τα σκουλήκια και να έβγαινα εγώ να κάνω ένα άρθρο και να γράψω αρνητικά πράγματα για αυτά.....

nicolas theocharous

Φιλε Αριστε καλημερα. Εκεινα που ειπες συμφωνω απολυτα και εν απολυτως κατανοητα, εν πολλα λεπτη η θεση σου.

Οσο για το after sales service των εισαγωγεων και των καταστηματαρχων εν πρεπει να μπαινουν ολοι σε ενα καλαθι φιλε inglese, το θεμα εξαρταται απο τον καθε εισαγωγεα ξεχωριστα ποια γραμμη θα ακολουθησει. Ξερω και εγω καποιους οι οποιοι οντως μπορει να μεν υπολογιζουν κανενα και να μεν ασχολουντε η απλα να μεν εχουν καθολου after sales service. Εν θελω να καμω αυτοπροβολη η οτιδηποτε απλα εσυ μπορει να επεσες πανω στην περιπτωση, γενικα ομως θα ελεγα πως υπαρχουν αρκετοι εισαγωγεις πλεον που πραγματικα νοιαζονται και υποστηριζουν το after sales service και θελουν να εχουν τον πελατη τους ευχαριστημενο.

Οσο αφορα τα δολωματα φιλε Αριστε κανενα προβλημα καμε ελευθερα οποια συγκριση θελεις οπως την θελεις, αλλα θα ηθελα να ειμαι ενημερος για την ολη διαδικασια που θα ακολουθηθει οταν εισαι ετοιμος και παρεις την αποφαση σου πως θα γεινει. Επεισης αν θα τα ψαρεψεις ημερα για να βγαλεις και φωτογραφιες πως στεκουν μεσα στο νερο, θα ηθελα και εγω με την σειρα μου να σε προσκαλεσω σε νυχτερινο ψαρεμα να παμε μαζι για να τα ψαρεψουμε και βραδυ ουτως ωστε να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη και να συμπεριλαβεις μεσα στα αποτελεσματα σου και το νυχτερινο ψαρεμα.

admin
Site Admin

Post by admin »

Νικόλα ακόμη δέν τα πήρα πότε τα έστειλες; όταν θα τα πάρω θα πάω απόγευμα να τα δοκιμάσω και θα τα φωτογραφίσω και θα μείνω μέχρι το βράδυ στην περιοχή μαζί με άλλα άτομα να τα ψαρέψουμε

Post Reply

Return to “Διάφορα Θέματα”